Omdömen om Kristianstad Restaurang & Steakhouse AB
2012-01-25
Peter
Helt fantastisk mat! Kan varmt rekommendera detta stället till alla då de har ett väldigt brett utbud av maträtter till ett bra pris! Ett stort plus även till den trevliga personalen!
2012-01-15
Jennie
Varken jag eller min man har någon gång ätit så god mat. Den är helt utsökt!! Servicen får också högsta betyg. Bra priser också! Mysig atmosfär och gott om plats. Jag rekommenderar den här restaurangen starkt!
2011-10-02
Eldgrim
Definitivt bredaste menyn i staden. Mysig atmosfär med gott om plats.
Jag har provat andra restauranger här i Kristianstad, men ingen går upp mot Steakhouse. Riktigt bra service med vänlig personal och underbar mat.
Bjuder gärna långväga vänner på denna restaurang.
Gott om parkeringsplatser på kort gångavstånd.
Längtar redan efter nästa besök.
Rekommenderas varmt!
2011-09-22
Stellan
Var och käkade igår kväll, vilken fantastisk mat och helt underbart god service! Väldigt trevlig personal med den rätta känslan för service. Är så nöjd med allt efter detta besöket och kommer verkligen att komma tillbaka! Väldigt prisvärt och mycket mysigt! Tack!!
2011-09-03
Eva
Ni har den mest godaste maten i stan samt en underbar service. VI var hos er och firade min 40 års dag och blev väldigt väl bemötta av er. Jag får tacka så mycket för all service. Vi kommer tillbaka snart
2011-08-23
Åsa med vänner
Suveränt god mat!!
De har en underbart god mat. Man riktigt njuter av varenda tugga. Mysig miljö också! Och väldigt bra service. Hit kommer jag helt klart att gå till alla gånger! Ett litet minus var att personalen plockade undan väldigt mycket en halv timme innan stängning och tog undan taket på uteserveringen, vilket gjorde mig väldigt stressad. Jag hade ingen ro att sitta kvar längre och njuta, av både kaffe och drinkar. Jag kan bara rekommendera detta ställe!!! Jag kommer definitivt att gå dit igen!!!
2011-08-14
Grillad !
Mycket Prisvärt
Ett kanonställe! Superb service, prisvärt. Värt många fler besök och man går knappast därifrån besviken.
Helt enkelt kanon rätt igenom!
2011-08-11
Per Olsson
Riktigt utsökt mat och mycket trevlig personal. Dom kan verkligen sitt jobb. När vi var där visste vi inte riktigt vad vi ville ha så jag frågade personalen vad dom rekomenderade. Dom var så trevliga och berättade vad dom tyckte om så då beställde vi från grillen som personalen rekommenderade. Maten var hur utsökt som helst. Bra priser också!!!!
Dom får verkligen 5 stjärnor!
2011-07-29
Nöjda kunder
Vi var och åt grillbuffe, verkligen gott. Rikligt med mat och mycket att välja på. Vi kommer igen.
2011-02-06
jessan
på en 170kr huvudrätt fick vi två klyftpotatisar. snålt,
2009-10-11
De har en gedigen meny, men de maträtter vi har testat har varit mycket smaklösa.
2009-03-16
CSK
Jätte god mat och bra service till bra priser. Inte någon lyxrestaurang men ändå känner vi oss väl behandlade och som en uppskattade gäster. Varmt rekommenderar
2008-12-18
Jan
Stans ABSOLUT bästa lunchbuffe!
Stor salladebuffè, många olika varmrätter, glass,kaffe m.m
FANTASTISKT....mycket mat för pengarna!
Oerhört trevlig och tillmötesgående personal
2008-11-20
Jättebra ställe! serviceinriktad personal, man är aldrig till bsvär. God och prisvärd mat. Rekomenderas varmt!!
2007-09-10
aa
trevligt bemötande och god mat... rekomederar varmt
2007-07-06
Linda
Har alltid lika roligt när man är där, alltid bra musik. Tack för ett trevligt bemöttande.
2007-05-17
mac
en nytändning efter ombyggnad mkt trevligt att gå dit för att äta mkt gott till en billig penning VÄRT ETT BESÖK ELLER " Så är man "fast"
2007-04-18
Nisse
Stans bästa ställe. Hoppas det ännu bättre efter namnbytet !!
2006-09-17
Tågresenärar
Hej.
God mat-mycket trevlig personal-mysig
miljö-Tack skall ni ha ! !
Det är nog kristianstads ända guldklimp när det gäller restauranger! Och både maten och servicen håller toppklass.