HI3G Access AB

Omdömen om HI3G Access AB

2012-05-03

Bengan

Undvik långa bindningstider!

De sålde mig en telefon som pajade innan bindningstiden gick ut och de gör inget åt det. De säger bara att garantin gått ut och jag hade otur att den inte funkade under hela bindningstiden.

2012-04-30

Katarina G

Skitdåligt helt enkelt, de luras. UNDVIK!!!

Är privatkund med tidigare mobilt bredband och mobiltelefoni med ännu plågsamt många månader kvar av bindningstid. Intresserad av iphone a 99 kronor/månad. Säljaren i butik lurar på mig ett dyrare abonnemang. Vilket framgår först när en ny telefon skickas hem till mig några veckor senare. Säljaren vägrar ändra och hänvisar till att det billiga erbjudandet inte finns längre. Tvingas sedan skriva brev och intyg till deras kundtjänst. Det kan inte mejlas. Kundtjänst lovar kreditera det jag debiterats för mycket. Men deras "system" kan inte kreditera mer än 69.50 åt gången. Syftet är att förvirra mig. Månad efter månad debiteras jag felaktigt med ca 100-400 mer än de 99 kr som jag skulle betala för en telefon som jag inte använder. Jag reklammerarar. Kundtjänsten lovar betalningsfria månader och krediteringar som inte verkställs. Jag har flera hundra innestående krediteringar och får nya fakturor. Med påminnelseavgift och påhittade debiteringar för uppsagt bredband. Ursvårt att få kontakt. Förväntas att jag ska ta semester eller sitta i deras telefonkö på betald arbetstid. Mejl besvaras i 2 ggr av 5. Och svaren undviker frågan som egentligen ställdes. Till slut får jag besked att ärendet avses avslutat.

De luras och hoppas att man inte orkar stå på sig. VILL ALDRIG MER HA MED TRE ATT GÖRA. Och råder alla att undvika abonnemang med bindningstid hos TRE.

2012-04-25

Olof

Hi3G missbrukar och säljer till fel kunder!!

3 som skötte sig så bra när vi hade mobilabbonemang där. Så självklart hade jag inga problem med att teckna även bredband hos detta bolag. Men nu kan jag besviket konstatera att 3 ska hålla sig till mobilabonemang och inget annat så länge de levererar så uselt bredband som de nu gör.
Hur kan man sälja på famijer med ungdomar, bredband som inte levererar fullt ut? Enlgt min mening säljer de fel produkt. Men eftersom de inte har något bättre bredband så är de tysta och tror kanske att det ska gå bra ändå. Det enda som går bra är att de kan fakturera månad efter månad för ett undermåligt bredband. Sedan har de mage att begränsa (läs: straffa sina kunder) bredbandet för s.k "storanvändare". Det är inte klokt helt enkelt!
Kanske ert bredband fungerar till ensamhushåll, pensionärer och liknande. Bra, sälj till dessa då! Inte till kreti och pleti och tro att ni har en tjänst som fungerar för alla dessa användare.
Sedan när man ringer kundtjänst så hänvisar de kyligt och fegt till sitt (missriktade) avtal. Jag tycker synd om er och hoppas ni en dag kommer inse hur fel ni agerar på bredbandsmarknaden. Hoppas det straffar sig för er. Många måste de privatpersoner som redan blivit utsatta för 3:s konstiga metoder. Räcker med att läsa några inlägg här på Reijta t.ex.
Så tyvärr mitt enkla råd till andra blir:
Varning: Ni som vill kunna använda obränsat med data. Undvik Hi3G!!
Välj förslagsvis Telia istället, lite mer pengar. Men de begriper vad det handlar om at

2012-04-23

Erik L Erik L

Taskig företagspolicy....

Ringde precis och avslutade mitt abbonemang hos tre.....jag har tidigare haft telefon, iPad hos dem. Jag sa att jag var missnöjd med hanteringen av mitt röstabbonemang då jag fått ringa in 5ggr totalt till dem för att få numret porterat till tele2 (de nekade porteringen 3ggr trots att jag inte har ngn bindningstid). Jag nämnde att de låg ganska illa till när det gällde betyget på Rejta.se och då fick jag som svar;

"Ingen gillar företag på Rejta.se" samt att "det viktigaste för oss är att vi har gjort rätt och inte vad kunderna tycker"

2012-04-05

Peter

Hemsk kundtjänst!

Har precis haft ett långt samtal med Tre.se. Jag har både mobil och bredband via Tre.se, men det är slut med detta nu!!! Det visade sig att deras bredband inte funkar utanför Lund, vilket Tre.se vet om men informerar inte oss kunder. Jag har lämnat in usb sticka 5 gånger eftersom den inte funkar och fått 5 nya, men även de nya har strulat gång på gång på gång.... Nu visar det sig att sändaren inte funkar, och kopplar ner då och då... Och detta betalar man 199kr i månaden för. Jag har även ett mobilab som jag betalar 34,50 i månaden, som nöjd kund. I Januari ringde en säljare (Jenny) mig och frågade om jag ville ha tre gratis månader, och jag svarade Ja(så klart). Men hon glömde att berätta att jag band upp mig på 12 månader och att nöjd kund rabatten upphörde. Mao så skall jag betala 69 kr i månaden i 9 månader till, för ett abonemang som jag absolut inte vill ha längre... Jag kan avsluta det nu, men då måste jag betala 69kr gånger 12 månader!!! Helt sjukt!! Killen jag prata med sa att jag måste säga Nej till Tre.se säljarna, för de berättar inte hela sanningen.......Det säger allt om detta företag!

2012-03-27

Anton

Trogen kund åt helvete

Jag har varit kund hos 3 i många år och ska nu förlänga mitt abonemang med ny telefon och 3g-modem.

Överlag är jag nöjd men behandlingen av mig som gammal kund sänker betyget.

Som en trogen kund kan man förvänta sig lite bättre erbjudande. Behöver inte var någon halva priset grej, mer symboliskt, typ en månad gratis eller några tior billigare månadskostnad.

Tänk på det 3!

2012-03-23

Mt

Lurad

Ni som läser detta teckna aldrig något hos tre. Otroligt hur dem kan bedriva en verksamhet på att lura folk och vara otrevliga.

2012-03-23

A Eriksson

20 GB.....

Mitt trådlåsa bredband har strypts. Har aldrig förr haft problem med detta. Alltså har inte kommit upp i 20GB/månad.

Alltså hur kan jag komma upp till 20GB när jag aldrig laddar hem nånting? Jag surfar och kollar lite på youtube.

Har alltid varit nöjd med mitt trådlösa 3 Bredband på alla sätt och vis.
Nu känner jag dock att något har blivit fel.

Min bredbandssticka är nyligen utbytt mot en som jag köpte i en 3butik.
Den loggar in mig automatiskt så fort jag slår på datorn. Praktiskt :)
Kan den nya stickan ha något att göra med att jag plötsligt använt för mycket data?

Mvh en förvirrad användare.

2012-03-21

Hans Jonasson

Tre lurar sina kunder

Köpte obegränsat bredband hos Tre som fungerat ok under lång tid. Men efter att jag sa upp mitt avtal införde Tre ett hastighetstak så nu har jag 0,04 megabit vilket alltså är mindre än ett gammalt 56k modem.

2012-03-14

Sanningen

Uselt

Det är verkligen sant att Tre är dåliga. De usla omdömen som finns stämmer. Tre vill inte ha kunder helt enkelt. De borde lägga ner all verksamhet omedelbart.

Lurendrejeri

3 tar betalt för att telefon uppdaterar program utan att man använder telefonen. Alltså kostade det 600 kr då program uppdaterar sig. 3 suger och rekommenderar inte detta företag då det blir krångel med att man debiteras för saker man inte använt. Sen har 3 förbrukat sin rätt som billig operatör det va länge sedan 3 va billiga. Varning för 3.

