Vald plats Botkyrka Välj ort

Omdömen om Kattpensionat Miss Mikkus

2011-08-26

Britt B Britt B

Världens underbaraste kattpensionat

Jag bor i Uppsala och har 2 underbara Norska Skogkatter 10 och 7 år gamla.Baloo och Esmeralda. Katterna är mitt allt och när jag måste åka bort har jag inte alltid möjlighet att ta de med. De har blivit lite som stammisar hos Miss Mikkus.Lilly en underbar människa man känner sig så trygg när man lämnar de hos henne. Jag kan varmt rekommendera Miss Mikkus man känner sig väldigt trygg när man åker,katterna kan inte ha de bättre.

2011-08-09

Jens

Toppklass!

Vi har tidigare haft våra katter på kattpensionat som själva utnämner sig som "det bästa" som går att boka. Detta kattpensionat skiljer sig från de andra med ett otroligt engagemang i varje katt. Rekommenderas varmt! Katterna var harmoniska och utvilade när de kom hem. Precis som vi efter vår semester :)

2011-07-08

Jessica Schocher

Mina varmaste rekommendationer

Första gången även för mig så jag hade noll erfarenhet från kattpensionat. Hitta Miss Mikkus via nätet och det jag såg och kunde läsa mig till gjorde att jag fastnade direkt trots de 20 milen dit. Efter en telefonkontakt kändes det ännu bättre så vi åkte och tittade på stället innan semestern. Kan bara säga wow, en katt kan nog inte få det så mycket bättre. Sagt och gjort Miss Mikkus blev det och efter tre veckors semester fick jag hem min lilla arbigga mer harmonisk än någonsin. Så mina varmaste rekommendationer!
Det kändes så himla bra att jag snart även ska bli ägare till en Norsk skogskatt från Miss Mikkus.

2010-08-22

Ia

Suveränt ställe

Jag hade aldrig haft katterna på pensionat tidigare och våndades och förfärades men så råkade jag få nys om Miss Mikkus och åkte dit på studiebesök och allt verkade så rent, fräsht och väl genomtänkt och innehavaren en ovanligt reko och redig människa som dessutom var mer serviceminded än de flesta. Nu har katterna varit där och jag är fortfarande lika nöjd och säker på att bättre pensionat kunde jag inte ha valt. Det kändes genomtryggt att lämna katterna dit och lär bli fler tillfällen. Så Miss Mikkus får mina varmaste rekomendationer. M.v.h

2009-11-30

Karin

Underbart!!

Hade min katt där i somras 2 veeckor och han var så lugn och avslappnad när vi hämtade han som han aldrig varit. Super bra omhändertagande och jättemysigt pensionat för katterna. Tänker absolut boka in katten där igen nästa sommar!

2009-09-12

Nyköping

Högsta betyg!

Ett kattpensionat i särklass som är mycket välplanerat och genomtänkt för katternas bästa. Ett extra plus för de stora, fina uteplatserna. Om ni värnar om era katter - välj Miss Mikkus kattpensionat, det gjorde vi. Det är absolut värt den långa resan... Tack Lilly!

2009-09-05

Ulla

Toppen!

Vår katt hade en härlig semestervecka på Miss Mikkus kattpensionat. Han mådde så gott och kunde gå ut och in som han ville. Det var fräscht och fint.

2009-08-31

joel

omdöme

kan inte bli bättre trevliga och väldigt seriösa ska lämna in våra katter där när vi åker bort igen dom vet vad en katt behöver och underbara rum som katterna bort på med altan så katterna kan vara ute världsklass!!!