Omdömen om Koopmansgatan Bröd och Bakverk AB Boulangerie Ducoin
2011-08-08
Det goda brödet, den trevliga stämningen, den snälla personalen och det låga priset väger upp att det inte finns så mycket ekologiska produkter.
2011-07-04
Jättegott, bra priser o trevlig personal. Måste ha en bra företagspolicy!
2011-06-13
Om de nu har en facebookgrupp, kan de inte lägga upp sina öppettider där? Någon hemsida kan jag inte hitta....
2011-05-14
Fantastisk bröd.Synd bara att de använder kavlingsmargarin i wienerdeg etc.. Entreprenadfett till entreprenadmaskiner
2010-08-04
Jag
Det är enkelt att fixa bästa frukosten med bröd från Koopmansgatans franska. Trist att de har semesterstängt, jag längtar alltid efter att de ska öppna igen.
2010-06-19
Många goda genuina bröd och bakverk och supertrevlig personal.
2010-04-20
Jeep
Denna sajt stoder ju inte svenska tecken nar man skriver ifran en Mac. :-(
Gor en battre sajt tack!
Dock är bagerit perfekt och stöder att man pratar svenska.
2010-04-20
Jeep
Rågsurdeg är det godaste brödet i universum. Trevligt bemötande. Mysigt att stå där i kön på lördag morgon.
Vi ses
2010-02-13
Världens bästa personal, bröd och bakverk... Alla är glada och vi sjunger med till franska toner på lördag morgon!
2009-05-19
Alltid like uppskattat när man kommer hem med nybakat bröd och annat gott från Boulangerie Ducoin.
2008-04-13
Jacob
Helt klart Göteborgs trevligaste och bästa bageri
2008-03-28
Jobbat hela veckan. Pojkvännen kommer på fredag kväll. Går upp lite före honom på lördag morgon, tar på jackan och träskorna. Doften slår emot mig redan i gatkorsningen innan. Ställer mig i kön. Huttrar lite, ler åt en medköare. Kommer in, köper ett råg surdegs bröd, och något litet sött. Myser iväg med den varma påsen mot magen. Kommer hem. Säger god morgon, det är frukost. Hur ska han någonsin kunna lämna mig???
2008-01-19
Stans bästa bröd! Franskt surdegsbröd och färska pain aux chocolat förgyller vilken morgon som helst! Definitivt värt lite köande en lördagmorgon...
2007-06-13
Bodil
Stans bästa bageri! Jag börjar längta redan på måndag efter den traditionsenliga turen till "franska bageriet" före lördagsfrukosten.

Bäst i Göteborg