2012-03-12

3Bredband Max - den stora bedrägerier... tillägg.

dem som kanske inte vet om, kan kolla på följande webb adress. Där står vad tre operatör erbjöd oss att surfa fritt obegränsat... fast att de har tagit bort all info från internet, ändå finns det kvar i web arkivet. (de förnekar att de har erbjudit sådana avtal numera) ;)

3Bredband Max
täckning

Täckning

Ladda ner i upp till 16 Mbit/s

Ladda upp i upp till 4,6 Mbit/s
3Bredband Max

Höghastighetssurfa, obegränsat med vårt kraftfullaste bredband.

249 kr/mån
------------------------------------------------------

3Bredband Max - den stora bedrägeriet.... :(

att ändra en pågående avtal kontrakt är olaglig... så är det på båda sidor som är med i en kontrakt. inga kan bryta en gällande kontrakt bestämmelse utan att bryta med lagen. Men det gör ni tre operatör utan att skämmas eller frukta ngt.. det är fräck av er och dessutom hänvisar ni oss till eran jurister som svar....
Ok ni vinner för ni kan lura alla era trogna kunder. men vad ska ni vinna när ni kommer att förlora alla vi trogna kunder. Där kommer inga jurister att bita på oss och käfta om det brev ni skickade angående data begränsningen. detta brevet ger er inte rätten att begränsa data hastigheten bara för ni har skickat det till era kunder. Det står i kontrakten: fri data och på eran erbjudande i tre.se: 16Mbits obegränsat. Men det är inte första gången ni gör det. jag är en av dem förta tre kunder och har upplevt sådana bedrägeri från er 2 gånger... Därför uppmanar jag till alla som är drabbade av detta avtalsbrottet att leta efter ett trofast och seriös internetoperatör. Jag kommer bara att lämna er när förbindelsetid blir slut. Och snälla svara inte med det dumma samma svar som alla får. Jag har redan förklarat att inga kan ändra på en kontaktavtal inte ens den allsmäktige tre operatör. Ha det så bra och fortsätta bara som ni gör, ni kommer att vinna vara ensamma. En besviken gammal kund som snart blir en föra detta till er.

2012-03-06

Jari Vuorio

En arg kund

Hur kommer det sig att ni begränsar min hastighet när jag har er ? 3Bredband Max? som jag beställde sommaren 2011 och då det inte fanns någon som helst begränsning i datatrafiken?

I mitten av januari fick jag mitt bredband begränsad till något obrukbart och då meddelade jag er att jag inte ville ha ert sketna bredband, men fick till svar att jag var tvungen att betala hela abonnemangs tiden vid uppsägning av den. Då under januari köpte jag en kontantkort från en av era konkurrenter, och det verkar som att jag blir tvungen att göra det även i mars eftersom jag återigen drabbats av en begräsning idag 2012-03-06.

Att TRE ändrar villkoren under pågående abonnemang är något som jag förknippar med en andra aktörer än ett företag som vill verka seriös.

2012-03-05

Karar

Mycket Nöjd

Verkar som att enbart negativa sidor presenteras på denna sida, vilket jag tycker är rätt sorgligt. Därför väljer jag att ge 3 ett topp betyg samt förklara min bästa kundupplevelse någonsin.

Jag är Företagskund sen 1 år tillbaka, tidigare var jag privat kund, alltid fått den hjälp jag behövt och de på kundservice finner jag väldigt produktkunniga och trevliga. EN tumme upp till en trevlig dam på er kundservice som hjälpte mig flytta över alla mina (min kollegas också) privata abonnemang till vårt företag, helt kostnadsfritt.

2012-03-01

God dækning

Bruger 3G trådløs i malmö, det fungere rigtig godt. Hastigheden ligger i toppen. Dog kunne det godt blive bedre på den danske side af øresund.

2012-02-19

Anna Mård

Kolla fakturan!Verkligen bedrägligt

3 har vid ett flertal tillfällen skickat felaktiga fakturor till oss. Som tur är har vi nu sagt upp abonnemanget och valt annan operatör. Och...på slutfakturan är det också felräknat! 3 har lagt till flera månader för uppsägningstid så den var fem istället för tre. Med hänvisning till "tekniskt fel som många kunder råkat ut för". Men det är väl ingen som ska råka ut för en felaktig debitering? Hur många kollar verkligen sin faktura? Gör det. Och det märkligaste av allt - man får ingen ny faktura utan bara en uppgift via telefon om ett nytt belopp att betala - "för om vi ska skicka en faktura till får du betala faktureringsavgiften på 24 kr". Men hallå? Jag väljer aldrig 3 mer och hoppas ingen annan gör det heller.

2012-02-13

Emilian S Emilian S

Akta er för deras bedrägliga beteende, lögner m.m.

F.d. trogen kund som fått smaka på deras bedrägliga beteende. Bland annat genom att jag i många år oavsett deras tjat inte tagit ny telefon eller byt abonnemangsform. När jag väl önskade en ny lur ville de inte ge mig en om jag inte bytte abonnemangsform. Då frågade jag om jag hade någon bindningstid på det nuvarande abonnemanget ifall jag skulle teleportera till annan operatör och det hade jag inte. Efter att jag då avslutat abonnemanget genom teleportering damp det ner ett brev på drygt 1500sek. Jag ringde och påpekade att hade jag nu vetat detta hade jag enkelt bara kunnat byta till den billigaste abonnemangsformen innan uppsägning vilket de medgav att jag hade kunnat men att det nu var försent.

2012-02-15

Hej Emilian,
Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd och att du har lämnat oss för en annan operatör.

Då jag inte har dina kunduppgifter så kan jag inte kolla upp ditt ärende mer specifikt.

Jag förmodar dock att du hade en abonnemangsform (3Trygg?) som inte längre finns kvar för nytecknande. Har man en sådan äldre abonnemangsform så måste man byta till ett annat abonnemang, i det fall man vill ingå ett nytt avtal och förlänga med en ny mobil.

Om det har brustit i informationen så vill jag be om ursäkt för detta. Det är dock så att även om du inte har någon bindningstid så tillämpar vi tre månaders uppsägningstid, vilket även framgår av de allmänna villkor du godkände i samband med att du tecknade ditt abonnemang.

Daniel Nordin

2012-02-02

Jerry

Sådär..

Hej, jag tycker 3 är rätt bra när det gäller mobiler och sånt, men inte internet. jag har en fråga som man kanske inte ska ställa här, meen jag gör det ändån: Jag undrar om man skulle kunna byta mobil utan att röra abonnemanget. Jag skulle vilja uppgradera min X10 PRO till en iphone 4s, och undrar om det är möjligt?

2012-02-09

Hej Jerry,
Du kan alltid köpa en telefon kontant. Vill du däremot få en ny telefon på köpet så behöver du förlänga ditt nuvarande avtal. Huruvida du kan ha kvar samma abonnemangsform beror på vilket abonnemang du har nu.

Du är välkommen att besöka någon av våra 3Butiker eller ringa vår kundservice på 0771-735 300 för att hitta en passande lösning.

Daniel Nordin
3Kundrelation

2012-02-02

FD Kund.

Bedragare

Dom skickar inte räkning!
Dom skickar direkt till kronofogden.
Konstiga är att kronofogden kan godkänna sådant.
Jag va i kontakt med 3 flera gånger att jag måste ju få en räkning hemskickad. Har fåt en felaktig räkning, o dom har sagt att jag kan använda samma räkning men annat belopp. Jag har påpekat att jag vill ha en ny räkning med riktiga beloppet. Det skedde ett flertal fel från deras sida, dom stängde av linjen 3 gånger pga sina egna misstag. Självklart så talade dom inte om för kunden varför linjen ock när den va avstängd. Håll er borta från dessa pajaser!! Ock gör dina vänner en favor, tala om för dom ock alla deras kompisar att hålla sej långt ifrån tre..

2012-02-09

Hej,

tack för din synpunkt om oss.

Du har mina uppriktiga ursäkter att du inte fått den service du förväntat dig av oss.
Vi skickar alltid ut en originalfaktura till den faktureringsadressen som vi har fått av dig som kund. Faktureringsadressen kan vara en annan än folkbokföringsadressen så det gäller att vi (3) hålls informerade om vilken adress fakturan ska skickas till.

