Omdömen om Knippla Båt & Konferens AB
2011-09-12
Tommy Stark
Första gången på Källö-Knippla med en grupp av kloka personer. Jag upplevde bra konferensarrangemang; lokaler, teknik, den goda maten och servicen i övrigt. Övernattningen i härligt hus uppe på höjden med en fantastisk utsikt runt om, är det inte många ställen som slår.
Hit skulle jag kunna tänka mig att åka igen !!!
2011-06-14
SL
Härligt ställe i havsbandet. Ljusa och fina konferenslokaler. Trevligt bemötande och service. Vi åkte båt på lunchen och avnjöt en fräsch lunchbuffé under tiden. Kan verkligen rekommenderas!
Tack för att ni trivdes hos oss. Ni alla var positiva och njöt av solen på bryggan och er kryssning med Kilen. Varmt välkomna åter.
2011-06-13
Thomas Verner
Har vid många tillfället nyttjat Knippla Båt & Konferens för ledningsmöten, konferenser och styrelsemöten.
Lokalen är välutrustad och med utsikt över hamninloppet till Källö-Knippla.
Miljön är underbar t.ex med möjligheten att förgylla en paus med att bada i havet direkt från konferensbyggnaden!
Inkvartering kan ske på olika sätt. På vandrarhem eller i någon/några stora villor.
Med de egna taxibåtarna kan Knippla Båt & Konferens ordna allehanda transporter - till och från Göteborg och allsköns utflykter.
Bemötandet och servicen är personlig, familjär och med hög kvalitet.
Thomas - Du e för GOOOOOOOOOO! Tack för ditt fina omdömme. Blir jätteglad!!!!
Som arrangör av vår kick off har jag bara positivt att säga om Källö-Knippla och om Knippla Båt & Konferens. Oerhört proffsigt arrangemang samtidigt som bemötande och service var väldigt personlig och familjär. Ingenting var omöjligt att ordna och allt flöt på fantastiskt bra, från lunchkryssningen på dagen till grillningen på kvällen.
Ljus, fin och välutrustad konferenslokal som låg väldigt vackert med utsikt över hamninloppet. Dessutom med en egen liten terrass och brygga där man kunde koppla av med en fika i solen eller ett dopp i havet.
Boende i stora villor uppe på höjden och på vandrarhemmet nere i hamnen. Väldigt fräscht och med fantastisk utsikt över havet, på morgonen såg man solen stiga upp över havet från balkongen på vandrarhemmet. Miljön på Källö-Knippla är fantastisk och Anette på Knippla Båt & Konferens är underbar ? hit skulle jag mer än gärna återvända!!