Omdömen om Dark & Bright
2012-04-25
Judy
Blir förvånad över dem negativa omdömmen jag läser här på sidan, för av egen erfarenhet så är det så långt ifrån vad jag har upplevt.
Salongen är innovativ vad det gäller tjänster och produkter, servicen är oklanderligt! Jag har väldigt tjockt och bångstyrigt hår,inte många salonger kan hantera hår som jag har,bara en färgning upptar ca fem timmar och på Dark and Bright känns det bara som en timme för personalen alltid får tiden och flyga iväg.
Bättre personal,tjänster och produkter med allt det senaste inom hårvård hittar du inte i Malmö!
2012-04-19
trudi neergaard
Om ni bara kunna förstå hur jag har längtat efter en hårsalong där jag känner mig hemma och ompysslad.
Chantelle och anställda bryr sig och är helt underbara. Jag uppmanar er att prova.
2012-04-19
Julia
5 solar :) Jag har gått till Sabrina på Dark & Bright sedan två år tillbaka och hon har reparerat mitt hår efter slitande hårförlängningar, hittat de finaste nyanserna när jag färgat håret och gjort klippningar precis efter mina beskrivningar.. Gått därifrån nöjd och glad varje gång, rekommenderar verkligen att gå till henne ifall ni söker en frisör många års erfarenhet som dessutom är expert på lockigt hår!
2012-04-12
N.A
Köpte dealen på groupon gällande färgning och klippning. Ringer fö att boka en tid och tala om vilken nyans jag vill ha. Får ett oförskämt svar om att jag måste betala extra. När jag ifrågasätter det så lägger man på luren.Är det på det viset man vill ha nya kunder? Oförskämt och oproffsigt.
2012-04-11
Miss A
Jag klippte och slingade mitt hår. Resultatet blev helt ok, men absolut inte perfekt. Däremot var bemötandet under all kritik. Jag kommer inte sätta min fot i den salongen igen!
2012-04-06
carro
jag älskar dig och dina klippningar bäst i test
2012-04-04
ann-katrin
Jag blev helt enkelt dåligt klippt, kanske är dom bra på hårförlängningar och löshår men en vanlig klipp och färg med eget hår blev ovanligt dyr och dessutom riktigt dålig. Jag kommer aldrig att gå dit igen. Sorry...
Jag vill gärna veta vem som du va missnöjd med? För detta händer aldrig hos oss! Frisör teamet är väl utbildade frisörer och har aldrig hört ett sånt påstående!hör gärna av dig så ska detta gottgöras på något sätt! Mvh Chantelle Nabi
2011-12-16
Har gått till denna salongen under flera års tid nu. Världens bästa känsla att bli omhändertagen av den fantastiska personalen. Professionella, kreativa frisörer i en vacker lokal. De vet vad de pratar om och är ärliga. Är det ngn behandling ditt hår inte klarar av så säger de det till dig istället som hos andra salonger där du får som du vill bara du betalar trots ditt hår inte klarar det du vill göra. De har fått mitt hår att bli mega långt och starkt under rekordkort tid. Skulle aldrig gå till en annan salong. Ni järngänget har min fulla tillit. Tror inte att det går en enda dag utan att ngn kommenterar mitt hår. Bockar och bugar inför Dark and Bright.
2011-09-23
Hampus
Det värsta jag vet är när man kommer till en frisör, betalar pangar för att denne ska klippa en men så fokuserar frsören mer på att snacka om allt möjligt skit istället för att fokusera på det man har betalat för. Visst kan det vara trevligt att småprata lite men fokus för frisören ska vara på mitt hår. Det var det inte här..
Det va sorgligt och tråkigt omdöme! Frisörskan som klippte dig är en pratsam social person och tänkte inte på att du ville ha det tyst! Men ett tips till dig till nästa gång du ska klippa dig, kyrko gården har kanske en klipp stuga till dig som du kan få ha det riktigt tyst och osocialt! Det mest idiotiska påstående jag någonsin har hört från en klipp kund.
Mvh Chantelle N
2011-09-13
Amanda Hintze
Chantelle är helt underbar! Hon fixade mitt hår innan mitt bröllop i somras och jag har aldrig känt mig finare! Hon och Melinda är väldigt vänliga och riktiga proffs! Önskar bara att jag bodde i Malmö så att jag kunde besöka dem oftare!
Det va riktigt trevligt att få äran att fixa din bröllops frisyr! Du va som en dröm, vacker med en utstrålning av lycka! Hope to see u again!
Mvh Chantelle N
2011-07-07
ebba
Jag hade tidigare bångstyrigt afrohår som alltid krusade sig, efter att Chantelle gjorde Brazilian Blowout så blev mitt hår platt, blankt och dessutom fuktresistent! Tack för hjälpen! Den här salongen rekommenderas varmt :)
2011-06-26
lady
Efter att jag har gjort den brasilianska hårbehandlingen på salongen och jag var missnöjd eftersom mitt hår inte blev rakt som de hade garanterat så sa de att det var mitt hår som var problemet och inte deras produkt. De är falska hela gänget, de bara spelar att de ger bra service men så fort man ska klaga så blir de otrevliga och kaxiga. Jag sätter inte min fot där igen.