Våra rutiner ser ut så här:
* Faktura skickas till kund
* Påminnelse- SMS skickas ut till kund
* Påminnelsefaktura skickas till kund
* Påminnelse- SMS skickas till kund
* Abonnemangen spärras för utgående trafik
* Fakturan skickas till inkassobolaget Lindorff

Om Lindorff inte registrerat betalningen från kund inom en viss tid så skickas ärendet vidare till KFM, kronofogdemyndigheten.

Om du får en faktura av oss som du anser är felaktig och kontaktar oss så skapar vi inte en ny faktura utan vi krediterar den befintliga.
Därav har du fått informationen om att du behöver använda samma betalningsuppgifter som innan men med det korrekta beloppet du får av oss.

Hoppas ärendet är löst nu.
Om inte skulle jag rekommendera dig att kontakta kundservice för att få detta ärende löst.

2012-01-30

Eilert Gezelius

URUSELT BOLAG

HI3G Access AB torde vara fullt i klass med forna tiders hästskojare. Har fått räkning på räkning på ett abonnemang jag inte beställt. Nu har en av dessa skickats till ett inkassobolag. Jag har inget 3 abbonemang, jag har enligt räkningen inte ringt för ens en ettöring. Lika fullt pumpar de ut räkning efter räkning. Sedan ställer jag mig frågan. Varför skall jag som Norrbottning ens använda 3 eftersom täckningen är urusel. Jag har skickat brev på brev till företaget. Får inget svar annat än en ny räkning. Passa er för dessa hästskojare

Hej Eilert,

jag kan se att en kollega försökt nå dig utan svar igår. Om du ringer kundservice på nummer 0771 735 300 så kan de hjälpa dig att komma i kontakt med denna person.

Lycka till!

2012-01-25

Michael

Samma problem som Jari Vuorio

Hej!

Jag har för ca 1 år sedan köpt ett mobilt bredband Max från 3. Det som fick mig/oss att välja 3 och deras mobila bredband Max var att det inte fanns någon begränsning för datatrafik på detta abonnemang. Det var då ett utmärkt alternativ för oss inom familjen (7st) eftersom vi skulle dela på uppkopplingen. I samband med beställningen beställde vi även en router för att dela uppkopplingen mellan alla användare.

I slutet av år 2011 fick jag ett brev från angående förändringar i det mobila bredbandet. Där i stod det bl.a att om man kom upp i mer än 70gb per månad så skulle hastigheten sänkas temporärt till 200kbit/s för resten av månaden.

Min tanke direkt var att denna datamängd (70gb) kommer nog inte att räcka till för oss alla. Jag tog då kontakt med 3 och fick reda på att min datamängd hade aldrig någon gång varit uppe i denna mängd. Vilket då kändes bra eftersom i samma brev stod det inget om att man kunde häva sitt avtal pga av denna förändring. Inte heller när förändringen skulle träda i kraft.

Men nu denna månad 01-2012 så har vi redan den 18 jan blivt begränsade till hastigheten 200kbit/s. Med denna hastighet (200kbit/s) och med 7 som delar på samma uppkoppling är det totalt omöjligt att kunna uträtta något på internet.

Har varit i kontakt med 3´s kundservice angående problemet och dom säger bl.a att jag inte kan köpa till mer data på det här abonnemanget (Mobilt bradband MAX). Jag kan inte enligt 3 heller häva avtalet p

Hej,

i december förra året började vi begränsa de bredbandskunder som använder väldigt stora datamängder. Vi skickade till de fåtalet berörda kunder ut ett brev om detta i vecka 46 där vi informerade om förändringen.
Privatkunder som har 3Bredband Max och går över 70GB kommer få sin hastighet sänkt till 200 kbit/s under resten av månaden och nya kunder som tecknat sig för 3Bredband Max efter 2011-11-24 får hastigheten sänkt till 200 kbit/s efter 50GB.

Vi på 3 är måna om att ge alla våra kunder en så bra upplevelse som möjligt. När enstaka användare överför stora datamängder påverkar detta hastigheten och upplevelsen negativt för övriga användare.
För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga upplevelse förbehåller vi oss rätten att tillfälligt begränsa hastigheten för kunder som använder väldigt stora datamängder.

Jari Vuorio

En arg kund

Hastighetsbegränsning på 3Bredband Max trots bundet avtal
Den 30/6-2011 tecknade jag ett 3Bredband Max abonnemang i butik, med 24 mån bindning, där säljaren glatt förklarade att det här abonnemanget inte hade någon begränsning. Alltså att jag kunde surfa helt obegränsat utan att få strypt hastighet vid en viss datamängd under en månad.
På 3's hemsida då stod det vackert att detta abonnemang inte hade några begränsningar, detta bekräftades även i "Mitt 3" där det står följande om mitt abonnemang:
"Hastighetsbegränsning
För 3Bredband Max finns ingen hastighetsbegränsning. Du kan alltså surfa obegränsat utan att vi sänker hastigheten."
18/1-2012 upptäcker jag till min förvåning att min surfhastighet är obefintlig (en mätning via www.bredbandkollen.se visar 0,03 Mbit ner hastighet och 0,02 Mbit upp hastighet). Via kundservice får jag reda på att min hastighet strypts till 200 kbit/s eftersom jag använt mitt mobila internet mer än 70 Gb under innevarande månad.
Vid tecknande utlovades att jag kunde surfa/ladda obegränsat och det var därför jag tecknade detta avtal. Nu har tre förändrat mitt obegränsade abonnemang till något som jag aldrig hade skaffat om dessa begränsningar funnits vid tidpunkten jag tecknade abonnemanget på tre. I tres prislista stod det vid teckningstillfället följande för 3Bredband Max.
3) INGÅR i ABONNMANNGET (3G-DATA)
6) FRI-DATA

3. Gäller datatrafik inom Sverige och i Tres nät i Danmark. Tre förbehåller sig rätten att

Homi

Upp till 32 Mbit/s. För dig som vill surfa fritt!

Säljaren i Götgatan/ nordstan i Göteborg, talade osanning om bredbandet han sålde till mig! Fri surf hos tre är INTE FRI SURF!! Vet inte om det är jag som har missförstått ordet ?fritt? betyder eller tre. Idag när jag skulle surfa fick jag medd om att min ?fria surf? är slut! Hmmm..?? tydligen är det upp till 50GB.

Helt seriöst tror ni att lura mig en gång tjänar ni på det? Pinsamt tre? pinsamt!
Fri surf MAX är FRI SURF eller missförstår jag det?
Tråkigt att ni missa mig som kund! 31år gammal och kommer inte mer vara er kund.

Sammanfattning:
1. Tres säljare talar osanning för att få provision! Frågade killen 5gånger innan jag beställde bredband 32mb fri surf MAX, t o m säljaren skrattade om att fri är fri.
2. Fri surf MAX 32mb är INTE FRI är upp till 50GB!!! (lär er från telenor där fri surf 32 är FRI)

Rafael Stasinski

Bluff och båg med deras bredband max "fri surf"

Nu är det dags för konsumentombudsmannen. Hoppas det kommer svida för er!
Köpte mitt bredband max av er för att stilla mitt begär för en himla massa nerladdningar plus att man kunde ha det överallt. (bärbart)...Haft det i några månader och det har gått bra.
Döm till min förvåning när jag nyss fick upp en text när jag skulle logga in att det är en SPÄRR för nerladdningen. Den ligger på 70gigabyte.
Tydligen så har 3 ändrat lite grann hur de själva vill och helt plötsligt så är jag begränsad.
Det var den obegränsade nerladdningen som gjorde att jag valde abbonemangsformen.
Känns otryggt att veta att vissa företag bara ändrar lite här och var utan att vare sig kompensera eller informera sina kunder. Och även om ni har informerat folk om det, det är fortfarande en ful sak att begränsa när man har betalt för full användning.

Så nu är jag haft med denna värdelösa sak i 1,5 år till. Tack så mycket 3, ni har lyckats att bli sämst!

Och till alla som vill ha mobilt bredband UNLIMITED, 3 erbjuder INGET sådant

Konsumentombudsmannen nästa!
Om inte ni har lite heder kvar i kroppen och kan lösa det innan jag går vidare dit.

