Kjelle's Bilservice

Kategori: Bilreparationer

Omdömen om Kjelle's Bilservice

2012-04-02

Lars

Kjelles är bäst i Uppsala!

Letar du efter en bra bilverkstad kan du sluta leta nu. Kjelles är bäst. Professionellt bemötande, kunniga och rimliga priser. Jag svänger alltid in till Kjelles när det är något problem med bilen och kommer fortsätta med det. Kepp up the good work!

2012-03-21

Bilföraren

Bäst

Kjelles är en verkstad som man som kund bara vill tala väl om. Trevligt och schysst bemötande, bra förklaringar och rimliga priser. Aldrig att man som kund åker därifrån med känslan av att ha blivit lurad- vilket tyvärr inte är allt för ovanligt förekommande när det gäller bilverkstäder. Hit kommer man tillbaka!

2012-03-18

Robert T Robert T

En verkstad att lita på!

Det har aldrig varit något problem med Kjelles och bemötandet är alltid på topp. Har haft flera olika bilar inne på jobb och så även min sambo. Hennes gamla bil lyckades dom dock inte fixa, men det gjorde ingen annan heller, så det känns inte som deras fel. Anledningen till att de bara får en fyra är pga bristen på lånebilar.

2011-11-03

Bosse

Bäst i Mellansverige!

Har lämnat in min bil för reparation i några olika städer i Mellansverige genom åren och kan bara konstatera att Kjelle & Robban är bäst utav dem alla. De har ett medfött sjätte sinne för bilar och motorer.

2011-05-08

Volvo 960

Uppsalas bästa verkstad!

Har servat mina bilar hos Kjelle i över 20 år och han har alltid tagit emot mig med utmärkt bemötande och service! Rekommenderas om man vill få bra bemötande samt service, även vid nödsituationer!

2011-04-11

Återkommande kund

Rekommenderas varmt!

Har lämnat in bil där flera gånger och varit nöjd varje gång. En gång blev jobbet helt gratis för de sa att de fixade det så snabbt och inga delar behövdes. Iofs höll det inte så länge men det var nog inte pga verkstaden utan på gammal bil. Alltid trevliga och ger bra prisuppgifter i förhand. Svårt att få tid samma vecka men jag har aldrig haft så bråttom heller. När bilen dock lämnas in efter överenskommelse har jag fått tillbaka den samma dag.
Jag är en nöjd och återkommande kund som faktiskt ska lämna in min bil i veckan.

2010-11-30

Mycket nöjd

Gratis!

Lämnade in bilen för att få några småsaker fixade. Det visade sig enklare än vad de trott på förhand, så besöket på verkstan blev gratis!!

2010-05-05

Nöjd kund

Nöjd!

Mycket bra bemötande, kändes seriöst. Priset för "rutinservice" var lägre(!) än vid förfrågan. Jag uppskattar en verkstad som inte lägger pengarna på ett flashigt yttre och lismande säljare. Kjelles kommer vi tillbaka till!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer