Omdömen om L P:s Bilservice
2011-12-12
Då det var strulit att få fram delar till min bil så kontaktade verkstaden mig när det skickades fel delar till dom. Dom meddelade även priset på delen.
2011-11-01
Kim
Har nydligen bytt till lp's bilservice och får mycket bra info om vad som gjorts och ska göras, inte fel på priserna jämfört med hur bra jobben görs! mot dålig och stressad service på märkesverkstäder och allt förhöga priser!
Ã?k hit och få det ordentligt gjort och möt trevligt folk som inte vill tömma ens plåndbok :)
2009-01-14
L.blåbilen
Service + byte av trasig tätning på bromsslang enligt vår överenskommelse + tips om vad som är bra att göra innan besiktningen som är senare i vår + Trevliga.
Kostar pengar! men nöjd.
2007-11-26
Bubblan
kunde hjälpa mig snabbt, de viste vad som va felet på min bil. Vart inte så hisklans dyrt heller.
2006-11-06
Katarina Tho
Otroligt trevliga och serviceinriktade. Bilar går faktiskt fortfarande att laga, man behöver inte alltid köpa nya delar.
Kan varmt rekommenderas.
2006-10-20
Daniel
Gubben verkar lite trött men verkstaden fixar bilarna och jag tycker att de gör ett bra jobb. Kommer man överens om ett pris i förväg så håller man sig där eller ringer upp och frågar. Har lagat min bil här i flera år och har inget att klaga på förrutom att det ibland kan ta lite väl lång tid innan man får en tid.
Har under många år nu haft mina bilar hos Perra och aldrig blivigt besviken. Hög servicegrad, bra reparationer till överkomliga priser. Trevligt bemötande som alltid är givetvis ytterligare ett plus.