Ha en bra dag!

Mvh Raffe

2012-01-11

Carina

Felsummerat på fakturan!

Har precis blivit kund hos 3 på två mobilabonnemang. Försäkring ingick i ett halvår i erbjudandet. När jag fick första fakturan är försäkringssumman mycket riktig tydligt avdragen på specifikationen. Men i totalsumman fanns den ändå med. Känns riktigt obehagligt. Jag pratade med en trevlig och tillmötesgående tjej på kundservice som generat ursäktade räknefelet. Jag hade härmed hjälpt dom upptäcka ett fel i deras system. Jag fick en kredit och ett löfte om att alla andra som drabbats också skulle få det. Känns inte helt bra i magen. Hur många orkar kontrollräkna summorna på en faktura? Hur länge har detta fel funnits i systemet? Skulle vara bra om någon ansvarig på företaget kommenterar detta och går i god för att alla kunder som drabbats får kredit.

2012-01-12

Hej Carina,

jag ber om ursäkt att du drabbats av detta fel som vi nyligen upptäckt på en del kunders fakturor. Vill även tacka för att du uppmärksammade detta och tog dig tid att kontakta oss.

Vår tekniska avdelning arbetar på att hitta en smidig lösning på detta för de drabbade kunderna så snart som möjligt.

Ha en fin dag!

2011-12-27

Camilla

Sämsta någonsin!

Var kund hos Telia i 10 år men byte för att testa 3, tyckte då att Telia var dyra.
Efter 2 år hos 3 så är jag tillbaka hos Telia och lycklig. Har aldrig varit med om ett företag som 3 med att missbruka deras kunders förtroende. Både gällande service och information. Byte till sist för täckningen var kass. Tycker det är fräckt av dem att kalla det för 24 månadersbindnibgstid, vilket säljaren påpekade flera gånger "Endast 24 månader".Det är 24 + 3 månader. Testa att vara ärliga så kanske ni har kvar era kunder långsiktigt... Man brukar tjäna mer pengar så. Får skylla mig själv denna gång... Men har nu betalat min sista faktura och äntligen 3-Fri!!! :)

2012-01-02

Hej Camilla,

det är tråkigt att läsa om din kundupplevelse hos oss.

De flesta av våra abonnemang där en telefon ingår har 24 månaders bindningstid och 3 månaders uppsägningstid. Vill du avsluta ditt abonnemang till bindningstidens utgång behöver du kontakta oss senast månad 21 och meddela om din uppsägning.

2011-12-23

Anthon

Otroligt långsamt mobilt bredband!

Vi har en huawei 3g-dongel. Vi betalar för upp till 16 mbit och vi får bara 0.10 mbit i bredbandskollen... Det har funkat hyfsat bra innan men nu verkar det inte fungera bra längre. Det har alltid gått långsamt på dagen och kvällen (10 kbit/s) och på natten efter 00.00 så går hastigheten upp radikalt. (1500 kbit/s). Fattar inte vad som är problemet?

2011-12-27

Hej Anthon,

min rekommendation är att du gör 3 olika hastighetstest vid olika tidpunkter på www.bredbandskollen.se. Spara test-resultaten från bredbandskollen.se och kontakta vår kundservice för vidare felsökning.

2011-12-10

Niclas

Kul att ni svarade

Men det hjälper inte mig...
Har betalat min sista faktura till er nu.
Tack för 4 år, är väldigt besviken och kommer inte välja er som operatör i framtiden!

2011-12-10

Mathias Johansson

Otroligt missnöjd!!!

Både jag och min sambo har varit kunder hos tre i många år. Min flickvän upptäckte precis att hon betalat för ett mobilt bredband i över ett år som aldrig har använts. Då räkningarna dras via autogiro har hon inte sett det tidigare och tre påstår att tjänsten är tecknad i samband med att köpte en ny telefon på deras butik på götgatan. Genom att vi har betalat räkningarna anser tre att vi har accepterat tjänsten och inte kan reklamera den. Dessutom går den inte att säga upp förrän om 6 månader. Dom ser att vi inte har använt tjänsten och förstår att det har skett ett misstag vid tecknade men kan ändå inte åtgärda det. Det som stör mig är att vi har varit deras kunder i 10 år och dom inte kan visa någon som helst välvilja över huvud taget. Nu har vi istället sagt upp våra abonnemang och kommer aldrig mer att bli deras kunder. Jag varnar för dem!

2011-12-14

Hej Mathias Johansson,

om du skickar dina kunduppgifter till mig på johan.wistrand(@)tre.se skall vi självklart se närmare på ert ärende.

2011-12-07

Niclas

missnöjd

Blev idag upplyst! Innan ni tecknar avtal med 3 tänk på att de har tre månaders uppsägning på sina avtal.
Detta även om bindningstiden gått ut. tyvärr är det väl bara att betala och välja en annan operatör... kundservice kunde inte hjälpa till på något sätt.

Hej Niclas,

de flesta av våra abonnemang har 3månaders uppsägningstid. Vad som gäller för dig står i ditt specifika abonnemangsavtal.

Uppsägningstiden står utskriven i våra abonnemangsavtal som undertecknas vid köptillfället och i våra prislistor samt erbjudande på tillexempel www.tre.se

2011-11-29

Jerka

Helnöjd med 3

3 har för mig alltid varit väldigt trevliga vid samtal till kundtjänst, och har aldrig haft problem med deras tjänster, så man måste ju bli väldigt förvånad över det låga betyget som 3 har på denna sida. Så blev nyfiken, och började läsa. Började gapskratta ibland och undrar helt klart var det är för tomtar som skriver här och har problem. Flera gånger ser man ju folk som klagar på saker som inte ens har med 3 att göra? Andra gånger är det rent av idiotikrav som att reklamera ett abonnemang och samtidigt få behålla telefonen... GRATIS!!!!. Men hallå, inget är gratis. Telefonerna ingår i abonnemanget så länge det är bundet, utan bindningstid så är det ju inte längre gratis. 3 kan ju för fankens inte skänka bort lurarna. Det är fankens sorgligt att så mycket okunskap, och att inte läsa de finstilta skall ge en riktigt bra operatör så oförtjänt mycket skitsnack ärligt talat, man blir liksom förbannad. Bredbandet är UPP TILL 32Gb, och det handlar då inte om att det är 32Gb. 3 har aldrig lovat dessa höga farter och det står på tres hemsida att det handlar om ytterst gynsamma förhållanden.

Däremot en liten känga till tre ändå, för att ha ändrat villkoren utan att faktiskt informera detta tydligt nog på deras mobila bredband Max som nu plötsligt inte har fri surf utan ett tak på 70Gb och sedan sänks hastigheten. Inte bra. Därför förlorar 3 en stjärna ifrån mig... Och detta enbart för att 3 på senare tid faktiskt försämrat villkoren för sina kunder på abonnemangssidorna geno

Hej Jerka,

tack för dina rosor men även ditt ris. Det är roligt att höra att du gillar våran service, erbjudanden, produkter och tjänster.

2011-11-28

Matte Matte

Iphone 4S 16gb Trasig vid leverans!

26/11-2011 Köpte jag en Ip4s kontant vid trebutiken i Norrköping. Jag kommer hem och ska sätta mig och få till allt som ska göras med denna lur innan man kan använda den. Allt är frid och fröjd tills jag ska ringa med den, då visar det sig att folk jag ringer till eller ringer mig inte hör mig men jag hör dem. Den fungerar med ett bluetooth headset eller med högtalar funktionen aktiverad men känner att jag vill gärna att den ska fungera fullt ut när jag betalade 5695:- kontant för den lilla läckersnäckan. 27/11-11 kl 11:50 är jag åter i butiken (telefonen är inte ens 24 tim gammal) för att få byta den mot en ny såklart! Men icke.. Den ska på service och det med basta! Där kunde ju jag stå och gapa tills flugorna börja bygga bo i käfften. Den blonda i butiken förklarar att Apple kräver detta förfarande att telefonen skickas till Anovo (ryser av bara namnet) men jag som svensk medborgare kräver att i sverige följer vi svensk lag ang reklamation av en defekt produkt. Apple må ha läckra produkter men som företag liknas dom mer med en religös sekt. Jag vill inte ha en utbytes telefon från Anovo (ryser igen) varför ska jag betala fullpris för en "begangnad" telefon som fått sig en recond?! Jag kommer troligtvis att avsluta mina abb hos operatören Tre då jag känner att jag ej har förtroendet kvar för dem som ett seriöst företag som kan ta ett eget beslut och stå upp mot Apples regler "lag" Jag kommer att dra detta vidare til ARN om jag inte får pengarna tillbaka "PRONTO"

Hej,

jag vill be om ursäkt över att din nya telefon inte fungerar som det är tänkt.

DOA är en extra garanti som tillverkarna själva sätter på sina produkter och som är helt frivillig. De flesta tillverkare använder sig av detta men Apple är ett undantag.

Apple använder sig av något som kallas utbytesservice. Det innebär att en produkt som skickas till Anovo för garantiservice, byts ut mot en fabriksrekonditionerad utbytesenhet efter en kontroll om skadan på telefonen täcks av den utställda garantin.

2011-11-21

Håkan Lundemar

Hur kan ngn vara kund här????

Min Svärmor har alzheimer och vet knappt sitt namn. Trots Läkarintyg vägrar HI3G avbryta abbonemanget. Hon får E faktura trots att hon inte har dator. Inkassofakturor och anmälningar till kronofogden ramlar in. Vi har skickat fullmakt för att avsluta abbonemanget men TOTAL tystnad från dom. En Polisanmälan kanske hjälper. Jag Hoppas fler avbryter med detta företag

Hej Håkan Lundemar,

har du möjlighet att maila mig din mammas kunduppgifter så jag får möjlighet att sätta mig in i ärendet? johan.wistrand(@)tre.se

2011-11-09

Katarina

Blåst på pengar och tid - Bedrägeri

Jag har blivit utsatt för bedrägeri av 3!! Vid flera tillfällen i flera år har jag blivit skickad en "slutfaktura" som de i sin tur skickat till kronofogden. Jag har skriftligt på att det ej finns räkning/skuld hos dem men de fortsätter igen och igen med något/några års mellanrum!! Riktigt jobbigt jag rekommenderar att inte ta risken att beblanda sig med Hi 3G! Detta har pågått i 7 år nu!

Hej Katarina,

om du mailar mig dina kunduppgifter på johan.wistrand(@)tre.se kan jag se vad kravet avser.

2011-11-07

Nils

Mycket nöjd!

Jag har haft 3 i många år nu och jag har aldrig haft ens i närheten av något problem. Jag läser här om många som tyvärr haft problem med täckning och så vidare, men det är inget jag stött på! Varken på landet eller i stan. Om jag måste framföra ett klagomål så är det nog att deras utbud av mobiltelefoner är i smalaste laget. Ska precis till att förlänga mitt abonnemang efter ytterligare 2 nöjda år men är lite tveksam om jag vill fortsätta hos 3, då de inte har telefonen som intresserar mig (en htc). Vi får se hur jag gör...

Hej "Nils",

tack för din positiva feedback, det är mycket roligt att läsa att du är nöjd med oss som valet av din operatör.

Om du skickar mig önskemålet på vilken HTC telefon som du tycker är intressant kan jag höra efter om det är en telefonmodell som vi planerar att ta in.

2011-11-04

Trogen Kund

Världens bästa 3

Jag vill bara säga att 3 är den bästa operatören och har även bäst kundservice! Jag har haft Telenor innan och det var bara skräp!

Jag längtar tills erat 4G nät drar igång på riktigt! Oj vad mycket surf det ska bli för min del! 5 stjärnor till er!

Hej "Trogen Kund",

tack för din feedback. Det är mycket roligt att läsa att du är nöjd med oss som valet av din operatör och hjälpen du får via vår kundservice.

Vi längtar också till vår 4G-lansering men så länge får vi njuta av att surfa i Sveriges bästa nät för mobilt bredband 5 år i rad.

2011-11-01

Susanne Falk

Kundservice av världsklass

Spec deras facebook ansvariga är otroligt hjälpsamma och tålmodiga med de mest otrevliga och okunniga kunder.
helt nöjd med både täckning, priser och bemötande.

Hej Susanne,

det var roligt att höra att du är nöjd med vår Facebooksida och våra tjänster.

Vill även passa på att tacka dig för den hjälp du bistår oss med på vår Facebooksida.

2011-10-31

Therese Jakobsson

Fruktansvärt uselt. aldrig mera 3

Vi har precis kommit hem från semester i Spanien. Som ny smart-phone kund ringde jag innan resan för att ta reda på vad det skulle kosta oss att använda telefonerna i Spanien, hur det funkar, osv. 3 glömde dock att ge mig mycket viktig information, nämligen att stänga av datatrafiken. Hade ingen som helst aning om detta och fick inte den informationen trots att jag ringt för att få all nödvändig information. Efter fem dagar på semestern funkar telefonen plötsligt inte. Väl hemma en vecka senare får jag ett meddelande i telefonen om obetald faktura. Betalar denna faktura (som jag trodde var månadsavgiften) via kortservice och väntar snällt 24 timmar på att telefonen ska bli av med blockeringen. Då detta ej sker kontaktar jag kundtjänst som upplyser mig om att telefonen är blockerad och att jag har en räkning på över 11.000 kronor. - Ja, du har ju använt datatrafiken säger de på 3 när jag ringer. Till saken hör att jag endast gått ut aktivt på nätet totalt 15 minuter, resten kommer sig tydligen av att telefonen står och laddar av sig själv. 5 dagar i Spanien utan aktivt användande = 11.000 skuld till 3. Obeskrivligt dåligt, skamligt. Jag känner mig kränkt, lurad och bedragen. Vill inte ni på 3 att man skall känna till detta och därför undanhölls informationen? Hur kan det kosta så mycket som 11 000 för passiv datatrafik? Får endast besked om att vända mig till reklamationsvadelningen som man för övrigt ej kan nå på telefon. Adjöss 3, ska göra mitt allra bästa för att förhindra

Hej Therese Jakobsson,

En skriftlig reklamation skickas till vår reklamationsavdelning på adressen:

Box 30213
104 25 Stockholm

Du kan även framföra din reklamation via mail till mig så skall jag se till att ditt brev kommer reklamationsavdelningen tillhanda.

2011-10-26

Yo

Fruktansvärt uselt

Jag skulle vilja utnämna 3:s mobila bredband till den sämsta skiten man kan köpa för pengar! Har jag tur så fungerar bredbandet 2 gånger av 10, den mesta tiden går åt till att (försöka) koppla upp sig då modemet ideligen kopplar ner eller tar på sig - i runda slängar 10 minuter för att ladda en tämligen medioker sida. Ringer jag kundservice får jag inget svar/blir vidarekopplad och tillslut tomhänt på svar/ erbjudande om att binda upp mig på något annat. Aldrig mer 3 för min del.

Hej "Yo",

tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Jag vill be om ursäkt över att du inte har fått den service som du har förväntat dig vid din kontakt med vår kundservice.

Om du kontaktar mig på nedanstående e-mail adress skall jag se till att du kommer i kontakt med en handläggare på den tekniska supporten för en felsökning av din uppkoppling och utrustning.

2011-10-11

Emily

Svar på reklamation

Fick svar på min reklamation angående VÄRDELÖS täckning. Där erbjuder de mig "att ta bort resterande bindningstid från ditt abonnemang mot att du köper ut det värde som är kvar på din telefon. Detta skulle kosta 2215kr". Tre stoltserar ju med att FÅ mobilen gratis och att man bara behöver betala för abonnemanget. När jag kommenterar detta så svarar de inte på min fråga utan håller fast vid sitt svar. Har även haft med i min reklamation att täckning saknats på avtalsadressen och TRE lovar detta vilket leder till ett avtalsbrott. Då menar reklamationshanteraren att jag inte har reklamerat denna adress vilket jag tydligt har. ?När jag köpte min Iphone 3GS hos Expert valde jag även att byta operatör från Tele2 till er på 3. När jag sedan fick hem min telefon med SIM-kort hade jag inte hade någon täckning i min lägenhet. Detta ringde jag om till er och ni sa bara att jag hade turbo 3G och att ni inte kunde se några problem.? Hon nekar detta och står kvar vid sitt beslut. Beklagligt TRE, ska jag behöva behålla en telefon utan täckning i minst ett halvår till för att ni vägrar göra era kunder nöjda!

