Omdömen om Hårstudio 11
2012-02-10
J
Mycket trevlig personal,bra pris,bra service med kaffe och godis.(sånt gillas) mycket gott resultat.
2011-11-19
H:J
Dessutom Lördagsöppet.Jag är nöjd,glad och tacksam för min nya frisyr.
2011-11-09
A.DC
Mycket billigare än salongerna nere på stan, jätteduktig och social frisör, fint inrett och jättemysigt. Har klippt mig och gjort slingor och varit jättenöjd varenda gång!
2011-11-07
Danne
Men ABSOLUT inte sista.Jag har inget att klaga på.
Peter
Min dotter ville gärna få en ny frisyr då hon vart less på att ha haft samma frisyr så länge, så jag gav henne 300 spänn och hon bokade tid på Hårstudion. Kan ju hålla med henne om att frissan inte blev som hon tänkt. Håret vart inte tvättat innan, utan torrklippt med alla produkter hon hade i håret. Vart inte heller en klippning utan en helt onödig toppning bara som inte vart så jämt. Slöseri med pengar. Frisören som klippte malde på mest om sitt, hörde ju litegrann när jag gick in på blomsteraffären. Hittade salongen här på rejta nu och tyckt jag skulle skriva ett omdöme. Kan hålla med vissa att frisörerna där har lite väl mycket attityd. Vad har hänt med uttrycket "kunden har alltid rätt"? Tycker inte man ska sparka ifrån sig om man får negativa omdömen och försöka klanka på kunden, utan ta det som konstruktiv kritik istället. He måste ju va lönsammare.
Om du inte var nöjd? Varför kom du inte tillbaka och förklarade vad som var fel så vi fick chansen att hjälpa till???Vi kan inte åtgärda fel när vi inte vet om dom=(
H.i
Mycket trevligt,glad personal, gott kaffe,snygg frilla!vi ses:)
B
Tack för att ni hjälpte mig när håret blev gult efter "egen färgning" Nu kan jag äntligen gå ut igen.
2011-10-31
A
Föregående talare då jag gått på denna salong under en längre tid! Tiden är till för att hållas annars kan man lika gärna gå på drop in! Ni är duktiga, trevliga, billiga och personliga vilket jag älskar. Man känner sig inte som en i mängden hos er! Tack /aje
2011-10-31
Lina
Hittade salongen här på rejta och tänkte att det verkar ju vara både ett bra och billigt ställe, så jag bokade tid. Väl framme, var jag enligt salongens klocka några minuter sen, kollade min mobil och sambons också, men vi var i tid. Påpekade att deras klocka går några minuter före, men det hjälpte inte utan jag fick en utskällning. Hade ju förstått det om jag hade varit närmare en kvart eller mer försenad, men jag var ju i tid! Ett tips, ställ om eran klocka och kolla den så att den håller tiden rätt. När jag väl skulle bli klippt, tyckte frisören att jag skulle ha håret såhär och såhär för att hon tyckte det. Trots att jag sa emot, att nej såhär vill jag ha det, så gick jag fick gå hem med en riktigt dålig frisyr, vilket mina vänner och kollegor påpekat. Har nu en ny tid bokad på en salong, som jag kollat upp minst lika noga som denna och hoppas verkligen att jag ska få en fin frisyr. Har ju sparat håret i 3 år nu efter cancern och är väldigt noga med hur jag vill ha det. Kan man inte vara lyhörd i sitt yrke som frisör, bör kan kanske helt enkelt sluta, eller bara hålla tyst en liten stund och lyssna. Kunderna är inte alltid intresserade om vad dina barn gör eller om du haft en dålig dag osv, särskilt när man inte ens frågat. Jag kommer alltså inte att återkomma och rekommenderar ej detta ställe till någon annan.
Hej lina och tack för ditt brev om än det var av negativ bemärkelse. Jag har kollat vår klocka ännu en gång och den går exakt som text tv.Tycker att man även som kund har ett ansvar och ett av dom stora områdena är att passa tider!ang ditt hår Lina så var det mycket tråkigt att du inte blev nöjd, men det verkar vara väldigt svårt då du beklagade dig för mig om ALLA frisörer du gått hos och varit missnöjd så jag verkar ju bara vara en i mängden !trist att du inte kom och visade upp vad som var felet så vi fick chans att hjälpa dig! Lycka till hos din 'nästa' frisör!
