Kristianstad Restaurang & Steakhouse AB

Omdömen om Kristianstad Restaurang & Steakhouse AB

2012-02-13

Staffan

Guldklimp

Det är nog kristianstads ända guldklimp när det gäller restauranger! Och både maten och servicen håller toppklass.

2012-01-25

Peter

Fantastiskt!

Helt fantastisk mat! Kan varmt rekommendera detta stället till alla då de har ett väldigt brett utbud av maträtter till ett bra pris! Ett stort plus även till den trevliga personalen!

2012-01-15

Jennie

Godaste maten någonsin

Varken jag eller min man har någon gång ätit så god mat. Den är helt utsökt!! Servicen får också högsta betyg. Bra priser också! Mysig atmosfär och gott om plats. Jag rekommenderar den här restaurangen starkt!

2011-10-02

Eldgrim

Klart bäst i hela Kristianstad.

Definitivt bredaste menyn i staden. Mysig atmosfär med gott om plats.
Jag har provat andra restauranger här i Kristianstad, men ingen går upp mot Steakhouse. Riktigt bra service med vänlig personal och underbar mat.
Bjuder gärna långväga vänner på denna restaurang.
Gott om parkeringsplatser på kort gångavstånd.
Längtar redan efter nästa besök.

Rekommenderas varmt!

2011-09-22

Stellan

Super nöjd!

Var och käkade igår kväll, vilken fantastisk mat och helt underbart god service! Väldigt trevlig personal med den rätta känslan för service. Är så nöjd med allt efter detta besöket och kommer verkligen att komma tillbaka! Väldigt prisvärt och mycket mysigt! Tack!!

2011-09-03

Eva

Vad säger man ni är bara så bäst !

Ni har den mest godaste maten i stan samt en underbar service. VI var hos er och firade min 40 års dag och blev väldigt väl bemötta av er. Jag får tacka så mycket för all service. Vi kommer tillbaka snart

2011-08-23

Åsa med vänner

Nästa kanon bra

Suveränt god mat!!
De har en underbart god mat. Man riktigt njuter av varenda tugga. Mysig miljö också! Och väldigt bra service. Hit kommer jag helt klart att gå till alla gånger! Ett litet minus var att personalen plockade undan väldigt mycket en halv timme innan stängning och tog undan taket på uteserveringen, vilket gjorde mig väldigt stressad. Jag hade ingen ro att sitta kvar längre och njuta, av både kaffe och drinkar. Jag kan bara rekommendera detta ställe!!! Jag kommer definitivt att gå dit igen!!!

2011-08-14

Grillad !

Vilken Meny!

Mycket Prisvärt
Ett kanonställe! Superb service, prisvärt. Värt många fler besök och man går knappast därifrån besviken.
Helt enkelt kanon rätt igenom!

2011-08-11

Per Olsson

VARMT rekommendera

Riktigt utsökt mat och mycket trevlig personal. Dom kan verkligen sitt jobb. När vi var där visste vi inte riktigt vad vi ville ha så jag frågade personalen vad dom rekomenderade. Dom var så trevliga och berättade vad dom tyckte om så då beställde vi från grillen som personalen rekommenderade. Maten var hur utsökt som helst. Bra priser också!!!!
Dom får verkligen 5 stjärnor!

2011-07-29

Nöjda kunder

Super gott

Vi var och åt grillbuffe, verkligen gott. Rikligt med mat och mycket att välja på. Vi kommer igen.

2011-02-06

jessan

för lite mat.............två klyftpotatis!!

på en 170kr huvudrätt fick vi två klyftpotatisar. snålt,

2010-04-08

Jan med vämer

Underbar Steakhous Meny

underbara restaurangen med underbar mat, bästa stämningen och det otroligt roliga konceptet!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger