Omdömen om HANDS ON Massage
2010-01-22
Gumilla
Jag har gått till dig regelbundet sedan sommaren 2006, provat några andra när du inte har varit tillgänglig, men det finns bara en som är värd namnet proffsmassör, DU! Och nu tar du bara emot dina befintliga kunder och jag har turen att vara en av dom!
2009-02-11
Nikolina
Sökte via Eniro och hittade en 5-stjärnig massör. Tack till Vivvi och tack till Eniro!
2008-12-11
f-lingan
Önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Du är superwoman! Envis som synden och det gav resultat, jag är helt bra i höften!
2008-06-01
Laila
Jag är djupt imponerad. Arbetsmiljökonsult, föreläsare inom kostrelaterade ämnen, livsstilsförändringscoach OCH idrottsmassör! Kan man bli mer komplett? Du förstår väl varför jag alltid har hundra frågor när jag kommer på massage? Tack för att du står ut med mig och tusen tack för alla recept.
2008-03-19
PK
Jag tycker att du med din livssyn, attityd och förhållningssätt ska lyftas fram. Sådana som dig växer inte på träd och jag hoppas innerligt att andra kan lära av dig. Tack för allt!
2007-12-28
Peter
Du är en suverän massör, men ännu goare som människa. Chokladen var slut, så jag fick ett ekologiskt äpple istället! Det ska vara du till det, du e för go.
2007-12-11
Katja
Huvudvärken äntligen borta! Du suveräna människa, ett STORT tack!
2007-11-21
elias
Fem stjärnor räcker inte på långa vägar.
2007-08-03
Kaj L
Jag hittade Hands On via Eniro. Går själv på massage sedan många år och har träffat på en del bra massörer. Det här var dock annorlunda. Operamusik i bakgrunden, tid att få ligga en stund efter massagen och att efteråt bli bjuden på färskpressad apelsinjuice är det inte många massörer som har. Vilken överraskning! Vilket guldkorn! Tack Vivi!
2007-07-18
Ann-Louise
Kan varmt rekommendera vad/fotmassagen. Helt fantastiskt underbar. Mig veterligen är det ingen annan massör som utför den.
2007-07-09
Kitty
Bokade tid hos Vivi efter att ha läst 16 fantastiska omdömen om hennes KIT-massage här på Eniro. Kan bara instämma. TACK!
2007-05-21
Torsten B
Hon är den bäste behandlare jag mött, med massor av erfarenhet och kunskap. Hennes sätt att se och tänka sambandet kropp och själ är holistiskt. Äntligen någon som utövar det holistiskt än bara talar om det. Med en avslappnad attityd och skarp blick läser hon snabbt av min kropp och ger mig massage därefter. Bättre går det inte att få!
2007-05-03
Sofia L
Tycker så mycket om dig och ditt sätt.
2007-04-16
Ann
Som en massör bör vara: kunnig, kompetent, lyhörd och trevlig.
2007-04-02
Gunnar L
En förebild för samtliga i hälsobranschen. Duktig, lyhörd och empatisk.
2006-12-18
Anna-Carin
Det blir en upplevelsejulklapp, massage hos Vivi. Till mig själv :-)
2006-11-15
Solveig H
Äntligen någon som lyckats hjälpa mig med mina besvär. Besök hos sjukgymnast, som knappt tar i en, och läkarbesök gav inget. Slog på måfå upp massage på Eniro. Vilken lyckträff!
2006-10-20
Carola
Inte bara skönt för kroppen utan också balsam för själen. Efterår blir man bjuden på ett glas färskpressad apelsinjuice!
2006-10-06
Gösta
Det är bara att sälla sig till kön och samtycka med de övriga. Du är suverän!
2006-09-13
Här finns inget att klaga på. En timme på Vivvis brits är ljuvligt för kroppen, även om nyporna är starka. Det ska ju kännas och göra nytta också-tycker jag. Väldigt kunnig och trevlig och värnar om sina kunder. Blandar idrottsmassage med klassisk och thai, resultatet blir topp:)
En suveränt duktig massör som kör eget koncept, KIT-massage (klassisk, idrott och thai).