EXTREMT missnöjd.

Hej Emily,

jag beklagar att du inte är nöjd med de förslag som vår reklamationsavdelning har erbjudit dig.

När det gäller telefonen så ingår den vid tecknande av abonnemang med bindningstid. Telefonen betalas av varje månad under bindningstiden och det är inräknat i kostnaden för abonnemanget.

2011-10-07

a garner

Skit företag

Hos mig satte de upp mobilmast och basstation utan fråga i förväg trots att jag bor i bostadsrätt. De förstörde mitt badrum(kakel lossnade mm), blev hotad av deras personal. Inte heller vill destäda eller reparera det de förstörde. Bolaget för (tre)skallar!!!

2011-10-07

Hej a garner,

jag skulle gärna vilja se närmare på det här ärendet.

Har du möjlighet att maila mig dina kontaktuppgifter samt adress där basstationen har installerats till johan.wistrand@tre.se ?

2011-09-28

Emily Vallin

Reklamation angående täckning

Har sedan jag tecknade abbonemang hos TRE haft problem med täckningen lite här och var. Värst var det i början hemma och jag var tvungen att stå ute på balkongen för att kunna prata i telefon. Sedan när jag flyttade förbättrades detta och jag bytte i och med flytten jobb. På min arbetsplats nu har jag återigen ingen täckning och har ett flertal gånger ringt in till kundcenter angående arbetet och hemadressen. De ber mig tillslut att skicka in en skriftlig reklamation. Denna är nu på gång att skrivas och jag får återigen kontakta kundcervice för att få adressuppgifter vart denna ska skickas. Deras svar: Gå till butiken i Täby och hämta ett förfrankerat kuvert. Skämtar dom!? Ska jag som bor på Lidingö behöva åka kommunalt till Täby för att hämta ett kuvert för att deras tjänster inte fungerar? Missnöjd.

2011-10-04

Hej Emily,

jag beklagar att du upplever problem med täckningen på platser du befinner dig ofta.

En skriftlig reklamation skickas till vår reklamationsavdelning på adressen:

Box 30213

2011-09-27

Fyra abbonemang mindre!

Katastrof!

Har 4 st företagsabbonemang. Samtliga kommer avslutas så fort abonnemangstiden gått ut. Driftstoppet den 27/9-11 är totalt oacceptabelt. Undermålig information på hemsidan, man får mer information via tidningen. Strömavbrott??? Den sämsta förklaringen jag någonsin hört. Det måste naturligtvis vara ett mer komplext fel än ett simpelt srömavbrott när hela operatörens service ligger nere i hela Sverige. Tala om vad felet är om kunden skall hysa minsta sympati till ett omfattande fel som naturligtvis kan hända vilken operatör som helst. Men strömavbrott...Katastrofdåligt! Fyra abbonemang mindre!

2011-10-04

Hej "Fyra abbonemang mindre!",

den 27 september fick vi ett strömavbrott i vår driftcentral i Stockholm. När elen försvann gick vi över på reservkraft precis som planerat. Problemet uppkom när elen kom tillbaka, då skadades strömförsörjningen till en av våra huvudväxlar.

Under eftermiddagen gjordes flera försök att starta om huvudväxeln innan vi tog beslutet att byta ut den krånglande utrustningen. Klockan 20.00 var allt uppe igen och vi började succesivt släppa på trafiken in i nätet igen.

Driftstörningen är den allvarligaste som någonsin har drabbat 3 och vi vill be alla våra kunder uppriktigt om ursäkt och tacka för det tålamod som visades under dagen.

Vi informerade alla våra kunder under driftstörningen via samtliga kanaler så som hemsida, kundservice, Facebook. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt informationsflöde och tackar för din feedback.

2011-08-04

Fredrik

Pinsamt!

Min iPhone gick sönder i maj -11. Lämnar in den den 9:e maj, och det har till dags dato inte hänt någonting (4:e augusti), dvs. 3 månader senare. Har ringt säkert totalt 40 samtal till 3, Anovo (verkstaden) och AON (försäkringsbolaget). JAG, som konsument har efter många samtal löst problemet helt själv, genom att inse att försäkringen jag betalade för telefonen ligger kvar på den GAMLA som jag lämnade in för ett år sedan pga. liknande skada, dvs. försäkringen har inte flyttats över till min NYA telefon. SKAMLIGT, 3 att ni tvingar era kunder att ringa runt till verkstäder och försäkringsbolag för att de är desperata för att få tillbaks sina produkter som de betalar dyrt för att ha! Än mer skamligt är att jag som konsument verkar vara mer kompetent än alla 3 företag tillsammans och att jag än så länge fått vänta snart 3 hela månader på att något ska hända!

Sa jag förresten att INGEN kompensation har utgått?

Kommer DEFINITIVT lämna 3 när bindningstiden går ut.

2011-08-15

Hej Fredrik,

tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Du har inte blivit bemött på ett korrekt sätt av oss och det vill vi be om ursäkt för.

Vårt mål på 3 är att alla kunder ska känna sig rätt behandlade och vara nöjda, men ibland blir det missförstånd och ibland gör vi fel.

Vi vill bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder och behöver därför din hjälp, om du mailar mig dina kunduppgifter på johan.wistrand@tre.se så kommer jag se över ditt ärende för att lokalisera vad som har gått fel i hanteringen av ditt ärende.

2011-05-30

Mike

Ta hand om era trogna kunder

Uselt av ett företag som påstår sig ha det bästa mobila bredbandet att inte förse trogna kunder med ett nytt modem när det krävs för att utnyttja den fördubblade hastighetsökningen som utlovas. Jag kommer inte att förlänga mitt abonnemang när bindningstiden går ut.

2011-06-17

Hej Mike,

tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss.

Vi har ett antal erbjudanden till befintliga kunder med möjligheten att köpa det nya modemet eller förlänga sitt avtal med en kort bindningstid där modemet som stödjer den nya högra hastigheten ingår.

Vid tecknandet av ett abonnemangsavtal ingår ett modem under avtalsperioden. Vill man sedan under pågående bindningstid ha ett nytt modem som stödjer högre hastigheter är alternativet att köpa modemet kontant.

2011-05-15

Magnus

21 månader kvar

Köpte dator på siba och fall för 3's 3Bredband Max vilket skulle kosta 249:- i månaden för upp till 16/mbit. Bindningstid 24 månader och fick "dongel" gratis.. dessutom 3 månader gratis abonnemang och 750 kr tillbaka på datorn. Kan man få bättre deal??

Baksidan är att jag här hemma kommer upp i 0,5-3 mbit och som max har jag noterat 6 mbit (2ggr på 3 månader) många ggr är det så kass uppkoppling att jag inte kan surfa runt och ha spotify igång samtidigt ;(

så nu har jag bara 21 månader kvar innan jag kan byta abonnemang.

2011-05-20

Hej Magnus,

tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Det är roligt att läsa att du uppskattar våra erbjudanden.

Det finns ett antal faktorer som påverkar hastigheten. Några exempel är:

- Avståndet till närmsta basstation.
- Täckningsområdet
- Om du befinner dig inomhus eller utomhus-
- Kapaciteten på din dator och kapaciteten i ditt modem.
- Hur många som surfar samtidigt i området (därför kan du ha olika hastighet vid olika tider på dygnet)
- Hur hårt belastad trafiken är på den webbplats du besöker.
- Om du befinner dig i ett område dit signalerna har svårt att nå (radioskugga)

Jag rekommenderar dig att du kontaktar vår tekniska support på 0771 735 300 för att se efter om det finns något som kan göras för att förbättra din hastighet.

2011-03-21

Fredrik

Usel reparation

Det har tagit mig mer än tre månader att få min trasiga telefon utbytt.

