Omdömen om Bilstudion Sverige AB
2012-04-17
Besviken kund
När ja köpte bilen glänste den som en pärla. Fullstämplad servicebok o allt va tipp topp. Ett par veckor senare gick kamremmen av så ventilerna rök. Fick bråka med den otrevlige säljaren och efter många om o men hjälpte de mig. Har haft kärran i snart ett år. På det året har jag bytt vattenpump, koppling och fått renovera växellådan för dyra pengar. Jag har också fått fixa en massa irriterande småfel som ploppat upp med jämna mellanrum. Allt detta på en bil som bara är 7 år gammal med en fullstämplad servicebok. Jag vet att bilar kan gå sönder, men inte hur mycket som helst. En eller två grejer hade jag kunnat ta som lite otur, men inte grej efter grej. Jag undrar nästan om jag råkat få fel servicebok till bilen. Om jag på nått konstigt sätt fått en servicebok till en annan bil som verkligen va fullservad. För min bil kan inte ha vart det. Jag känner mig jättebesviken.
2012-04-12
Johan och Helen
Köpte en V70 som prismässigt låg 15-20000:- under motsvarande bil någon annanstans. Att det sedan var mer utrustning än vad annonsen sa var ju bara ett stort plus. Bilen fungerar till 100% och jag återkommer när det blir dags att inhandla en ny...
2012-04-02
Vilmer
Var ute på bilstudion i förra veckan för det börjar bli dags för en ny bil. De hade ett bra utbud av bilar, men jag tyckte priserna var höga. Jag tittade på skick och antal köra mil, men det var verkligen inte särskilt billigt. Förstår inte varför de påstår att de har så låga priser. Det stämmer ju inte!
2012-04-01
Nj
Fick köpt en volvo till riktigt bra pris, hade ett problem med den men det bekostade bilstudion på garantin.
2012-03-15
Missnöjd kund
Det här är ingen sajt där ni ska identifiera kunder som lämnar positiva- respektive negativa omdömen om er. På denna sajt kan vi konsumenter lämna omdömen om våra köpupplevelser av diverse handlare.
Om jag vid upprepade tillfällen gett er en möjlighet att rätta till brister på en bil som jag köpt av er och om detta då har varit problematiskt. Ja, då skriver jag det. Men ert standardsvar brukar vara "KONSTIGT" eller "KÄNNER INTE IGEN BILEN", vilket inte känns alltför seriöst. Antingen har ni på Bilstudion ett utomordentligt dåligt minne eller så har ni så många reklamationer så att ni inte kan hålla isär dem.
Som sagt så beskriver jag min personliga köpupplevelse och hade den varit av det positiva slaget skulle jag givetvis ha beskrivit den som sådan.
2012-03-09
Missnöjd kund
Fin lokal och utnämner sig för att besitta god kunskap osv.
Vi köpet av min bil såg allting bra ut till en början men efterhand kom det fram fel/brister som man inte ville kännas vid - vilket är mycket trisst, skulle surfat in på rejta innan jag köpt bil.
Kommer aldrig mer köpa bil på Bilstudion mest pga. felen på min bil samt den nonchalans man möts av i lokalen som också förekommer i tidigare betyg av andra kunder.
Hej hade vart jätte bra om du kunde skriva vad du har för Reg nummer på din bil som du köpte utav oss.
För vi känner tyvärr inte igen det här.
Mvh www.Bilstudion.se
2012-03-06
annika svesson
Jag köpte bil på bilstudion och jag får säga att jag
blev jätte nöjd med bilen och säljaren bara massa
+++++++ till dom
2012-02-24
Tacksam
Jag sålde till dem en grävskopa för 70 000 kr och trots att jag fick ett smärre leveransproblem, så betalade de omgående. Jag ser fram emot ett fortsatt fruktsamt framtida samarbete!
2012-02-21
Ingvar karlsson
Köpte bil på bilstudion och är mer än nöjd. Bra bemötande och ett mkt bra pris. Kan bara säga
gott om dom som hjälpte mig med köpet.
