Kategori: Bilreparationer Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Lerums Bilservice AB
2012-03-17
Den blå peugeoten
Normalt sett när jag lämnar in bilen oroar jag mig för hur jag ska ta mig därifrån, om det ska ta lång tid och hur mycket det ska kosta. Därför, tack för skjutsen, snabbt och väl utfört arbete och för att det inte kostade skjortan! När det krånglar vänder jag mig gärna hit igen.
2012-03-12
Struligt med att få saker och få bilen på utlovat datum, beställde delar av dem, skulle vara 3 dagars leverans tid, nu har vi väntat 2,5 månad fortfarande inte fått den och kommer med nya ursäkter varje gång. Samt efter stor service på våran bil så har den aldrig gått sämre och låtit lika skrangligt. Mycket besviken känns som en hemma fixare
Väldigt tråkigt att läsa, men vi öppnade först i mitten av Januari, så att vi skulle ha beställt varor till någon under denna tid förstår jag mig inte på.... Samt att vara anonym... Ja det säger väl allt... Beklagar detta.
2012-01-10
Christian larsson
Kan starkt rekommendera denna bilverkstad, Hämtade och leverarade bilen till våran dörr när den var färdig.Och det slapp man belala för, Vilken service!
2012-01-03
Åsa L
Äntligen har det kommit en bra bilverkstad i Lerum!
Trevligt personal och bra utfört arbete på min bil dessutom inte dyrt.
Hoppas att det kommer att gå bra för er!
Stort tack! Vi ska göra det bästa vi kan för att göra våra kunder nöjda.
Mvh oss på Lerums Bilservice.
2009-09-10
Lindström
Var med familjen på semester, fick problem med våran bil. (turbon rasade) Fick hjälp omgående fast de hade mycket att göra,och bra pris. Vi ville bara tacka för den hjälp som vi fick, så vi kunde fortsätta våran semester. Tack!
Mvh. Fam Lindström
Tackar

Trodde min bil var servad och avgassystemet lagat. Att få abs'en lagad hade jag gett upp efter totalt 5 besök och mycket huvudskakande och lät en annan verkstad försöka vilket dom lyckades med omgående, spruckna abs ringar var jag tydligen inte den första som råkat ut för. Men när det var dags för besiktning fick jag underkänt och det visade sig att bilen varken var servad eller fått avgassystemet lagat. Enligt besiktningsman och verkstan som fick fixa grejjerna hade ingen ens rört bilen... Känner mig rätt blåst... Tråkigt att behöva betala en gång till för att få bilsen servad och kamremmen bytt "på riktigt".