2011-03-23

Hej Fredrik,

jag vill tacka dig för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Jag vill även be om ursäkt över att det har tagit så långtid att få din trasiga telefon reparerad.

Har du möjlighet maila dina kunduppgifter till mig så att jag kan undersöka vad som har gått fel i hanteringen av ditt ärende?

2011-03-21

Per - aldrig mera 3

Usel kundservice

Jag vill säga upp ett abonnemang.
På www.tre.se finns ingen som helst möjlighet att göra detta via mail, ej heller finns någon postadress utan detta måste tydlige ske över telefon. Först satt jag i 10 minuter varefter de klippte samtalet inget meddelande. När jag försökte ringa upp igen fick man först ett meddelande att väntan är mindre än 20 minuter, sedan kom det in en röst som sade att det var många som ringer och att jag skulle lägga på...

2011-03-23

Hej Per,

tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Jag vill be om ursäkt över att du haft svårigheter att komma fram per telefon till vår abonnemangsavdelning.

För att säga upp ett eller flera abonnemang så behöver abonnemangsinnehavaren tala med vår abonnemangsavdelning då vi på grund av säkerhetsskäl inte kan ta emot avslut av abonnemang via mail. Abonnemangsavdelningen når du på telefonnummer 0771- 735 300, öppettider är vardagar mellan klockan 08:00 och 19:00.

Du kan även skicka in en undertecknad uppsägning till oss på,

Box 302 13
104 25 Stockholm

För att vi ska hantera uppsägningen är det viktigt att abonnemangsinnehavaren skriver under dokumentet.

2011-03-11

Irriterad företagare

Fakturor

Har betalt alla faktoror prick på dagen i sex år. Har två företagsabonnemang. En faktura kom inte fram. Fick en påminnelsefaktura 14 dagar efter. Betalar den direkt. Fick månaden efter en påminnelseavgift på 50:- som de vägrar plocka bort trots att fakturan inte kom fram från början. Fick svaret i kundtjänsten att jag som kund skall ringa och kolla så att mina fakturor har blivit utskickade. Fakturaavgift tas ut trots att man för företagare inte kan erbjuda andra betalningsalternativ. Har haft en del strul med tre innan, men när nästa bindningstid är ute så blir det aldrig någonsin tre igen!

2011-03-19

Hej "Irriterad företagare"

Jag vill be om ursäkt över att du inte fick din faktura och att det resulterade i en påminnelse. Ibland blir det missförstånd och ibland gör vi fel men vårt mål på 3 är att alla kunder ska känna sig rätt behandlade och vara nöjda. Om du mailar dina kunduppgifter till mig så skall jag undersöka varför du inte fick din faktura.

Vi vill bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder och därför uppskattar jag att du har tagit dig tid att skriva ned dina tankar om oss.

2011-03-08

to

to

jag jobbar mycket ute i skog o mark, och det är sällan som det inte fungerar. men jag har en riktig telefon ingen ny leksak, men som sagt en av dom absolut bättre även vad det gäller pris. jag har 5 tele och 3 bredband.

2011-03-19

Hej "to"

Väldigt roligt att höra att du tycker vi är en av de bättre och väldigt kul att du har så många abonnemang hos oss.

Vi vill tacka dig för att du har valt att bli kund hos oss och vi tycker det är jättekul.

2011-02-24

JV

SE UPP !! De tar kreditupplysning trots att inget

Jag pratade med en säljare via telefon anående mobilt bredband inkl en lap-top.Under samtalet om vad som ingick i paketet meddeelade jag att jag ej var intresserad av att teckna ett abonnemang. TROTS DETTA HAR DET GÅTT IVÄG EN KREDITUPPLYSNING !!!!Trots att jag inte har tecknat ett abonnemang utan förmodligen för att jag istället för att uppge namn och adress uppmanats att lämna mitt person-nummer för att enligt säljaren är lättare då min folkbokförda adress kommer upp direkt.
RENTUTAV KRIMINELLT !!

2011-02-27

Hej JV, tack för att du har tagit dig tid att skriva ned dina tankar kring oss.

Jag vill be om ursäkt över att en kreditupplysning har genomförts trots att du meddelat att du inte var intresserad av att beställa ett abonnemang.

Om du mailar dina uppgifter till mig så skall jag framföra din feedback till de berörda parterna.

2011-02-15

JF

Svag mobil bredbandsuppkoppling

Skaffa inte mobilt bredband från TRE, det är smärtsamt långsamt. Sedan får man inte lov att säga upp det trots att man bara får ut 10 % av vad som utlovats (1.6 MBits mot utlovade 16 MBits).

2011-01-07

Comoods ab

STOR VARNING för TRE !!!

Otroligt, för ett års EJ fungerade mobilt bredband, samt 2 förstörda PC (mjukvarufel i modemet) och räkningar på över 14´000.00 ifrån TRE... det här kommer med all säkerhet att sluta i rättegång.
Jo vi har kontaktat dom, men tyvärr får vi aldrig några svar.

Comoods AB

2010-12-13

John Andersson

Trygghet, täckning, säljare.

Jag i somras skjuta på en räkning. Jag har även Tele2 och de gick med på över en månad. Hos Operatören Tre vill de bara ge 10 dagar. Kändes meningslöst. Känner mig otrygg inför framtida ekonomiska situationer.

Jag var och besökte Gotland på sensommaren. Det går inte att ringa på hela ön. I Visby kan man i alla fall skicka SMS. Det duger inte!

Säljaren som tryckte på mig telefonen lovade ungefär dubbelt så mycket. När man senare upptäckte alla brister så försökte man få kontakt med dem. Först kan de inte ge ordetnlig ersättning och sedan förhalar de allt annat vi kommer överens om och tiden går. Till slut orkar man inte strida mer utan man får snällt invänta bindningstidens slut.

2010-12-06

Slarv

Suck...

Jag ringer och beställer ett micro-SIM till min iPad, med abonnemang. De skickar ut SIM-kortet med en stor kartong (alla vet väl hur stort ett SIM-kort är?) så jag måste gå till utlämningsstället och hämta det, istället för att få hem det i brevlådan. Dessutom skickar de ett SIM-kort i vanlig storlek, så jag är tillbaka på ruta noll. Hejdå, 3.

2010-11-24

Ursinnig

Byter nu operatör

Katastrofal täckning! Subventionera en reapeter? SVAR: Nej du är en så liten kund, du har bara 2 företagsmobiler och har bara varit kund i 5 år. Vi har tjänat ca 70 000:- på dig men det är bättre att du byter operatör. Det kan ni ge er fan på att jag ska!

2010-11-17

Åke

Utmärkelse

Måste vara sämsta operatören, alla kategorier. Har haft ett abonnemang i 20 månader och det har varit strul med allt från felaktiga fakturor till telefoner som varit inlämnade 5ggr. Men värst är att de inte ens tar emot en felanmälan på att det inte finns telefontäckning när man på hemsidan visar full täckning.

2010-11-14

Undvik detta företag!

Slutar plötsligt att dra av räkningarna via autogiro (har funkat i två år), skickar räkningarna fel och skickar då direkt till inkasso. Otrevlig kundservice är bara förnamnet. Aldrig mer tre!

2010-11-10

Bengt L Bengt L

VARNING för detta Företag ALDRIG MER Skojare

Du hinner inte få betalningspåminnelse så har de sänt ärendet till inkasso icke tillmötesgående när man ringer till kundtjänst och påpekar problemet befinner mig i Norge så det tar någon dag extra innan jag har min post mycket besviken detta är ett rigtigt lurendrejeriföretag VARNING VARNING

2010-11-04

Margareta

Otroligt missnöjd!!!

Fruktansvärt dålig täckning. Ett nät som endast är avsett för storstadsbor. Inget 2G nät som täcker upp det stora hålet i deras täckningskarta. Fel belopp att betala på nästan samtliga fakturor under fem års tid. Tar betalt för tjänster som inte är beställda. Ska ha betalt för påminnelseavgifter mm på fakturor som inte har skickats. De tycker att man ska ringa och be om en faktura om den inte dyker upp det datumet som de brukar fakturera...Nu har jag bytt mobiloperatör. Aldrig mer 3!!!!!