2012-02-20
THOMAS GUSTAFSSON
HIT ÅKER MAN GÄRNA LÅNGT FÖR ATT KÖPA BIL.KÖPTE EN VOLVO V70 ,2008 MED FULL SERVICEBOK. TILL ETT MYCKET BRA PRIS. DESSUTOM TAR DOM MÅNGA KORT SÅ MAN SER HELA BILEN , T O M PÅ SERVICEBOKEN. DUKTIGA KILLAR SOM KAN BILAR
2012-02-19
Mikael
Var ute på Bilstudion i helgen, då jag hade tänkt byta till en större bil. Men jag upplevde säljaren som smått påstridig och inte helt sanningsenlig i hans beskrivningen av firmans bilar.
Jag går mycket på min magkänsla och det kändes helt enkelt inte rätt. Men det är bara att fortsätta leta.
hej mikael det var konstigt för jag va ensam i lördags
och kunde tyvärr inte hjälpa alla som var och tittade
så är du säker på att du har varit på bilstudion i kungsbacka och inte i sundsvall mvh billy säljare på bilstudion i lördags
2012-02-18
Mårten
Bilen jeg kjøpte fra dere har vært en reell skitbil. Ingenting på den fungerer som den skal. Da jeg kom tilbake var selgeren både ubehagelig som ignorant. Dette firmaet er trolig den svenske vestkysten verste bilforretning. Alternativt kan det også være Sveriges verste. Jeg vil aldri igjen ha å gjøre med dem.
2012-02-18
Eva A
Där svart blir till vitt och slutkört förvandlas till nytt med ett par snabba drag med pennan.
2012-02-17
Niklas
Då jag med min familj redan handlat 2 bilar hos denna firma måste jag säga att vi är väldigt nöjda.
Från att ha haft en Bmw och sen fått tillökning i familjen behövde vi en större bil. Vi åkte till bilfirman igen och personalen där kände igen oss och vi fick ett otroligt bra bemötande. Än idag vänder vi oss till dem angående service och liknande saker. Vi kör en bmw kombi idag som vi självklart köpte på Bilstudion.se
2012-02-14
Ulrika Andersson
Köpte bil av frölunda bilkonsult som bestod av samma personer som nu har bilstudion. Upptäckte detta av en slump då jag nu är på jakt efter ny bil, och såg en från bilstudion som verkade intressant. När jag gick in på deras hemsida och såg att det var samma personer, så aldrig att jag köper av dem igen. Bilen som jag köpte sist av dem, som skulle vara i kanonskick, behövde jag ta in på verkstad redan efter två veckor. Sedan började allt strul med bilen, kamremmen gick av (som enligt dem skulle varit bytt) och efter ett år med dyra verkstadskostnader och en oduglig bil gav jag upp och bytte bil. Jag har ingen bilkunskap alls, och det var ju försäljaren självklart medveten om, men jag tycker det är oschysst att utnyttja detta. Möjligen kan det ju vara så att de har ännu mindre kunskaper om biler, och därför inte kan läsa en servicebok eller se vilket skick en bil är i tex. Möjligen är detta något som är vida känt, och att det är dit man tar sin "skrotbil" för att de är de enda man kan lura på att köpa den? Hittar ingen annan anledning till deras dåliga bilar och dåliga service. Dessutom var de oerhört otrevliga när jag kom tillbaka med den trasiga bilen. Jämför att köpa bil hos dem som en mildare variant av Rysk Roulette.
2012-02-10
Bernt
Hittade på er hemsida en Audi som jag verkligen ville ha. Åkte ned till Kungsbacka (från Norrköping) och när jag kommer fram är det inte samma bil som på bilderna. Men vad f#n är det för grejer? När jag påtalade detta för säljaren påstod han att det var samma bil, men bilen han visade upp var i mycket sämre skick än den på bilderna. Det hade även min treårige lille grabb kunnat se. Jag har aldrig blivit lika arg i hela mitt liv. Åka en massa onödiga mil på falska premisser, men det var bara att åka hem igen. Utan någon ny bil för den han visade upp ville jag definitivt inte köpa.
