Omdömen om Stöde Restaurang & Pizzeria
2007-06-04
v
Denna vårdcentral måste förbättra sin service. Det går inte komma fram via telefon och när man vill lämna telnr så de kan ringa upp, säger en röst "vi kan tyvärr inte ta emot fler samtal". Man får inte automatiskt svar på när man har gjort hätsotester, utan man får ringa för att få svar, och man ber om en kopia på resultatet för att kunna spara och se skillnader från det förra testet och man blir lovad att kopia ska skickas. Man väntar flera månader och ingen kopia får man. Detta är verkligen urusel service gentemot utsatta!!
2007-05-27
Ewa
Avd 16B är värda mycket beröm för bra service och omtänksam personal. Trots allt slit o gnälliga patienter så är personalen så trevlig.
2007-05-22
ChrilleK
När man väl får prata med en sköterska brukar det bli bra, men ve den som hamnar i receptionen. Telefokön under de snålt tilltagna telefontiderna är nog för att släcka livsgnistan även hos den mest inbitne optimisten.
2007-04-12
annette ö
väldigt dåligt att få vänta mellan 25 -40 min på att få komma fram det kostar mycket pengar för oss som bara har en mobil att ringa från
2007-03-21
nöjd å gla
Fick besöka ett sjukhus i Thailand och dit kan gärna svensk sjukvård åka på studiebesök. Toppenservice och det gick hur snabbt som helst. På mindre än en timme hade jag min diagnos klar och medicin med mig i en påse. Jag är imponerad.
2007-03-07
Ivar
De flesta omdömmen hör inte till Lidens Vårdcentral. Ska ni klaga så kan ni väl klaga på er egen Vårdcentrals sida för omdömmen. Ringde lidens Vårdcentral alldeles nyss. Det hann inte ringa två signaler ens.
2007-01-11
seb
Jättebra service, jättetrevlig personal
2006-12-16
MB
Inte första gången man blivit hemskickad utan att dom tagit några prover för att konstatera fel
2006-11-14
Mamma
Alltid trevlig och hjälpsam personal. Den bästa vårdcentral jag besökt!
2006-11-08
alf w
Ringde 08.15 och fick svar omgående efter alla hänvisningar till verksamhetsområdena.
Trevligt och korrekt bemötanade. Har aldrig bemötts och behandlats dåligt!
2006-11-06
Nicke
Det går ej att sitta i telefonkö i 15-25 minuter och vänta på att få boka en tid.
Finns ingen arbetsgivare som tycker att det är ok!
Sätt in mer personal som kan ta emot kunder, ge dom god och snabb service och på det sättet hålla ett bättre klimat inom sjukvården!
2006-10-09
LP
Först skall man sitta 20 min i telefonkö
till Skönsmons vårdcentral. Sedan efter
mycket diskusion får man en tid. De säger
att de har fullt. När man till slut kommer
dit, finns inte en enda människa i väntrummet. Varken när jag väntade för
att få komma in till Dr. eller när jag gick
därifrån. HELT OTROLIGT.....
2006-09-13
hmm
Psykvårdens indragningar drabbar patienterna och kommer i längden innebär större ohälsa/kostnader för sjukhuset.
Satsa i stället på vården/platser/personal och minska på sätt behovet av hjälp, främjandet av kortare vårdtider.
Ingen förvaring som här och nu! Stöd till att inte ha behovet att uppsöka psykiatrin sker inte genom minskning av platser utan genom utbildning och konkret arbete med vårdtagare.
2006-09-12
Leinad
För en som kommer från en större stad och är van vid att vänta lång tid för att överhuvudtaget komma till vårdcentral framstår Blåsippans väntetider som rena drömmen. Också bra bemötande. Saknar dock att vårdcentralen inte har en psykolog att gå till.
2006-09-06
Jag sökte adressen till en VC, och då kom omdöme upp om sjukvården. Jag trodde först det handlade om just den vc jag sökte, med det visadesig när jag läste texterna att det var olika delar inom sjukvården. Jag tror det är bra om de som skriver också skriver vilken vårdcenral som de tycker till om.
Fränsta vc är toppen tycker jag, trevlig personal som fixar det mesta.
2006-08-16
A
Läkare som verkar både okunniga och ointresserade att engagera sig.
Att man sedan inte träffar samma läkare från gång till gång gör ju inte saken bättre.
2006-06-26
TB
Även om man hatar att sitta i telefonkö, gör jag hellre det än att bli ombedd att "ringa lite senare". Tar ju hela dagen.
2006-06-02
MP
Först får du vänta hur länge som helst i telefon. När du väl kommer fram så har det hänt att personen ifråga ifrågasätter hur man kommit till den telefonen eftersom den är avstängd?? Ja, hur ska jag veta när jag ringer till vårdcentralen. För att få en tid så måste du mer eller mindre bli förbannad eller vara dödssjuk. Sen när du eventuellt får en tid så får du träffa de mest okompetenta/förvirrade läkare. Dock inte alla men många finns det av dom. En stor ros till Anette på VC och även den trevliga labb o receptionspersonalen.
2006-05-22
mamma
Alltid fått bra och snabb hjälp även fast tiden i telefonkön kan vara frustrerande
2006-04-13
När man pratar med läkarna pratar dom med en som om man är en hypokondriker.
Dom hjälper en inte utan bara suckar åt en som om man är jobbig.
Jag har haft extremt ont i magen i över 1år,dom brydde sig inte riktigt utan när min mamma blev arg på läkarn och sa till honom fick jag äntligen bli skickad till Sundsvalls sjukhus.
Men dom flesta i personalen är trevliga :D
2006-03-23
Rtg Anita
Mycket trevlig växelkvinna. Kunnig och hjälpsam.
2006-03-22
J.O
låg på akutens observations avdelning. och där var det bara rosor och solsken
2006-03-21
Jätte trevlig personal på blodgivarcentralen
När man ringer för att få en tid i det nya systemet, så säger en röst något i stil med "det finns inga fler tider just nu". Detta trots att jag ringt under en hel vecka. Verkar ju funka skitbra det här??!