Omdömen om Protex Security AB

2012-05-25

Fam Liljeblad

Ja men enligt ryckten lär de komma igen och ta resten av Securitas Direct och Sector Alarms kunder!
Denna gången starkare än någonsin med tunga finansiärer bakom sig!

2012-05-23

Lennart S Lennart S

Då var det slut, Konkurs inledd

Protex står under konkurs enligt allabolag.se

2012-04-26

Anonomy

Varning

Möte säljaren i dörren. Tyckte han var påstridig av sig men är väldigt snäll mot säljare så bjöd in dom på ett möte. Tyckte allt kändes bra och insåg att de var billigare än mitt nuvarande larm. Så skrev papper och allt. Sen fick jag höra av min kollega på jobb att de har varnat för Protex på swelam. Kolla upp hemsidan swelarm och såg att kollegan hade rätt. Kolla även kontraktet och hitta massa fel. Nu har jag förjävles gjort allt för att haäva avtaltet men har ej lyckas. Sitter fast med två larm kostnader. Och visst gillade iden men jag innser att jag kunde sparat pengar på att handla på nätet.

2012-04-24

Rolf Lundahl

Höganäs

Bor i Höganäs och köpte mitt larm från Protec Security och är belåten helt och hållet. Jag köpte larmet kontant till bra pris och betalar bara 995:- varje år och får larmcentral och väktarutryckningar och service och garanti.

tryggt!

Bra säkerhetslösning som skyddar mot inbrott, brand och överfall!
Mycket prisvärt

2012-04-06

Lena

Blev tipsad om Protex Security

Min chef hade bytt från Securitas till Protex Security i början av året.
Hon är nöjd så hon tipsade även mig och nu har vi också fått vårat kameralarm. Vi är väldigt nöjda.

Hej Lena.
Tack för ditt meddelande.
Vad kul att din chef tipsade om oss. Vi får dagligen in tips om nya kunder från nöjda kunder vilket är kul.

2012-04-06

Björn Sonesson

Snabb hjälp

Vi hade inbrott för exakt 3 veckor sedan och ringde Protex försäljningschef.
Han ordnade så vi fick larmet installerat redan dagen efter på en lördag till och med.
Bra service och vi känner oss mycket mer trygga nu i familjen.

Hej Björn.
Tack för ditt meddelande.
Vad kul att du är så nöjd!
Vi har normalt ca 2-3 veckor kö på installationer pga hög belastning, men vi gör vårat yttersta i varje läge för att kunna hjälpa såväl befintliga som nya kunder.

Försäljningschef

2012-04-04

Bosse lundgren

Tack!

Tack för snabb installation!

Hej Bosse.

Vi har normalt sett ca 2-3 veckor kö på installationer, men försöker lösa det snabbare om kund har önskemål om detta.

Försäljningschef

2012-04-03

Einar Larsson

5 av 5

Trevlig och informativ säljare, kunnig och pedagogisk larmmontör och ett prisvärt kameralarm!
5 av 5 i betyg

Hej Einar.

Tack för ditt fina omdöme om oss. Sådant värmer och vi gör alltid vårat yttersta för att Ni kunder ska vara nöjda med oss och våra tjänster.

2012-04-02

livia

besviken!

Jag är oerhört besviken då jag fått ett larm som ligger ouppackat i mitt vardagsrum.
det har tillkommit en massa avgifter jag inte blev informerad om, och jag vill bara häva mitt köp, men detta går inte säger dom för ångerveckorna började gälla när dom la larmet i mitt hem?? superledsen är jag!

Hej Livia.
Om du ringer vår kundtjänst kan vi boka in en installation för ditt larm omgående.
Vad det är för extra avgifter du menar förstår jag inte. Vi har inga "extra" avgifter.
Har du vårat larmkoncept betalar du den överenskomna månadskostnaden + 39:- i aviavgift.
Har du vårat nya kameralarm betalar du vden överenskomna månadskostnaden + en årsavgift på 995:-.
Detta är inga extra kostnader som tillkommer utan våra ordinarie som vi är väldigt tydliga med.

