2009-09-14
Jörgen
Vi har ett antal gånger blivit uppringda av någon inkompetent telefonör från SUMO som inte säger något.
Nu har vi tröttnat på detta och anmält företaget till KonsumentOmbudsmannen.
Vi har också NIX på telefonen men det skiter tydligen SUMO i.
2009-09-10
Vad är det för idiot som ringer men inte säger något när man svarar?
2009-09-07
Kullamanne
Varför respekterar ni inte att telefonen är Nixad, om ni inte vet vad det betyder, så vill vi inte ha samtal från er om vi inte bett om det, om detta nr ringer upp någon mer gång betrakter jag detta som förföljelse.
2009-09-07
AA
Om SUMO inte vill mig något - sluta då att ringa.
OBS jag har NIXAT min telefon.
2009-09-04
Lotta
Fyyyyyyyyyyy sluta ring och lägg på i örat på oss! Om ni nu vill nå´t får ni tala om det... Ring absolut inte upp detta nummer!!!
2009-09-01
Jocke
Dom ringer i ett och jag har sagt till dom att jag är helt ointresserad, men det verkar inte gå in???
2009-08-31
MH
Jag är med i Nix registret och vill absolut inte bli uppringd av försäljare
2009-08-27
Peter
ringer hela familjens mobiler och det verkar aldrig ta slut. har ungdomar som inte har egna inkomster och de har inte kraft att säga nej . och de älskar nog oss
2009-08-27
Peter
att ringa kunder som avbet sig telefonförsäljning verka inte fungera och de fortsätter att ringa utan att ta ansvar. försäljarna vill att man köper nått och hoppas att man ger vika första gången så går det fler gånger.
2009-08-26
Telenor
Fått samtal flera kvällar i rad men jag svarar inte då nr inte är bekant. Tur att jag gick in på denna sidan och kollade alla era kommentarer. Nu ska jag absolut inte svara!
2009-08-19
Smirre
Dessa ringer ofta och jag vägrar svara sedan jag fått reda på att det är ett telemarketing företag
2009-08-19
Det ringer men ingen finns där. Mycket dålig stil.
2009-08-13
RS
Ringer ofta - men ingen/inget finns där när man svarar... Till vilken nytta?
2009-07-26
Fiddelia
Finns inget annat att göra än att trycka upptaget!
2009-06-22
noll
Varför ringer der på dagtid till folk som arbetar utan att man önskat det...
2009-02-05
Bejjan
När jag svarar, lägger man på eller det hörs ett meddelande på engelska. Det här blir man ordentligt sur på.
Blev uppringd på mobilen av en fnittrande kvinna som talade osammanhängande och brast ut i fnitter och sedan utan kommentar bröt samtalet, innan jag hunnit komma med någon replik. Avråder bestämt alla som söker telemarketing att anlita detta företag. Enda anledningen att de får en stjärna är att det inte går att ge lägre omdöme.