Hej Bernt,Det är jag Tobias som lägger ut alla bilar från bilstudion.se och kan lova dig att jag aldrig tagit kort på en audi och vissat upp en annan bil, har du reg nummer på bilen du kollade på och den på bilderna? vet att det kan va svårt att se hur en bil ser ut igenom bara kort men ringer du oss så går vi igenom hela bilen för dig och säger vad enda liten buckla och repa så förstår inte hur det kunnat bli så fel för dig. mvh www.Bilstudion.se
2012-01-28
Torvald
Bilen jag tänkte köpa var vid en närmare inspektion både överprissatt och dåligt servad. Så som säljaren gick på hade jag väntat mig något bättre än vad han lyckades visa upp, men så var icke fallet.
2012-01-12
Blev glad när jag hittade en bil jag letat länge efter hos er. Ringde på en gång och jag var den första som ringde. Jag sa att jag ville köpa bilen och skulle åka ner från stockholm dagen efter. Säljaren krävde handpenning på 5000kr på direkten. Jag var beredd att lägga handpenningen men eftersom jag inte hade samma bank så skulle det ta en bankdag att se att pengarna hade kommit in. Detta godtog inte säljaren och bilen såldes till någon annan.
Företaget känns inte seriöst, en bilhandlare som kräver handpenning efter att haft en bil ute på annons i någon timme. Bilen var väldigt lätt såld och även om jag nu inte dykt upp dagen efter hade bilen blivit såld direkt. Jag kan förstå om bilen varit ute länge och man har flera köpare på bilen. Kunden måste ha tid att kunna åka till er annars får ni annonsera i lokaltidingen på aktuell ort !
hej vi har så bra priser på våra bilar så vi det är svårt att boka en bil utan att få handpenning om du nu har en annan bank så är det aldrig några problem mvh bilstudion
2011-12-27
Petra
Jag har jämfört priserna på ett par bilar och man skulle behöva ha 7 rätt på lotto för att det ska vara värt det. Med andra ord att man inte bryr sig om sina surt förvärvade slantar.
2011-12-19
Egon
Var och kikade på ett intressant objekt. Säljaren hade onekligen ett väloljat munläder, men när det han påstod inte stämde med vad jag såg med mina egna ögon blev det smått komiskt. Jag fick en rolig halvtimme, men det blev inget bilköp. Jag tänkte gett firma en etta, men eftersom säljaren var så rolig blev det en tvåa.
2011-12-18
Roger
såg ett par billiga bilar hos denna handlare, men dom var väldigt dåligt skötta. Den okunniga personalen gjorde att jag vände mig till en annan handlare.
2011-12-12
Stefan
Köpte en begagnad Bmw 320d av Robert på bilstudion och det var så skönt med en säljare som verkligen bryr sig om mig som kund och inte försöker pracka på mig någonting.
Så jag kan verkligen rekomendera bilstudion!
2011-10-17
Sonja
Min gamle far, som är över 80 år, skulle byta in sin SAAB mot en nyare och då försökte sig säljaren på en fuling genom att erbjuda långt under halva listpriset. Jag förstår inte hur man kan tänka sig att lura gamla människor. SKÄMS!
vi lurar inga på inbytebilarna vi håller sådarna låga priser så det är oftast mellanskilnaden man får räkna ps det är inget tvång att lämna sin bil i byte du kanske skall följa med din far å köpa bil mvh bilstudion
2011-10-06
Christian
Hej köpte en bil av Bilstudion för en vecka sedan.
Fick bra hjälp och grymt fin bil.
Min nästa bil kommer bli där igen.
Mvh // Christan
2011-08-25
Börje
Personalen är ytterst otrevlig när man försöker pruta lite. Att pruta hör till, speciellt med tanke på deras prissättning.
vi håller med om att vi prutar inte mycke på våra bilar för vi håller så låga priser för att slippa det mvh bilstudion
2011-08-02
Anders
Jag köpte en V70 hos dem förra året och den har varit en riktig problembil. Den har åkt in och ut på verkstad så många gånger att jag tappat räkningen. Killen som har lagat den de senaste gångerna säger att slitaget på bilen, pedalgummi etc, troligtvis inte stämmer med de antal mil som mätaren visar. Ingenting jag kan bevisa, men det blir inget mer bilköp på den firman.
tyvärr känner vi inte i till bilen du pratar om
du få ringa oss om du har köpt bilen av oss
mvh bilstudion
2011-06-06
lennart
jag köpte en saab 9-5 kombi års 08 till ett kanon pris köpte den på telefon hämtade den 2 dagar senare är jätte nöjd med bådde bilen och säljaren har haft bilen 1 år nu och kommer köpa bil på samma ställe nästa gång med lennart andersson från värmland
kul att du blev nojd med din bil mvh bistudion
2011-04-14
Petter L
Varför prata om garantier när man ändå inte lever upp till garantiåtagandena? Säga en sak och göra en annan är ingen bra reklam!
