Omdömen om Kims Hudvård
2010-08-06
Chatri
Kan verkligen bara säga bra saker. Fantastisk service och bemötande, rent och fint. Bra produkter. Kim är verkligen en trevlig och rolig person. Kommer garanterat tillbaka!
2010-07-21
Har gått hos Kim i massor med år och hon är bäst! Har gjort ansiktsbehandlingar på andra ställen inkl. olika SPAs men den behandling man får hos Kim är den som känns mest effektiv och grundlig och där man ser bäst resultat. Började gå hos Kim då jag hade problem med acne och efter några behandlingar och bra tips från Kim så har jag aldrig mer haft problem.
2010-04-11
sofie
Jag har varit på många salonger men Kims hudvård är den bästa. De klämmer inte på huden utan penslar på något som gör att alla orenheter kommer ut utan våld. man ser fin ut i huden direkt efteråt, inte alldeles rödflammig som hos andra. Dessutom är de väldigt trevliga.
2009-07-20
Ingeborg
Vilken tur att Kim finns.Bra hudvårdsprodukter både billigare och dyra.
2009-06-05
Efva
Kim tar hand om dig och ditt lilla face.
Personligt och trevligt bemötande och en underbar ansiktsbehandling.
Kan verkligen rekommenderas!
Har bra hy och gick till Kims Hudvård för att testa en ansiktsbehandling. Helt klart den bästa jag fått och jag har fått en hel del, både i Sverige och utomlands. Hon är noga, hyn kändes fri efter behandlingen. Kim är trevlig och omtänksam också. Kan verkligen rekommendera henne!