Omdömen om Lilla Barkarby Bar & Matsal
2009-10-26
Asti
Vad spelar 50 olika ölsorter för roll, när bemötandet från krögaren får gästen att vilja gå hem nästan genast?! När jag går ut vill jag kunna bestämma själv vad jag ska dricka till maten, utan att bli omyndigförklarad. Om jag önskar dricka vin i stället för öl, ska jag kunna göra det utan att behöva förklara varför jag inte dricker öl. Gamla restaurang Svedala på Drottningholmsvägen var på sin tid beryktad för sin otrevliga och burdusa krögare, men nu finns det ju spikmattor att använda hemma. Jag vill inte betala för att bli kränkande behandlad.
2009-06-18
SH
Rätt så bra mat och god öl visserligen, men krögarens bemötande och attityd var bedrövligt.
Ölmenyn är bara rekvisita. Här är det krögarens val åt dig som gäller. Om du skulle välja något annat får du försvara valet med livet och bli idiotförklarad flera gånger om.
2008-11-02
Nypan
Det här är en pärla. Här bjuds du väldigt bra mat som skiljer sig från de vanliga förortskrogarna. Men framförallt finns här en stor och bra samling av öl primärt från Belgien. Krögaren är både personlig och mycket kompetent. Det här är en pärla!
2007-08-27
E
Härligt och soft hak. Återkommer garanterat!
2007-04-17
Världens bästa krögare... underbar kebabpizza...Stort för belgiska ölen :) Hannes e bäst!!!
Lilla Barkarby är ett skönt ställe med en cool krögare. Släpp prestigen och låt krögaren välja vad du ska dricka. Det är en skön man som vet vad han tycker och talar om det, passa på att lära mer och njut av god mat och god öl. Gå inte dit om du bara vill ha en stor stark för på Lilla Barkarby är öl mycket, mycket mer än så.