Omdömen om Kulturkrogen i Lund AB
2009-06-04
Britt
Var på Kulturkrogen tisdag 2009-05-26. Sju personer beställde samma mat vid 18-tiden.
När klockan var 19.20 hade vi inte fått in någon mat och ingen information om varför. Vid förfrågan hade en "olycka" hänt. Någon födde barn!
Efter ytterligare 10 min kom kyparen och meddelade att pga missödet bjöds vi på dessertbuffén. Det var väl ok men det hade varit trevligare om personalen spontant hade kommit med information och kanske bjudit på salladsbuffén el dyl. Vi var alla väldigt hungriga.
När maten så äntligen kom var den inte helt varm och en av oss kunde inte skära i sitt kött som dessutom bestod av mycket fett/brosk (entrecôte). Hon fick in nytt kött som var bättre.
Desserten som vi bjöds på var ok. Det är tveksamt om vi återkommer. Vi brukar dessutom vara dubbelt så många när vi går ut så en viss förlust blir det kanske.
Några rekommendationer lär det inte bli från oss.
Dagens lunchbuffé 29/12-2011 var förfärlig. Jag borde gjort som de flesta andra som kom innanför dörren och tittat på buffén och sen gått någon annanstans. Nu hade jag gett mig fan på att äta där för att se om jag kunde ta dit en dejt vid ett senare tillfälle. Svaret var i alla fall tydligt, det kan man inte. Maten var förfärlig! Dessutom kostade det 82kr. Rena skämtet! Jag kommer inte gå dit igen och jag kommer rekommendera alla jag känner att undvika stället.