Omdömen om Svar Restaurang AB
2009-08-10
Sussie
Bra och trevlig personal. Åt bruchetta till förrätt, kanongod - fast lite annorlunda. Tog flamberad pepparstek till huvudrätt, den var bland det godaste jag någonsin har ätit.
2009-05-29
Berit
Vi var ett sällskap på 14 pers. Vi fick in maten samtidigt fast vi hade många olika rätter. Och det smakade underbaaaaart!!!!! Och det var en väldigt trevlig personal. Så jag kan verkligen rekommendera stället.
2009-02-14
Tarzan
Jag blev totalt nonchalerad. Jag har fått bord men efter 30 minuter har ingen tagit upp någon beställning
2008-12-02
Jessica
Bordet vi bokat till kl.20.00 som bekräftats av personal hade glömts bort så vi fick stå och vänta ca 20 minuter i hallen. En i sällskapet beställde en VÄLGRILLAD köttbit men fick in en rosa åt det röda hållet, personalen tog ut köttbiten och grillade om den inte en ny..
Förätten var ok förutom mozzarellan som var mosig som en röra.Huvudrätten var godkänd kaffet för 19 kronor kunde väl ha bjudits på tycker man efter väntan pga missen av bokningen. Miljön anser jag vara åt det sunkiga hållet.
2008-11-07
goran
Efter att ha dragit runt familjen på shopping var det mycket skönt att glida in på Ruffino och mötas av en lugn trivsam miljö med trevlig personal, snabb service och god mat. Att personalen sen charmade barnen så dom gick ner i varv ger ett extra stort plus i kanten.
Serviceinriktad personal. Väger upp för eventuella missar. Rekommenderas