2011-05-21
Liza
Blev väldigt dåligt bemött på den här salongen och personalen stod o babbla..Hela salongen är ett minus..
Hej! För det första så babblar inte frisörerna vi pratar! För det andra så måste du vänta på din tur! , då salongen har många kunder och kunderna på produkt shopen servas i mån av tid. vi har skyltar på alla produkter så det under lättar för våra butiks kunder att handla utan att behöva vänta på att en ledig frisör kan hjälpa dem. Nästa gång så kan du väl komma in när du inte är stressad. Mvh Chantelle N
2011-05-13
Eric S
Detta är en av Malmös bästa frisörer! Tack för att ni finns. Rekommenderas +++++
2011-05-09
L
Efter en katastrof klippning på en annan salong, räddade Melinda mitt hår. Nu känner jag mig fin igen.
2011-03-09
Jag har varit kund hos Dark & Bright i många år och stannat kvar just på grund av deras professionella service och deras exotiska och härliga atmosfär i salongen. Salongen följer trenderna och förnyar sig ständigt. Man får alltid en exklusiv känsla när man stiger in på Dark & Bright. Chantelle som fixar mitt hår ger alltid den sista finishen vilket alltid ger ett perfekt resultat. Hennes färgsammansättningar på mitt hår är underbara. Har aldrig upplevt sådana fina färgnyanser i mitt hår som när Chantelle färgar. De har även ett stort utbud av produkter och stor kunskap om de produkter de säljer, ett STORT plus!
Om du vill ha en exklusiv liksom exotisk känsla med professionell service måste du ta klivet in på Dark & Bright.
2011-01-16
kärrman
Jag gillar er gänget ,ni har attityd och sticker ut på ett cooolt sätt (ler) Ni e proffsiga frisörer . En x-tra stjärna går till sabrina ifrån mig!
2010-12-02
SUVVE
Till slut hittade jag henne. Efter att i många år varit vilsen i frisördjungeln har jag äntligen hittat hem. Om du letar frisör, ge Sabrina en chans, bättre finns inte.
2010-11-15
maylin
Bästa salongen. Väldigt nöjd, rekommenderas varm. Massor ++++++++++ till Chantelle. Maylin
2010-11-09
A-P
Trevligt bemötande och enastående reslutat!
Lämnar alltid salongen enormt nöjd med SABRINAS klippning
Alltid trevlig och positiv, med ett leende på läpparna och har god hand med saxen.´
Klipper på kort tid, med enastående resultat!
2010-11-09
malmberg
Trevlig service
Stor kunnighet - service - omtanke för bästa resultat - vänligt bemötande - mycket för pengarna
sabrina stans bästa frisör
2010-11-08
monnisen
förutom att jobbet de gör är helt fantastiskt, salongen är helt underbar och så är de världens bästa handledare =D har aldrig varit så nöjd med att arbeta med någon som de, de känns som min familj, mina vänner och mina förebilder =) alla jobb de gör inspererar mig till max jag är nöjd till max. har blivit klippt av både chantelle och Melinda aldrig har gått från en frisör och jag kännt mig nöjd tills de klippte mig=) finns inga ord ni är bäst
2010-11-07
Var och gjorde hårförlängning och förtjockning.
Fick jätte bra bemötande och resultatet blev jätte bra. Är det något du behöver ha fixat med kort varsel, så löser dem det. Trevliga, glada och alltid positiva. Rekomenderar absolut denna salongen.
2010-11-02
Busayo Akintioye
Stans bästa salong som vet vad deras kunder vill ha och ger en professionella råd och vet vad som är bäst för ditt hår, du kommer dit och känner dig välkommen och hörd. Chantell en ung begåvad kvinna och brinner för det hon gör, Underverk för ditt hår, jag är meganöjd!
2010-10-27
Emily
Är supernöjd med min frisör Melinda. Hon är alltid lika trevlig och proffesionell :) Hon är jätte duktig på färgning och uppsättningar. Hon vet precis vad man vill ha och kommer alltid med nya idéer. Jag är alltid supernöjd när jag går där ifrån!!
2010-10-25
Nana
Grymt bra ställe,trevliga o trendiga tjejer.
De lyssnar på en o gerbra tips om vad som passar en.
Riktigt skön atmosfär o miljö. Är riktigt nöjd o glad med frisörskan Chantelle. Det är alltid roligt att gå dit o bli fin i håret o ha en trevlig pratstund.
Rekomenderar stället starkt. Ni kommer att bli riktigt nöjda.
