Omdömen om Hårverkstán / Hair it is
2012-05-26
Miss Universum
Gjorde extensions på Hårverkstan och det blev så snyggt. Har aldrig haft långt hår. Är super nöjd!!
2012-05-09
Vicky-Toria
Jag har blivit nöjd varje gång, både med klippning och färgning.
Jätte Trevlig personal och fin lokal.
2011-08-26
Pernilla
Ett glatt gäng som fixar allt! Förutom att jag alltid är snygg i håret när jag går därifrån ställer de upp för sina kunder... har t.o.m. fått hjälp med att underhålla min nyfödda dotter så att Karin ska hinna klippa färdigt!
2011-08-09
Mycket nöjd Maria
Var för första gången hos Victoria idag, hon är helt suverän, mycket trevligt bemötande och hon räddade mitt "trasiga" hår!! Går definitivt tillbaks! =)
2009-10-22
Fam Nordst
Hela familjen på 5 pers klipper sig hos Maria,
Hon kan sin sak.
En gång nöjd, ALLTID nöjd.
// Fam Nordström/Svensson
2009-06-04
Linda
Jag går hos Maria och har blivit jättenöjd de 2 ggr jag varit där. Både klippning och slingor.
2009-04-02
Klara
klipper enkelt och bra men låser sig tyvärr fast på utseendet + klädstilen för att anpassa frisyren man önskar få.
Alltså inget utöver det vanliga!
2007-06-11
Miss j
Är jättenöjd när jag går därifrån, bra service!!!!
2007-04-09
as nöjd
De bästa frisörerna i stan!!! Måste absolut gå till de!!!!
2006-12-07
mickis
marie på hårverkstan, är super duktig, man är alltid toppen nöjd när man går därifrån, hon lägger ner extra tid, för att få ett bra resultat, efter hur kunden vill ha de...kanon!
2006-10-06
nöjd kund
Kolla in deras nya lokal så JÄKLA fräsht
Bästa frisörerna i stan GARANTERAT!!!!
2006-09-06
Jenny
Började klippa mig hos Sylvana för två år sedan och går alltid ifrån med ett stort leende. Jag har långt hår och har aldrig hittat någon som kan klippa riktigt bra och komma med bra idéer, Sylvana är bara bäst!
2006-05-07
m.m
har varit och både klippt och färgat håret några gånger hos Silvana. Är supernöjd varje gång!
2006-05-07
hel nöjd med allt som silvana har gjort!!!
Verkligen hel nöjd!!!!
Värdt varenda krona!!!!
2006-04-29
carro
Hårverkstan har en mkt trevlig atmosfär, lite "alla känner alla" och hejar glatt när man kommer in. Jag tycker om starka färger och känner att jag alltid får det jag vill ha= alltid nöjd. Klart den bästa frisören jag varit hos!
5 solar såklart!!