(och jag är ingen konkurrent, bara en fd missnöjd kund)
konstigt vi har inte påpekat att du är en konkurrent
vi har 6 mån trafik garanti som alla
bilhandlare har enligt lag mvh
magnus
2011-04-14
N-o.n
Köpte en BMW 116 för två år sedan och den går som en klocka.Bra säljare och god information. Kan rekommendera Frölunda Bilkonsult
2011-01-28
Anders
Köpte bil för 66,000:-Begärde 69,900:-prutade ner 3900:- för att göra stora servicen.Nu får jag inte hjälp av dom att fixa fel som var missat på bilprovningen!!
Kostnaden för reprerationerna är ca 6000:- Dom hävdar att JAG skall kräva bilprovningen på dessa pengar/eller skriva till ARN.Så det där med "Garanti" på våra bilar vad är det värt?
Trist för annars var säljaren mkt trevlig!
KONSTIGT VI HAR ALTID GARANTI ANG BESIGTNINSRELATERADE FEL
KÄNNER INTE I IGEN BILEN
DU FÅR GÄRNA RINGA ANG
BILEN MVH MAGNUS
2010-12-02
Lennart Andreasson
Var där ett litet tag och fick ett mediokert intryck. Stället var inte direkt dåligt, men ändå snäppet under medel. Det finns många bättre ställen.
JA DET STÄMMER KANSKE VI LÄGGER INTE PENGAR PÅ DESIGN PÅ HALLEN VI FÖRSÖKER HÅLLA NER PRISERNA PÅ BILARNA I STÄLLET VISSA UPPSKATTAR DET
MVH FRÖLUNDABILKONSULT
2010-11-30
Bülent A
Beemern jag ville ha låg en tjugepapp över listpriset och så va den i det risigaste laget. Endå försökte säljaren jiddra om vilken pärla det va. Man ska inte jiddra med en jiddergubbe. Jag försörjer mig på pokerspel och har lätt för att känna igen en spelare med en dålig hand.
KONSTIGT VI HAR SVERIGES BÄSTA PRISER PÅ SVENSK-SÅLDABILAR OCH SVERIGES SNABBASTE OMSÄTTNING ENLIGT MOTOR BRANSCHENSRIKSFÖRBUND MVH FRÖLUNDABILKONSULT
2010-11-13
Göran
Bilen jag köpte har inte gjort annat än krånglat och varit på verkstad. Funderar nästa på att skrota högen. Det är det värsta bilköp som jag någonsin har gjort.
KONSTIGT VI HAR GARANTI PÅ VÅRA BILAR MEN DU ÄR NÅG INGEN KUND UTAN EN DÅLIG KONKURENTT
2010-10-21
Jonna
kikade efter en bil, men det var för dyra priser. en bra bit över listpriset.
2010-09-21
Eskil
var ute och provkörde en bil tillsammans med en försäljare. efter en stund hörde jag något som skramlade i motorn, så jag frågade säljaren vad det var. han sa "vadå skramlar, jag hör inget". man kan inte köpa en bil av en firma som behandlar sina kunder som idioter. jag fick söka mig någon annanstans.
2010-09-16
Seriösa handlare, killen jag köpte min senanste famlimje bil var i varldsklass trots sina mil.
Det blev problem med bromsarna så jag ringde säljaren och han dök i problemet och bilen var fixad och klar på 12 timmar!
Det bättre köpet på länge!
2010-09-16
Ronny
va ute på FBK o titta. prate me försäljaren, men ha va både okunnig som nonchalant. denna bilhall va inge o ha.