2010-10-25
Trogen Kund=)
Salong Dark & Bright med dess fantastiska personal!
Det är alltid lika trevligt att komma till er salong. Alltid ett supertrevligt bemötande och då man behöver sitt hår fixat akut finns ni alltid där och är behjälpliga med kort varsel. vilket jag som Er kund uppskattar väldigt mycket. Ni besitter så även en enorm kompetens vilket alltid visas på resultatet man får efter ett besök hos er. Allt från färgningar till extensions, mm . Och ert fantastisk trevliga bemötande gör att jag som Er kund alltid känner mig varmt välkommen.
2010-10-22
Natti
Måste säga att jag är väldigt nöjd med min frisör Melinda. Har aldrig varit så nöjd med mitt hår tidigare som jag har varit varje gång jag lämnar salongen. Melinda har alltid många nya fräscha idéer och är väldigt medveten om vad som passar en bäst! Superduktig när det gäller färgning!
2010-10-22
Miss M
Har aldrig någonsin varit så nöjjd med mitt hår. Tack Chantelle för att du övertygade mig att gå från blond till brunett. Utan dig hade jag aldrig någonsin fått iden eller vågat göra en sådan stor förändring. Chantelle är en väldigt duktig frisörska och har alltid nya trendiga idéer. Salongen är fräsch och har väldigt proffessionella och trevliga frisörskor. Lätt stans bästa salong.
2010-10-21
En salong med positiv atmosfär och proffsiga frisörer och bra service. Mitt hår lägger jag alla tider i Melindas händer och vet att jag går därifrån glad och nöjd och ser fantastisk ut i håret. Hon har alltid nya fräscha idéer och är alltid lyhörd på vad kunden säger och vill. Jag kan varmt rekommendera denna salongen och min frisörska Melinda.
Baby
Excelent service, produkter med mycket bra kvalitet. Jättetrevligt personal och duktiga är de. Jag är alltid nöjd och tycker att den är den bästa salongen i Malmö
2010-10-20
Hej! Måste skriva och berätta att Dark & Bright är bästa hårsalongen i stan! Inte nog med hårfriseringar så finns det även bra kroppsbehandlingar. All personal är måna om sina kunder och man känner sig mycket nöjd när man går därifrån.
Min underbara frisörska, Melinda Cobanovic har haft hand om mitt hår ett bra tag nu och jag rekommenderar henne till många i min omgivning. Hon tar till sig och lyssnar på dina önskemål och ger även bra tips om precis allting. Kan räkna med en Bra klippning och färgsättning och inte minst en trevlig pratstund. Mitt hår ligger alltid i hennes händer, litar blint helt enkelt!
E.S
Trevlig och modern salong med duktiga anställda som för en att känna sig uppskatad som kund. Mycket ljust, öppet och frächt. Klippte och färgade håret plus slingor hos Melinda Cobanovic och är mycket nöjd över resultatet. Jag blev positivt överaskad och har redan varmt rekomenderat henne till mina vänner.
Tack Melinda, du är bäst!
malmö kille
melinda e duktig ska alltid klippa mig hos henne Tack Melinda
2010-03-03
Annette
Fick råd om schampo till min dotter som är mulatt. Min dotters hår blev helt förstört!! Samma hände med en vännina till mig.Kommer aldrig kunna rekommendera hennes råd!
HEJ!
DET VA RIKTIGT SYND ATT ETT SHAMPOO KUNDE FÖRSTÖRA DIN DOTTERS HÅR!
HADE DU KOMMIT IN SÅ HADE VI KUNNAT RINGA TEKNIKER FÖR JUST DET SHAMPOO MÄRKET DU KÖPTE OCH DEM HADE SÄKERT KUNNAT SE VAD DET KAN BERO PÅ!
KOMM GÄRNA ÅTER SÅ KAN VI SÄKERT LÖSA DIN OVANLIGA SITUATION!
mvh DARK&BRIGHT HAIRCARE
2009-10-09
ka
blev färgad och klippt av sabrina 5plus mycket nöjd . hon vet vad hon gör , tänker alldrig byta frisörska
2009-10-08
M
Jag har alltid gått därifrån nöjd och glad! min frisörska har alltid gett mig den frisyr jag vill ha och jag älskar hennes ideér och tips för mig. Hon klipper inte bara underbart, hon fixar mina ögonbryn så fint med tråd! Kommer aldrig byta frisörsalong eller frisörska.
2007-11-18
girl
Mycket duktig frisörska , nya ideer och tips och man känner sig som en ny människa! Man blir ordentligt stylad efteråt!
2007-10-10
hm
Melinda & Anna är grymt duktiga och otroligt trevliga!
2007-09-10
Fredrik
väldigt snygga tjejer där o trevliga och duktiga...rekommenderar verkligen

Jag gick till Sofie, på D&B, det var klippning och slingning. Hon var urgullig och gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm :)
Jag är jättenöjd med allt :)