Vald plats Malmö Välj ort

Omdömen om Kims Hudvård

2011-12-25

Eric Lundqvist

Proffsigt

Har bra hy och gick till Kims Hudvård för att testa en ansiktsbehandling. Helt klart den bästa jag fått och jag har fått en hel del, både i Sverige och utomlands. Hon är noga, hyn kändes fri efter behandlingen. Kim är trevlig och omtänksam också. Kan verkligen rekommendera henne!

2010-08-06

Chatri

Bäst i stan!

Kan verkligen bara säga bra saker. Fantastisk service och bemötande, rent och fint. Bra produkter. Kim är verkligen en trevlig och rolig person. Kommer garanterat tillbaka!

2010-07-21

Bäst!

Har gått hos Kim i massor med år och hon är bäst! Har gjort ansiktsbehandlingar på andra ställen inkl. olika SPAs men den behandling man får hos Kim är den som känns mest effektiv och grundlig och där man ser bäst resultat. Började gå hos Kim då jag hade problem med acne och efter några behandlingar och bra tips från Kim så har jag aldrig mer haft problem.

2010-04-11

sofie

rekommenderas!

Jag har varit på många salonger men Kims hudvård är den bästa. De klämmer inte på huden utan penslar på något som gör att alla orenheter kommer ut utan våld. man ser fin ut i huden direkt efteråt, inte alldeles rödflammig som hos andra. Dessutom är de väldigt trevliga.

2009-12-01

Kristina

Vad skulle jag göra utan Kims hudvård?

Fantastiska behandlingar, utmärkt service och alltid så genuint trevligt bemötande! Tack för att du finns Kim!!

R1000895;Hudvård