080223 Jag har just tittat på högmässan och vill gärna ge Er en eloge för allt som inslaget innehöll! 1936 konfirmerades jag i denna kyrka och besökte kyrkan senast sommaren 2007. Jag är tekniker och fd lärare och studierektor i gy mnasieskolna stockholms skolor och sysslat med åtskilliga ting under mitt snart 86-åriga arbetsliv, den tekniska utvecklingen inte minst. Under tv-sändningen studerade jag med stort intresse såväl min gamla kyrka som tv-mediet samt det kyrkliga inslaget. Det var mycket hög klass på tv-sändnnningen både vad beträffar bilder ljud och i övrigt! och har en frågasom tekniker: var detta verkligen en direktsändning? Jag vet inte vart mitt inlägg hamnar, och hoppas att båe TV och kyrkan får del av det! Mvh Börje Gustavsson