2011-10-27
S
Och billigaste stället i stan.Perfekt läge då bussen stannar precis utanför.300 kr för en klippning.
2011-10-10
To
Mycket bra service och bra pris! Rekommenderas!!!
2011-08-27
VS
Av denna salong samt en ny kvinnlig personal.Tummen upp.All välgång önskar jag er.BRA BILLIGT TREVLIGT MYSIGT BRA RESULTAT
2011-08-11
Nöjd
God service och trevliga,lättsamma tjejer!rekommenderas!barnvänligt:)
2011-07-29
J
Och läste era omdömen och bestämde mig för att ge er en chans.Jag kommer fortsätta gå till er.Mycket trevliga tjejer,lättsamma och trevlig stämning.300Kr=))
2011-06-27
Fredrik
Gjorde stället susen:) trevliga tjejer,bra pris och bra stämning'thanks
2011-06-20
Skulle försöka klippa mej, men killen stod ute och rökte varje gång jag skulle gå in och försöka höra om det fanns någon tid. Ena gången satt en kund med spolar i håret och kände sig ensam. Vart inte direkt sugen på att prova där igen!
Vi får be om ursäkt à företagets vägnar men numer finns det bara rökfri personal på vår salong:) hoppas du kommer förbi och ger oss en ny. Chans'mvh// Victoria och Jennifer
2011-05-18
A.A
Kund,Fann er här på Rejta och bestämde mig för att göra ett besök.Väldigt nöjd med bemötandet och den service jag fick,Jag är mycket nöjd och kommer att återvända.Tack tjejer för min nya frilla.
2011-04-20
J N
Trevlig o billigt ställe med bra kompetens,Familjevänligt=)
2011-04-05
Här får man ett väldigt trevligt bemötande, kunnig personal, bra klippningar till ett väldigt bra pris.
jag rekomenderar denna salong till alla, har själv gått här i flera år
2011-04-03
Emma
Billigt och bra! Trevliga och duktiga frisörer, rekomenderas varmt!
2011-04-03
M.S
Ny personal lyfte detta ställe.Tack för en trevlig stund samt en ny frisyr.
2011-03-31
E
Första besöket men dock inte sista,bra klippt,trevlig personal, till kanon pris,rekommenderar gärna detta ställe dessutom mycket trevlig stämning bland personalen.
2011-03-27
Emelie
trevlig personal mkt bra priser och alltid bra resultat! rekomenderar varmt. klipper mig ogärna någon annanstans
2011-03-26
Mr. T
Fantastiskt mottagande och väldigt professionella och yrkeskunniga. Jag kännde verkligen att jag blev väl omhändertagen och pysslad med. ;) Tack för ett nytt utseende och en fin frisyr. 8^)
2011-03-26
stamkund
Trevlig och kunnig personal,tar sig tid att lyssna på kundens önskemål. Rekommenderas.
2011-03-13
Nöjd
Om att hon inte skulle hinna klippa mig under 15 min, men det gjorde hon och det kostade bara300 kr,supernöjd, hit kommer jag gå igen
2011-02-17
J
300 kr för en klippning samt kanon bra personal.Hit ska jag fler gånger.Rekommenderas...Dessutom tror jag barn kostade endast 250kr=)
Det stämmer,vi tar 250 kr för barn och 300 kr för dam&herr..Tack för det positiva omdömet.mvh//Victoria
2010-12-27
W
Förstår inte ditt omdöme, min mor har klippt sig där massor av år och har aldrig haft problem, varken med klippningen eller personalen. Även min mormor har klippt sig där, och det har heller aldrig varit några problem för henne.
Är du säker på att det var en ur personalen som klippte dig och inte någon hemlös alkis som ville tjäna pengar?
Tack för ditt fina omdöme//MVH Victoria ägare"
2007-12-30
Missnöjd
Vi klippte vår son här, det tog inte 10 minuter och sen var han klar. Luggen var flera centimeter sned och hela frisyren hackigt klippt. När vi en vecka senare klagade så fick vi komma dit igen. Frisören klippte då vår son stående med jackan på! Gissa om jackan blev full i hår och frisyren blev bara värre. Vi går aldrig dit igen.

Blev mer än godkänt.Snyggt klippt,bra pris,Och mycket lättsam och trevlig atmosfär.