Katastrof! Ringde dagen innan för att boka tid, men det var vanliga öppet tider, vi satte oss i bilen och åkte från Östermalm till Brandbergen, var där klockan 13 & butiken var upplyst och jätte öppen men dörren vad stängd och lås, ingen lapp om "kommer strax" eller "på lunch" ingenting. Jag ringer butiken 5 gånger utan svar.
Vi går där ifrån, syndför dom för jag var där för att handla brudklänning, 3 tärn klänningar och 2 näbb klänningar =/ Nu har jag handlat på annant ställe.
Katastrof service, noll i arbets moral! Satsa på andra butiker! Inte ens värt 1 i betyg.
Katastrof!
Jag ringer butiken 5 gånger utan svar.
Katastrof service, noll i arbets moral! Satsa på andra butiker!
Inte ens värt 1 i betyg.