Omdömen om Fårösunds Fästning Hotell & Restaurang AB
2010-08-19
John
Vackert läge, vänlig personal men kök på medioker vandrarhemsnivå. Frukosten spartansk:
en sorts fil och yoghurt i pappkartong, en sorts müsli, vattnig och bränd scrambled eggs, ingen fruktsallad, inga croissanter, inga frallor. Den enda lyxen var priset: 4.000 för middag och övernattning 2 pers. vilket är minst 50 % för högt.
Eftersom hotellet är obemannat nattetid kan det bli problem: gäster som kom efter "stängningdags" kunde inte ta sig in utan fick väcka andra hotellgäster för att bli insläppta.
Hej John,
Beklagar vårt sena svar.
Vår ambition är att erbjuda förstklassig mat tillagad av gotländska råvaror samt en känsla av avslappnad lyx på gotländska.
Så tråkigt att du upplever oss som Kejsarens nya kläder.
Du får gärna kontakta oss så vi kan bli ännu bättre.
Med vänlig hälsning
Fårösunds Fästning by Pontus
2008-08-18
S.U.M.A
Vackert och fantasifullt upplagd mat med en smakupplevelse utöver det vanliga i en fantastisk miljö. 2008-08-03
2008-08-14
SOFIA
Vi kom till Fästningen för att äta lunch en dag i tidiga Augusti. Vi möttes av en något snorkling servitris som visade oss till ett bord. Vi frågade vad restaurangen erbjöd för något men hon gnällande att det var slutet av säsongen men att hon kunde fixa mackor till oss. I brist på annat så beställde vi tre smörgåsar med salami. Mackorna var skrattretande, tre torra brödbitar med prickig korv på. Servitrisen verkade inte tycka det hela var pinsamt utan tog bra betalt: 284 SEK för tre torra brödbitar, blaskigt kaffe och te. Måste säga om detta är standarden på fina krogar i Sverige så är det skrämmande. Vi tyckte också att servitrisen bemötte oss väldigt illa och pratade med oss om "dom rätta gästerna" När vi ställde frågor om maten dom brukade ha där så kunde hon knappt svara. Så om Fårösunds Fästning väntar på dom "rätta gästerna" råder jag er att inte göra besväret att ta er dit. Det är verkligen inte värt det! Det finns utmärkta krogar i Visby så som 50 Kvadrat och Donners.
VI besökte Fårösunds Fästning i slutet av juli.
När vi kom in upplevde vi det lite spartanskt och avskalat men så var det verkligen inte.
Vänlig personal och toppservice.
VI valde Pontus väljer med vinpaket och det rekommenderar jag alla att göra!
Vi sov i ett rum som var i den gamla delen och sov som en stock!
Frukosten var avskalad men vi fick varm äggröra, färskt bröd, fruktsallad och kaffe så vi fick det vi ville ha!
Rekommenderas varmt, svårt att sätta fingret på vad det var som gjorde det topp men vi tror det är kombinationen av avskalad design och den härliga personalen. Utsikten över vattnet var inte fel den heller...