Omdömen om Preem Jaegerdorffsplatsen
2011-10-20
Carro
Personalen känns ofta "trötta och uttråkade". Supersvårt att få någon att svara när man ringer och försöker undvika stället helt enkelt..
2011-06-28
Banan
Trevlig personal
Smidig biluthyrning
2011-03-01
knasen
Bra ställe förutom personalen som är den otrevligaste jag någonsin stött på! Känns bara som man kommer och stör (har bara träffat samma person varje gång jag varit där- förhoppningsvis är dom andra trevligare). Skärpning.
2010-04-29
Amanda
Väldigt trevlig personal som hjälper till med bilen.
2010-02-05
Väldigt bra biltvätt. Personalen förklarade bra vilken tvätt jag skulle ha och hur jag skulle göra.
Fick även en microfiberduk på köpet till innsidan av bilen. Jag blev väldigt nöjd.
2010-02-05
Hanna
Väldigt trevlig och kunnig personal.
Jag fick hjälp med torkarblad, olja och spolarvätska samt ett lampbyte.
De gjorde allt lätt och snabbt och det ingick i priset.
2010-02-04
Anders
Trevlig personal och Kaffet är väldigt gott.Nymalet och flera sorter att välja på
2008-07-07
leffe
Tycker att det är en rätt OK bensinstation, med trevlig personal. Men: varför kan man inte betala sin bensin (vid pumpen) med preemkortet på dagtid? Man måste betala i kassan. Personalen skyller på teknik, men det handlar nog om att tvinga in kunderna - och få en korv eller en tidning såld...
Nu finns denna möjlighet då vi har fått nya pumpar.
2008-03-30
Lisa
Oerhört bra, trevligt o infogivande bemötande när jag frågade om hyrbil då min egen havererat.
2008-02-16
per
Klarar inte av att erbjuda tjänsten att ladda bilbatteri!
2007-04-03
Tycker nog att personalen är hjälpsam så gott det går och det fungerar fint när jag kommer till stationen. Bil och Släp fungerar alltid bra efter mina behov!
2006-10-07
Bengt S
Otrevlig personal speciellt på helgerna. Inte speciellt hjälpsamma. man känner att man stör personalen när man kommer in på den macken
Det är nya ägare sedan 2007-11-01 och vi har bytt ut viss extrapersonal som arbetade på helgerna.
Fredag24/2-2012 kl.11:15.På enorma pris- neonskylten vid infarten står: Bensin95:a 14,58kr/L. Vid pumpen visar:15,17 kr./L.Jag har TYVÄRR ett preem kort och tankar därför.Går in&påtalar "felet".Jaaså!säger de.kl.14:57 är lockpriset än kvar.Nu klippte jag preem kortet för gott.Skaffar annat kort med bolag som har affärsmoral och heder kvar.