Omdömen om Uppströms Frisörer
2012-01-02
Så nöjd!
Fixade till min korta frisyr jättebra och slingade så att färgen växer ur på ett snyggt sätt =)
2011-11-28
Bra öppettider & duktiga iaf på herr frisyrer, något dyra.
2011-03-31
Nöjd kund
Super duktiga! Är alltid nöjd!
2010-11-01
A
Maja är utan tvekan bäst i stan och klipper korta supersnygga frisyrer! Ytterligare ett stort tack för att du fick mig att våga färga håret och att du gjorde det så fint :)
2009-11-18
Jag har gått hos uppströms de senaste gångerna och varit väldigt nöjd! Personalen va otroligt trevliga och kunniga!
2009-09-29
Missnöjd!!
Gjorde det fatala misstaget att välja att klippa mig drop in på Uppströms. Fick en gammal sur hagga till frisör, bad henne att klippa en kort tuff feminin frisyr, trodde att hon kunde sin sak. S att hon fick fria händer. Totalkatastrof!!! Jag såg ut som ett ras efteråt. Två beskrivningsord: TANT OCH SVAMP. När jag förklarade att jag inte blev nöjd, sa hon att HON tyckte att jag blev fin. Det är väl ändå kunden som har rätt, sa jag. Trots att jag ville att hon skulle klippa upp det och flika ur håret, vägrade hon att fatta. Jag har aldrig blivit rent ut sagt förbannad på en frisör någonsin tidigare. Hon var mycket otrevlig och fullständigt värdelös på att klippa. Möjligtvis att hon kan klippa Agda 90 år... Är man frisör får man väl hänga med i sitt yrke. Fick direkt gå till City Spa, som var urgulliga och hjälpte mig att klippa mig igen 5 minuter senare. Jag kommer aldrig att gå till Uppströms igen, skräckupplevelse!!!!!!!!!!!!
2009-08-21
från att ha varit den bästa frisörsalongen i stan har ni gått över till att vara den sämsta!
Oproffsiga
Aldrig har jag varit så missnöjd och så ledsen efter ett frisörbesök trots att jag under många år gjort allt möjligt med mitt hår. Trots att de tog 1200kr för färgning och klippning var kvalitén så dålig att folk trodde att det var en misslyckad hemfärgning och klippning. Ni kommer aldrig få se mig igen. Köpte färg på ica för 70spänn och det blev sååå mycket bättre, trots att jag gjorde det själv
FD trogen
efter en förstörd färgning fick jag komma tillbaka och det blev något bättre, men bara NÅGOT bättre. Jag fick inte heller någon kompensation i form av produkter. Förr var jag en trogen Uppströms kund men nu när det inte är samma ägare känns det bara billigt och dåligt... Kommer ALDRIG att gå dit igen eller rekommendera för någon
Hulktjejen
Mitt färgade hår blev helt grönt och dessutom klippte han 10cm när jag bad honom endast ta på topparna. Eftersom jag har självlockigt hår måste jag platta varje dag, vilket ju inte hjälper om det är hög luftfuktighet. Uppströms är INTE vad de en gång har varit
2009-08-04
klipper alltid min dotter där och dom e jätteduktiga
2009-04-13
sara
jag o alla mina kopmisar klipper oss alltid hos er ni e bäst,
2008-02-21
Birgitta
Alltid när jag har klippt mig på Uppströms blir jag jätte nöjd! Trevlig och kreativ personal :)
2008-01-19
karin
jag e alltid e nöjd när jag går därfrån de kan sin sak och har super smak , jag går alltid där.
2008-01-19
har alltid varit och klippt mig hos uppströms och alltid blivit supernöjd..kommer aldrig att byta salong!!
2007-12-18
Kasst
Håller med andra här om att det var bättre innan ägarbytet Blev besviken de två senaste gångerna jag varit där Tidigare var det super nu går jag någon annanstans. Anstränger dom sig så lite i fortsättningen kommer dom förmodligen bli av med många av sina stammisar Ps man kan leva på namnet ett tag men man måste börja göra skäl för det om det ska hålla i längden
2007-11-15
Kund
Blev klippt av en osäker tjej som gick 2:a året på gymnasiet men fick ändå betala fullt pris... Går därför inte dit igen.
2007-06-24
Sussie
På Uppströms möts man alltid av en trevlig hand och ett stort leende! Personalen är mycket duktig och jag blir alltid nöjd!
2007-05-22
Jenny
Jag brukade klippa mig hos Uppströms, lite dyrt för en student, men jag var alltid nöjd, men den senaste gången fick jag inget förtroende för frisören (ny för mig) och blev bara besviken på alltihop. Jag har bytt.
2006-12-28
A. Aldeborg
Uppstöms Frisör, är den bästa slongen i Uddevalla, jag är alltid nöjd me resultatet när jag går där ifrån! Rekomenderar stället :D
2006-12-18
mjk
kom nästan hem i tårar. Håret såg för fäligt ut. Det var 5cm skillnad från den ena till den andra sidan. Gick tillbax efter en vecka och sa vad jag tyckte. De gav mig en ny tid och gjorde det bästa av sitvationen. Det blev aldrig helt rakt och de bad aldrig om ursäkt
2006-08-12
Helen
har i många år varit kund på uppströms.
Men nu med ägarbytet har jag bytt frisör....
2006-05-21
Er
jag var där i fredags ocg gjorde värdens snyggaste frisyr. men en sak jag hittar inte er hemsida.....
Skulle klippa o slinga mig. Det första frisören sa var "hur kan du komma hit utan att borsta håret först", det blåste storm ute. Hon drog sedan av mig typ halva håret när hon skulle ha av slinghättan trots att jag påtalat att flera frisörer innan påpekat att mitt hår är svårt att slinga med hätta med små hål utan antingen den med färre hål eller folieslingor gäller för mig. Sen klippte hon dessutom uselt. När jag klagade gav ägaren mig en klubba (en sån dom ger till barn) som kompensation eftersom dom inte gjort något fel! Gå aldrig dit!!! Jätte oproffsiga och otrevliga!!!