Lars Karlsson Bilverkstad AB

Omdömen om Lars Karlsson Bilverkstad AB

2012-04-12

Marika

Suveränt!

Körde hem till oss när nyckeln inte gick att få i tändningslåset och fixade problemet på 2 sekunder. Snabbt, trevligt och proffsigt!

2012-03-08

Mattias K Mattias K

Över förväntan

Jag kom in med en trasig katalysator på min Audi och hade köpt en begagnad katalysator som Volkswagen support hade sagt skulle passa min bil till 100%. Självklart passade den inte. Inte ens i närheten. Men grabbarna på Lars Karlsson löste det ändå! De svetsade och donade och kollade ALLA extra steg med mig innan och till slut gick det att kränga in den begagnade katalysatorn i bilen, och för 15 minuter sedan gick bilen genom besiktningen också.

Fantastiskt engagemang, inget klagande på att jag kunde vara så dum att jag köpte fel del, utan bara samarbetsvilja och problemlösning.

Det blev förstås dyrare än beräknat, men den stora delen av extrakostnaden gick inte ens till Lars Karlsson Bilverkstad, utan till den externa svetsfirman som hade svetsar starka nog att svetsa i rostfritt stål! Jag ska köpa en tårta till grabbarna.

Svar från Lars Karlsson Bilverkstad AB
2012-03-15

Tack för ditt omdöme.

2011-02-23

Jessica

Snabba och bra!

Hade problem med fläkten i min Opel, ringde och fick höra att de hade mycket just då och sedan fick jag en tid 2 dagar senare! Hade jag vänt mig till stora Saab/Opel i Uppsala hade jag fått vänta flera veckor på en tid!

Felet blev snabbt åtgärdat och personalen trevlig och serviceinriktad! Kommer helt klart att vända mig till dem om jag behöver hjälp med bilen en annan gång!

2010-09-03

eva-lena

Bra service

Bra service. trevliga grabbar

2010-03-19

Henke

snabba bra och billiga

på mindre än 3h hade de bytt kardan på min bil och det var inte i närheten av vad jag hade räknat med i pris.

2010-03-07

Carl Erick m

mkt bra service

bra service bra priser har bara positivt att skriva

2010-01-11

Johan Lundberg

Service minded

Fick ej igång bilen när jag var i Uppsala på besök...
Ringde och fick assistans efter max 10 minuter... Dem bogserade bort bilen och fick den fixad under samma dag... Guld värda

2009-12-17

bengt jansson

tack!

bra service och bra priser! trevlig persona med bra bemötande!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer