Omdömen om Formstylisterna
2010-10-25
The ONE and Only
Har klippt mig hos Costas i många år och alltid varit nöjd. Från snagg med mohawk till långt och lockigt... Har alltid varit nöjd. Lite humor, bra bemötande och skicklighet gör mig till en nöjd kund varje gång i alla fall. Vad mer kan man begära??
2010-09-29
annika
Jag var till Costas för första gången idag och jag fick förtroende för honom genom att han varligt ledde mig genom mina tankar om vilken frisyr jag ville ha (från långt hår till kort, stort beslut för mig).
Han var väldigt mån om att vi var överens innan han började klippa och resultatet är fantastiskt =)
Jag har hittat min frisör och kommer aldrig gå till någon annan, han är så proffsig och kunnig!
2010-02-01
Hon med coola morsan
Jag har klippt mig hos både Kostas och Kristina och jag är alltid kanonnöjd när jag går där ifrån. Man känner sig alltid välkommen och välbemött. Jag har tidigare hatat att klippa mig men nu ser jag till och med fram emot att gå dit.
Fin lokal, trevlig och hjälpsam personal. Fått dit min mamma som även hon är supernöjd och har börjat gå dit hon också
2009-11-02
missnöjd
Med tanke på att Kostas var 20 (TJUGO) minuter försenad, så trodde i alla fall jag att priset på toppandet av håret, inte skulle vara hutlöst. Men det var det, toppandet kostade 320!!!!!!!!!!!!! dyra kronor. På tok för dyrt :(
Ingen ursäkt till förseningen, ingen mindre kostnad på toppandet = uruselt gjort av frisören.
Kommer aldrig mera att gå till den här frisören och jag rekommenderar INTE denna frisör.
2009-09-25
Monica
Costas är mycket skicklig (har varit hos många frisörer runt om i världen) och jag tycker han har mycket bra kunskaper rent tekniskt men också estetiskt.Han klipper hela familjen.
2009-07-22
NinaPina
Precis nyfriserad av Kostas och jag är ruggigt nöjd. Både färg och klippning blev riktigt bra. Det tog lite tid, men jag får skylla mig själv som har så tjockt hår... :-)
Hit kommer jag gärna igen...och igen..
2009-06-09
Lena
Nu har jag hittat den bästa frisör man kan ha. Nån som verkligen lyssnar på vad man säger. Blev så otroligt bra bemött och omhändertagen. Så vill ni bli klippt av en frisör vet vad han gör, beställ tid hos Formstyliserna. Tack Kostas! Nu behöver jag inte oroa mig när jag ska klippa mig längre.
2009-05-03
wero
Bra stämning och fräscha lokaler.
Kunnig personal, hade dock önskat mig lite bättre utbud av stylingprodukter.
2009-03-26
Lena
Visst blev jag väl fin i håret. Men det kändes inte som jag blev lyssnad på eller blev tagen på allvar. Jag sa att jag ville klippa ca en dec. Han klippte max två centimeter, pga lockigt hår. Men jag känner mitt hår å vet vad som funkar. Kände mig beviken eferåt.
2009-03-24
Maria FH
Kostas och Kristina får varje kund att känna sig välkommen och omhändertagen! -Bästa frisörerna i stada! tycker Maria, Leonie och Maximilian. Pappa Simon håller med.
2009-03-17
Camilla
Världens bästa Kristina klippte mig superfint!!! Kommer till dig nästa gång oxå!
2009-02-12
Sophie
helt underbara och kunniga. Lyssnar till kunden och behandlar alltid en perfekt då man kommer!
2008-12-29
Supertrevliga, båda Kostas och Kristina. Det blir snyggt och man blir alltid väl mottagen där. Jag önskar de all lycka i världen.
2008-10-11
Henrik
Synd att det inte finns fler sådana frisörer. Mänskliga och skickliga.
2008-06-22
Rickard
Supertrevliga och riktigt duktiga frisörer! Bra priser, service samt ett fint utbud på produkter. Oslagbart!
2008-06-21
Stefan
Här blir Du snyggt och proffsigt klippt av supertrevliga frisörer!
2008-06-03
Christine
Utan tvekan de bästa frisörerna i Enköping med största sannorlikhet de bästa i hela landet! Unikt kundbemötande och lättsam miljö - oslagbart.
2008-04-05
Joakim
Otroligt bra frisörer, bägge två. Enligt mig bästa stället i Enköping och bra priser har dom också.
2007-12-02
Anita
med fantastiska frisörer, som verkligen får dig att trivas. Efter ett besök här behöver du inte leta längre, du är hemma.
2007-08-23
nöjd kund
Har provat dom flesta frisörerna i stan men dom här är toppen. Riktiga proffs.
2007-08-12
Anita
Salongen är otroligt fräsch , sedan får Kostas och Kristina dig att trivas! De är verkligen proffs i konsten att klippa och forma en frisyr, du är garanterat nöjd efter ett besök här!
Stina
Ville bara säga att ni är grymma på att klippa...Säger bara WOWWWWWWW
peter
måste testas deras otroliga huvud massage det är de bästa, bra frisörer omtänksamma och mån om sina kunder.
kristoffer
trevliga frisörer otrolig duktiga kan sitt jobb rekommenderar stark fräsch salong bäst i hela Enköping, ingen salong kan knäcka dem.
2007-08-04
en salong med väldigt hög standard och inte bara trevlig personal utan grymma frisörer dessutom. rekomenderas STARKT! SVERGIES BÄSTA?
Jag va in och klippte mig här om dagen. Jag fick ett enormt bra bemötande, och en diskussion om hur jag ville ha håret fanns hela tiden, så det blev inga missförstånd! Tack Kristina för att du klippte mig, blev väldigt nöjd! Dom som har blivit missnöjda med någon av frisörerna där måste verkligen ha haft en dålig dag när de går in där. Var tydlig och tala om vad du vill ha, dom lyssnar. Utöver det så hade jag roligt under hela klippningen, det blir aldrig en krystad situation när det gäller samtalsämnen. En trevlig klippning, absolut.
Vi rekommenderar dessa till alla :)