Matbiten, Närlivs, Pizzeria & Grill

Omdömen om Matbiten, Närlivs, Pizzeria & Grill

2011-12-02

Knurra.

No way José.

Snålt, grinigt, inget kundintresse. Man känner sig som en som stör, inte som en uppskattad kund...:(

2011-12-02

Snutt-Julle

Gillar inte Matbiten.

I själva butiken jobbar ibland tjejen som hellre knappar på sin mobil, snörvlar & nyser, läser en tidning, i stället för att möta din blick som kund. Oftast så jobbar ägaren av butiken de sista timmarna, och han ger inte heller dig som kund, det bästa intrycket.

Pizzerian är under all kritik. Jag beställde en pizza för att avätas på plats. Jag tog en assiett pizzasallad och satte mig & läste den aftontidning jag just köpt i närlivsbutiken.

45 minuter senare frågade jrag var min mat var, och det visade sig att de glömt min beställning.

När dess nuvarande ägare tog över pizzerian så krympte dom storleken på pizzorna, samt höjde priset. Rekomenderas INTE!!!
Käka ngn annanstans, förslagsvis Kronoparken.

2011-11-13

Umedaling

Okej

Pizzorna är som sagt väldigt små. De är utöver det tämligen smakfattiga och på köpet dyra. Skrovmålen och hamburgarna är däremot av yppersta klass! Bemötandet har jag aldrig upplevt som otrevligt av de som arbetar i restaurangen.

Vad gäller själva närlivsbutiken är personalens bemötande ofta - men inte alltid - under all kritik; som kund känner man inte för att återvända många gånger när personalen istället för att bemöta kunden leker med telefonen eller bläddrar i en tidning. Priserna är på många varor fasligt höga men färskheten brukar ofta kompensera för detta.

2011-10-22

Umedalsbo

uselt bemötande

små pizzor och uruselt bemötande

2011-06-15

Loke

Bemötande

Goda pizzor, bra utbud, skärpt sig till lunchserveringen med bättre utbud behöver dock muntra upp sig lite, trevligt om man fick känna sig välkommen när man kommer istället för att som nu känna sig ivägen.

2011-06-02

S

Sura

Goda pizzor. Tyvärr sur personal. Sms:ar eller läser tidningen istället för att titta upp o säga hej. Känns som man är ivägen ibland.

2011-01-08

ABC

En av Umeås snålaste

Köp ej mat här! Supersmå pizzor. Uselt bemötande...

2010-11-13

Pizzamojje

Pyttesmå

Väldigt små och dessutom smaklösa pizzor, ibland får man svaret att degen är slut även om det ä en timme till stängning. EJ att rekommendera.

2010-11-12

Duvet

Bra

God mat, men som tidigare talare säger.. lite bättre bemötande med ett leende skadar inte :)

2010-08-04

Annica