2010-10-18

VD till vardags

Bästa mobila upplevelsen någonsin!

Har haft 3 i 7 år och aldrig haft problem. Bästa service, bästa täckning och levererar den bästa mobila upplevelsen någonsin.

2010-10-11

Förbannad

Kundtjänst? Felanmälan? Åtgärd?

Om du vill ha en tjänst som kan ligga nere 5-10 dagar ibland och kundtjänst tycker det är ok att du skall vara utan täckning 1 månad utan att bli förbannad, skaffa då TRE och deras tjänster.

2010-10-05

MC

Service?

Att man inte kan säga upp abonnemanget i butik = dålig service.

Att "kundservice" försöker skylla dålig täckning på kundens telefon = helt otroligt dålig service!

Att man inte tar emot kritik utan att käfta emot = dåligt för kund + egna företaget.

Att man missuppfattar "Jag vill säga upp mitt abonnemang" och inte utför detta i sitt system förrän kunden ringer en andra gång, samma dag = värdelös service.

Att man fejkar telefonköer på "avdelningen" som har hand om uppsägning av abonnemang = saknar ord.

Att man blir satt på "hold" efter att de har svarat = ingen service.

Att kundtjänst gör sig lustig över att tidigare försök att säga upp abonnemanget misslyckats = urkasst!

Att det tar 12 dagar från det att man sagt upp abonnemanget till att en annan operatör kan ta över numret = helt ofattbart!

Att alla utom 3 vet att företaget är ruttet och att täckningen suger = lika bra för de kan andå inte hantera kritiken.

Vill du fortfarande bli kund hos 3?

2010-07-23

SnabelA

Skickar varor till mig

Fick en avi med posten i dag om att jag fått ett paket från HI3G ACCESS AB. Enda problemet är att jag inte har beställt någonting av dem. Har aldrig haft med dom att göra över huvud taget. Kör med Telia helt och hållet. Mycket konstigt. Ska inte hämta ut paketet.

2010-07-18

3 kan suga min

Bedrägeri

99 kr i månaden för mobilt internet. Vad som inte sägs är att detta är kostnaden för ABONNEMANGET, inte trafikavgiften. Detta innebär att du betalar 99 + 200 Kr i månaden. Och även efter att du har skriftligen sagt upp abonnemanget + inte använt internet på en månad så skickar de räkning - PÅ TRAFIK SOM DU INTE GENERERAT. Jag har nyttjat jobbets dongel (Telia 3G Internet) den senaste månaden och har omöjligen kunnat generera den trafiken.

Polismyndigheten/ARN nästa.

2010-07-06

Crossroad M Crossroad M

Svindleri Kundtjänsten vid fakturafrågor URUSEL

Jag har "slagit sönder telefonjacket" och nappade på att få en hemtelefon för 49:-/månad. Sedan tog jag ett mobilabonnemang 69:-/månad.
Det mobilabonnemanget blev TVÅ när andra fakturan skulle komma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Telia i all ära men dom kan i alla fall tala om vad dom heter i sin kundtjänst. Tre där är det helt enkelt så att man lägger på om kunden är så fräck att fråga om namn, URUSEL service. Jag varnar alla från att gå över till TRE och "slå sönder" jacket. För helt plötsligt har man en fast telefon som är mobil!! Och jag vill ha en fast och en mogil. 118:-/månad. Nu blir det 421:- månaden var är vinsten kära HI3G.
Jag har uppfattning som jag kommer att via ARN anmäla direkt. Min syn är bedrägeri mot mig som kund. Och jag kan läsa avtal, kan HI3G läsa sina egna?

2010-06-24

Arg "lögnare"

Fusk med uppsägning

Mitt omdöme om tre är under all kritik. Trots att ett abonemang sas upp i god (vilket även bevittnades av ytterligare person) så visade det sig att detta inte hade registrerats i deras system (trots att personen verifierade att abonnemanget skulle avslutas vid korrekt datum). Detta ledde till att de hävdade att abonemanget skulle fortsätta ytterligare 3 månader. Säljare på 3 hävdade att om det inte står i systemet så har inte uppsägning skett, trots att det fanns vittne till uppsägningen. Man blir kallad lögnare och det ser jag allvarligt på. Så min rekommendation blir att välja någon annan leveratör. Kommer det inte en officiell ursäkt angående ärendet har 3 tappat mig som kund för evigt.

2010-06-24

Frustrerad

Svenskt rekord i dålig service

Beställde 10 juni för lev omgående. Ännu ej synts till. Senaste lev.besked hade angivit fel lev.plats.Ansvariga pwrsoner helt onåbara.Mycket har jag varit med om i mina dar men inget som slår detta. Vänder mig nu till advokat.

2010-06-11

Anders Västra Götaland

Uruselt

Mobila bredbandet funkar under all kritik, och dessutom har jag varit utan mobil i tre dygn nu då deras mast har havererat.
Enda svaret från kundtjänst man får är att det kan ta upp till fem dygn till innan det funkar.

2010-04-30

Uppland

De är bara ute efter stålar!

Jag har haft 3 G i ca. 2 år. De är dyra och informerar dåligt om hur man kan säga upp abbonemanget. Det lyser dollartecken i ögonen på dem. Det hade gett goodwill om de hade pratat ur skägget. Som tur är har jag alla samtalen bandade, så mig är fel gubbe att sätta sig på. Allmänna reklamations nämnden (ARN) nästa!

2010-04-18

/Lurad konsument

Katastrof

Köpte mig en iPhone i början av februari i år, för att sedan direkt märka att jag inte hade täckning i min lägenhet eller på mitt kontor. Detta blir ju självklart ohållbart om man jobbar som jourkonsult. Jag gick därmed tillbaka med telefonen efter 3 dagar och lämnade tillbaka den, 3 (operatören) lovade att de skulle avsluta abonnemanget utan någon uppsägningstid. Nu sitter jag här med ännu en månadsfaktura att betala, trots att jag varken har abonnemanget eller telefonen i min ägo längre. Telefonsupporten är undermålig och jag har i största allmänhet ett otroligt dåligt förtroende för denna operatör, ska ni ha 3G välj Telia eller Telenor, för er egen skull. Imorgon lämnar jag även in ärendet till KO, på deras inrådan, med stöd av KKL.

2010-03-18

Sabina

Otrevliga och nästan anklagande...

Har nog aldrig blivit så illa bemött. Jag gick in i butiken och sa att jag behövde lämna in min telefon. Jag blir anklagad för att själv haft sönder den och att det inte kommer att gå på garantin. Jag nämner då att jag har försäkring och det visste han inte ens vad det var för försäkring trots att den är tecknad via 3. Jaja efter mycket om och men tar han sig an min telefon och fyller i ett inlämningskvitto. Kors i taket får jag iallafall en lånetelefon. När telefonen inte startar frågar jag honom om det kan vara så att batteriet är urladdat så jag inte åker hem med en trasig lånetelefon. Men då svarar han inte ens. Han ignorerar. Nä massa spydiga svar fick man på frågor man ställde. Trodde att detta var ett serviceyrke och att man som kund åtminstone kunde förvänta sig ett trevligt bemötande. Men ack så fel. Personalen borde skickas på charmkurs! Jag själv jobbar som säljare och har gått flera utbildningar. Såna som personalen på 3 i sollentuna har vi använt som skräckexempel!

2010-01-27

Thomas

Världsklass

Verkligen världsklass. Priserna, täckningen. Har idag företagspaketet, och det finns ingen annan operatör som kan matcha denna lösningen med fria samtal, surf och iphone.

2010-01-07

Nick

dåligt

dåligt. skickar till inkasso efter 1 bankdag.

2009-11-30

nille

luras med 14 dagars provtid

Brottsligt.mobil internetsticka skickades utan rek och utan avtal.Jag gav tillbaka stickan till butiken och sade att jag inte ville ha 3g och inget abonemang.Trots att jag inte tog emot gratis provtid 14 dagar och inte har internet skickas faktura 199 kr.Helt otroligt.butiken sveav,sth

Fler företag i Stockholm