Hagstugans Hunddagis o. Hundpensionat

013 - 16 46 36, Smedstad Hagstugan, 585 97 Linköping

Kategori: Hundpensionat

Omdömen om Hagstugans Hunddagis o. Hundpensionat

2012-02-16

en hund som gillar sitt dagis

Vår hund har aldrig haft några problem med Hagstugan, han är faktiskt väldigt ivrig att få gå till dagis. Han få umgås med 2 till 3 andra sunda hundar i rastgården och vi har aldrig haft några problem med att han mått dåligt efter att ha varit där. Det enda är väl att han blir rätt trött efter så mycket intryck från andra hundar etc., och att stämningen är lite spänd och orolig i hundhuset ibland. Men i övrigt funkar det mycket bra för just vår hund som han är i den här åldern.

Och personalen är alltid trevliga mot oss!

2011-10-10

Min hund var jättestressad när jag hämtade honom efter 2 dagars vistelse på detta pensionat. Han hade kissat på sig vilket aldrig har inträffat vare sig före eller efter vistelsen här. Inget ställe jag rekomenderar...

2011-07-12

Ida

Rekommenderas inte

Min hund fick inte gå ut ur boxen på hela dagen. Vare sig i rasthage eller på promenad. Kommer aldrig lämna honom där igen, tur att det bara var 10 timmar det gällde den gången.

Svar från Hagstugans Hunddagis o. Hundpensionat
2011-07-21

Idas hund har vad vi kan se inte varit här. Alla hundar har tillgång till egen rastgård och kan gå ut och in som de vill. De släpps sedan ut minst två gånger daglien i stora rastgården men någon lekkamrat.

2011-05-01

Vi och vår hund har alltid varit mycket nöjda med Hagstugan.

2011-03-06

Halloj

Mer än bra.

Visst blir inga promenader, men hundarna får komma ut i en stor inhägnad. Personalen verkar kunnig så att det räcker för att det skall kännas tryggt att lämna hunden där. Våran hund har varit där ganska mycket och han trivs verkligen. Positivt är förövrigt att det aldrig "är några problem" med tider m.m. Jag/vi kan varmt rekommendera Hagstugan.

2011-02-28

MR

värsta hundpensionatet som finns

Mycket otrevlig och okunnig personal.
Inga promenader som utlovas.
Hunden stank urin då hon kom hem

2010-04-21

My

Mycket bra

Vi har använt oss av detta pensionat i flera år några gånger om året, med olika hundar och alltid varit nöjda. Hundarna verkar trivas bra går glatt in i hundstallet varje gång vi kommer. Rekommenderas.

R1002855;Hundpensionat