Omdömen om Restaurant Sangria
2011-12-26
Vi beställde/såg fram mot:Hjortfilé med svartvinbärsås och scharlottenlöksfylld potatiskaka.
Hjort filén: mycket var det men det var oxå allt! Trååååkigt kött om än rätt mört men torrt!
Såsen: sämre kan det nog inte bli, påssåser framstår som kulinariska delikatesser jämföret med denna.
Potatiskakan: ett stort skämt! Har inte ens på ett matbord att göra. Pinsam!
Servicen: nåja -men "vi har inte haft några klagomål tidigare" - vem f*n har haft det före det första?
Hungrig & sugen på nå´t gott? Ta närmaste korvmoj i stället!
2011-05-03
mg
servicen var lite rörig men kyparen som tog vår beställning var synnerligen engagerad och duktig. han hade verkligen gått vinskola och rekommenderade rätt vin till mat och dessert och fick oss att må bra. maten smakade otroligt bra så vi kommer tillbaka.
2011-04-26
Tack sååååååå mycke restaurang sangria:)
MVG i mat drink och Service:)
100%
2011-04-02
C1
Nej Sangria skärpning!
Vi var ett lite större gäng. Den första servitrisen var fruktansvärt virrig tog upp beställningar flera gånger för samma personer glömde bort vad vi hade beställt mm...
När sen maten kom var det en besvikelse. Köttet var dåligt stekt, jag beställde medium fick välstekt en annan som också beställde medium fick blodigt, de som beställde blodigt fick medium. En som beställde sötpotatis fick vanlig potatis. Potatiskakan var kall och smaklös.
Ja dyrt och dåligt, hit går jag inte tillbaka...
2011-01-17
Mkt god mat och trevlig personal. Går aldrig därifrån missnöjd.
2010-10-09
mig
superb mat och en stor eloge till servitörerna som gjorde kvällen perfekt!
2010-08-24
David
Profisionellt bemötande när vi väl var uppe i matsalen (hon som tog emot oss på nedervåningen, vid baren, var rätt förvirrad). Maten var väldigt god och vinet likaså. Rekommenderas.
2009-05-11
gittan
var på sangria och åt och fick höras talas om en ny meny...?
Vart är den......?
Samla gamla vanliga men pepparsteken var god.
2009-04-23
Magnus
Blev inte mätt. Varför snåla på något som risotto?
Iden att dela på förrätterna gjorde bara att man verkade konstig.
Tog dessutom 45 minuter (och en påminnelse) för att få betala.
Hyfsad god mat, men dröjer nog ett tag innan jag kommer tillbaks.
2009-03-29
Simon
Oturligt nog valde jag och min mamma att besöka Sangria i Linköping. Vi gick dit för att äta tapas vilket både kan vara gott och vara trevligt. Stämningen på stället får anses okej men det de serverade som tapas är inte ens värd den enda stjärna jag är tvungen att fylla i. Små portioner som i smak var i klass med de färdigrätter man kan köpa i frysdisken i den lokala matvarubutiken. Det var ett av de sämsta restaurangbesöken jag gjort i mitt liv.
2009-03-14
Besvikna
Man kan undra varför personalen valt att jobba på restaurang, har aldrig upplevt sämre service.
Nonchalanta, oförskämda, kort sagt det bästa råd vi kan ge är BYT jobb.
2009-02-27
Kan inte vara kul att vara kock när de som serverar är helt förstör intrycket!
Nonchalant och rent oförskämda.
2009-02-10
_Löfgren
var på sangria i lördags, vi har ätit där under många år men aldrig har mat och service varit på denna höga nivå.servitör i toppklass som rekommenderade oss rätt vin med rätt mat visste vad han pratade om, maten outstanding! Känns som att vara i Spanien.
2009-02-09
en jättebra restaurang. Jättegod mat och servicen lika så. Jag tog fisk med skaldjursrisotto sist jag vart där, och det är nog bland det godaste jag har ätit på någon restaurang. Det är väldigt mysigt där inne också, ibland spelas det levande musik på ett piano. Rekomenderar Sangria, även om det kan vara lite dyrt.
2008-11-13
jätte bra kunde inte hitta något att klaga på maten var utsökt vinet underbart och utmärkt servis och jag instämmer inte med föregående vi fick vår mat på reckord tid
2008-11-10
Empan
Vi var fyra personer, varav två blev utan mat för att "det måste ha försvunnit i datorn". Att inte ens kunna kompensera/be om ursäkt för ett sådant fatalt misstag kan man knappast kalla servicekänsla. Det var rent ut sagt pinsamt. Jag önskar att vi hade lagt pengarna på en bättre restaurang och därmed fått en bättre upplevelse. Gå inte hit!
2008-11-06
C C
Jag kan inte förstå varför detta ställe anses ha så god mat. Personligen anser jag den är tämligen tråkig och servicen är inte speciellt bra. Har varit här med stort sällskap flera gånger och trots att det är förbeställd mat klarar man inte av att leverera maten inom rimlig tid. Att kalla det de serverar i baren för tapas är ett skämt.
2008-03-06
Åsa
God mat, bra service & kalas trevlig personal. Kan varmt rekomendera!!!!
2008-01-30
D & J
maten var jätte god och vår servitör freddy tog väldigt väl hand om oss! vilken servicekänsla! tack för att du gjorde kvällen perfekt
2007-12-08
Maten är jätte god,god,god. Brutalchockladkaka var jätte gott.!
2007-11-10
Av A
Jätte gott i fredags,det var god mat,trevlig personal,gott vin!
2007-10-18
mat utan känsla . ägarna borde kanske åka till spanien.
2007-06-21
M.. Guiden
Tapas i dålig tappning !!! Grymmt besviken på denna av lokalbefolkningen prisade restaurang. Konseptet är trevligt vin listan utmärkt. Men maten och servicen är under all kritik. Tillagningen och upplägget av mat ska vara en fröjd för både ögat och kittla smaklökarna. Det gör inte sangrias mat! Tappasen är väl okej, men det ligger inget arbete bakom att servera färdiga produkter!
2007-04-18
Elisabet
& trevlig atmosfär! Dock inte full pott i stjärnor eftersom personalen hade en lite tveksam attityd.
2006-10-31
Vi kom dit en timme tidigare än vad de öppnade, men vi välkomnades ändå, och personalen var trevlig, samt väldigt god mat!

Bra Service och god mat. Helt klart prisvärt. Dock ingen restaurang dit man går om man har barn under 15 med sig. Rödvinsåsen är verkligen att rekomendera!