2012-04-01

Lars Björnsson

Bra

Är nöjd och det fungerar bra.
Alla larm är dyra men jag tycker protex ligger bra i jämförelse.

2012-03-26

Pär Andreén

Känns tryggt med kameror

Jag har länge funderat på att ordna med ett larm, men först nu när Protex Security kunde erbjuda ett kameralarm kopplat till larmcentral slog jag till.
Är helnöjd!

2012-03-22

Ingvar Gränemark

Bra larmval

Mitt gamla Protexlarm var en del mindre tekniska problem med. När dom skulle göra en service på det blev jag erbjuden att byta till ett kameralarm och dom tog inget extra betalt för det.
Oerhört bra kundvänlighet hos Protex.
Tack!

2012-03-22

Hej Ingvar,
Roligt att du är så nöjd med oss!
Vi strävar efter 100% kundnöjdhet!

Vi tackar för att du gett oss förtroendet som säkerhetsleverantör!

Med vänlig hälsningar

2012-03-20

Andre Ågar

Bra larm!

Deras kameralarm är riktigt bra!
Sen så är ju röklarmet som är kameraövervakat, guld värt!
Beställt via deras kundtjänst och fick pulversläckare och brandfilt på köpet.
Känns som en bra affär :)

2012-03-18

Marie Pettersson

Har nu larmet installerad och är mycket nöjd!

Jätte nöjd! Blev precis som säljaren sa att det skulle bli.
Ser att Protex har 4,5 solar av 5 möjliga och förstår nu varför! Ni får 5 av 5 utav mig.... Tack!
Ps, mitt försäkringsbolag tyckte att Protex var ett bra val med tanke på kamera och röklarm till larmcentral! Fick 15% rabatt på min hemförsäkring pga det!

2012-03-15

en missnöjd kund

Snacka går!!!!

Blev lovad av säljaren att Protex skulle sköta allt.....
Idag sitter jag med ett oinstallerat larm som jag betalar för..
Protex " glömmer " att informera om att det tar dom 14 dagar att lämna in uppsägningen till mitt nyvarande larmbolag...varför detta då....jo då är ångertiden slut....samma med att dom lämnar larmet hos kunden.....sen blir det omöjligt att nå dom i 14 dagar...varför detta då jo då är ångertiden ute.... det lät bra från början men sen föll hela huset ihop....

2012-03-18

Hej!
Så arbetar inte vi.
Vi monterar alltid upp larmen direkt och kopplar upp det till larmcentralen därefter visar vi och förklara grundligt för kunden hur de använder sitt nya kameralarm
Är det så att man köper larmet via postorder så skickar vi larmet till kunden där efter väljer man själv om man vill montera det själv eller om något larmtekniker från Protex Security ska göra det!

2012-03-12

Jossan

Ej installerat

Har fortfarande inte fått larmet installerat som jag ligger och betalar för!! Ringde dessutom mitt försäkringsbolag och de rekommenderade INTE protex security då de inte var godkända. Vill nu bara lämna tillbaka paketet och få mina pengar tillbaka.

2012-03-11

Totte

10 av 10

10 Plus av 10 möjliga!

2012-03-10

Fam Helgesson

Bra larm!

Röklarm med kamera direktkopplat till larmcentral känns otroligt tryggt!
Hadde tidigare ett "vanligt" larm via Protex Security
Som jag köpt av dem för 3 år sedan men har nu bytt ut allt till deras nya larm med kamera och gsm.
Har fungerat klockrent med Protex Security redan från dag 1.
Man blir mycket väl behandlad och det märks att de är rädda om alla sina kunder! Känns otroligt tryggt och bra!
Stort tack till Robin Mårtensson

2012-03-08

Birgitta Kymell

Nöjd kund sedan 2009

Vi beställde larm från Protex Security för snart 3 år sedan och allting har fungerat bra.
Jag är "god man" för Protex och har satt upp egna lappar i affären om att jag rekommenderar företaget.