2010-08-02
jocke
köpte en kärra som paja efter 3 dar. inget vidare reklam för stället. de e ett sånt ställe man handlar en gång o aldri mer.
2010-08-02
Felicia Johansson
Jag stod och väntade på betjäning i 20-30 min, utan att få någon hjälp. Säljarna hade ingenting att göra, men de verkade ändå inte speciellt serviceinriktade. Efter en stund blev jag irriterad och gick därifrån.
2010-07-29
Bertil
När jag köpte min bil var säljaren en "gör go gubbe". Han sa "om det är något kommer du tillbaka så fixar vi det". När bilen sedan började krångla åkte jag tebax, men då var säljaren som förbytt. Han vägrade lyssna och jag fick inte en syl i vädret. Jag upplevde honom som ytterst oprofessionell, smått labil. Jag kommer aldrig mer köpa en bil på den här bilfirman!!!
2010-07-25
Branko Z
Köpte en bil för semestern till Belgrad. På väg dit fick vi lämna in bilen på verkstad två gånger. Första gången i Danmark och andra gången i Tyskland. Bara för det tog resan en vecka längre. Nästa bil köper jag hos en riktig bilfirma man kan lita på.
2010-07-24
Olle Pettersson
Jag personligen tror att det är många missnöjda kunder som oberoende av varandra ger uttryck för sitt missnöje med denna bilfirma. Men det är väl att göra det enkelt för sig genom att påstå att allt negativt kommer från en och samma person. Jag själv; som så många andra, har köpt en urusel bil på denna firma. Den första och sista jag köper där. De är lika dåliga på kvalitet som de är på att stava.
2010-06-14
Bengt
Var inne förra veckan och tittade på en liten bil. Provkörde en bil och tyckte den var intressant att köpa. När jag försökte förhandla om priset blev säljaren högljud och mycket oförskämd. Detta fick mig att tappa lusten, så jag gick till en annan firma. De förlorade de en bra kund! Sätter inte mer min fot på denna bilhall.
2010-05-31
emma
hade haft bilen i två veckor när motorn skar. fick inte hjälp från firman. DÅLIGT!
2010-05-13
Peter S
Bilar med backade mätare och gamla krockskador, som skeva balkar mm. Ska du köpa en bil, så gör det någon annanstans.
2010-04-24
fd kund
Jag köpte för ett tag sedan en bil hos Frölunda Bilkonsult. Kort därefter rasade växellådan och när jag hörde av mig till dem vägrade försäljaren ta något som helst ansvar. Han påpekade att de bara hade "förmedlat" bilen och att någon eventuell garanti inte var deras sak. Påstod förmedling är tydligen ett sätt att kringgå garantin. Varning för denna firma!!!
2010-04-23
Upprörd kund
Har problem med våran bil som köptes nyligen och när jag skulle prata med försäljaren om detta fick jag inte en syl i vädret och blev bemött på ett väldigt dåligt och oproffsigt sätt. Vill varna andra för detta företag.
2010-02-24
F
Har inte besökt Frölunda Bilkosult ändå har jag fått ett starkt negativt intryckt. Mailat en fråga två gånger utan någon som helts respons, ringde därefter försäljaren och ställde en fråga men fick bara till svar, bilen är såld, sedan lade försäljaren på utan att jag fick chansen att fråga något mer.
2009-11-13
Saab 93
Skall fatta mig kort, kom in i butiken och stod där frågandes i 15 min innan jag fick hjälp. När jag började ställa frågor om objektet så löd diskussionen. Har den dragkrok? -Du får väll gå run och kolla själv. Den ser lite smutsig skadad på denna kofongaren. - ku kan få en tvättsvamp och göra rent den. så ingen hit för min del iaf
Jag har köpt 9 styck bilar av olika modeller på den firman sedan 6 år tillbaks.Har alltid blivit upplyst om fel som finns om det finns några.Altid blivit väl bemött av säljare, De bilar jag har sålt sedan har mina grannar köpt av mig,tack vare att bilarna varit och fortfarande är bra.
Jag fattar absolut inte vad ni fått höga priser ifrån(ni som gnäller),absolut mycket billigare än på blocket mm.