2008-01-30
Daniel
Jag fick boka akut tid här, för ingen annan hade tid tillräckligt snabbt, är mycket nöjd med Mikael Nilsson Ström´s insats. Jag kommer att skriva över min familj hit!
2007-12-19
Fam.Frödén
Hela min familj går hos Mikael Nilsson på Medaktiv och vi kan bara bekräfta och förstärka de fina betyg om redan lämnats. Personalen är underbara med barn och lyssnar på sina patienter. Om du letar efter en bra tandläkare: sluta leta och ring Medaktiv!
2007-11-28
Malin
Jag är livrädd för tandläkare egentligen. Till Monica Smeds går jag däremot med ett leende på läpparna och tycker att det ska bli riktigt trevligt. Hon månar om mig, bedövar ordentligt ( t o m när hon ska ta bort tandsten) och då är det ju inte ett dugg läskigt att gå dit. Jag åker till Uppsala för att gå till just Monica trots att jag flyttade därifrån för tio år sedan. Det är värt det! :)
2007-05-19
Mr HDJ
Både jag och barnen fick ett fint motttagande och en bra undersökning, är mycket nöjd.
2007-05-17
Elborste
Tandläkare har varit skräcken sedan låg ålder...Nu är den borta! Tack vare Monica Smedh! Du är BÄST! Nu går även min Fru hit. Kalas bra service
2007-05-08
Fam Pasha
Nu är det ingen pina att gå till tandläkaren längre. Hela familjen går dit!!!!
Jag gick till Mikael Nilsson. Han förklarade allt han gjorde vilket var jättebra. Han var noga med allt - hela munnen! Tittade extra på det jag bad om. Jag gick därifrån otroligt nöjd! Jag känner ett stort förtroende för honom.