2012-03-07

BILLIGT & BRA

Billigt och bra!
får mycket för pengarna och månadskostnaden försvinner helt efter 60 månader!!

2012-03-06

Fam tradefelt

Installation

Fick min installation idag.
Så j**vla nöjd jag är!!
Lämnade Sector och valde ett kamera larm från Protex Security
Mycket bättre än vad jag förväntat mig!
Stort tack till

Tack.

2012-03-01

Laholm

Skönt !

Skönt att mitt försäkringsbolag rekommenderade Protex! De sa att de har ett bra larm GSMlarm + röklarm och kameradetektorer så att tex vid en brand så tillkallar de brandkår osv.
De var även det mest prisvärda!
Jag har inte ännu köpt det men efter jag läst så mycket positivt om dem och att försäkringsbolaget rekommenderar dem... Räcker för mig

2012-02-29

Anders Ljungdahl

Gillar Protex larm

Jag tycker Protex är ett bra företag med bra kundservice och så verkar dom mycket duktiga på detta med larm och säkerhet!
Vi är nu 5 stycken på vår gata i Halmstad som har samma larm och vad jag hört är grannarna också lika nöjda.

2012-02-29

Tommy H

Bra larm och tjänster

Mycket prisvärt! gillar att det är det nya larmet som är 2 vägs! de tidigare trådlösa larmen som fanns för 2-3 år sedan var ju endast 1 vägs.
Bytte från Securitas och det är jag jäkligt glad för

2012-02-26

Johan

Luras!

Har försökt ångra mitt köp men de går inte, de skulle tvunget ha en underskrift och sen lämnade de larmet hos mig. Nu vill jag inte ha det längre och jag har fan inte ens fått det monterat men de påstår att ångerrätten gått ut! fy FAN säger jag bara!

2012-03-01

Hej Johan,
Detta var mycket tråkigt att läsa!
Givetvis ska du ha rätt att ångra detta köpet om du inte är nöjd.
Ring oss på kundtjänst så ska vi ordna detta.

Med vänlig hälsningar
Kicki Antonsson
Kundtjänstmedarbetare

2012-02-25

Elina Kronkvist

Trevlig personal!

Trevlig personal!
Känns tryggt att skaffa ett modernt larm med kamera och GSM

2012-02-24

Bosse

Tips från försäkringsbolag

Mitt försäkringsbolag rekommenderar Protex Security och de kunde garantera den mest kompletta tjänsten där även ett mycket bra rökskydd ingår.
Jag litar på dem och har nu bokat tid med en av deras säljare!

2012-02-21

Gert-Inge Johansson

Nöjd kund

Är en nöjd kund som har fått ett bra och prisvärt larm.
Trevlig säljare och mycket duktig larmtekniker

2012-02-15

Björn o Åsa

Toppenbra!

Helt suveränt larmbolag.
Jag och min fru räknade på detta och fick fram 264:-/månaden nu på 10 år!
Vi får kamera i larmet, ingen installkostnad, garanti och service, larmcentral och ingen kostnad om väktaren åker ut!
Vi har kollat och jämfört flera bolag och vi vet nu att vi valde rätt!
Protex Security är prisvärt och komplett!

2012-02-13

Claus

Mange takk!

Jeg syns Protex är en mycket bra alternativ.
/Claus i Stidsvig

2012-02-02

Lars i Bjärnum

Positiv

Haft larm från Protex sedan 2009 och är positiv. Allt har fungerat bra.

2012-02-01

Rondo

Bra larmbolag

Min restaurang i Karlshamn hade innan Securitas och betalade nästan 5000:- per år. Då hade vi bara ett par rörelsedetektorer!
Hos Protex Security fick vi kameralarm och mycket mer än hos Securitas och till bra mycket bättre pris.
Jag känner många andra krögare och kommer rekommendera dom att byta till Protex också.

Fler företag i Halmstad