Citypizzerian

Omdömen om Citypizzerian

2010-08-03

Tack

Supernöjd

Håller med. Absolut en av dom bästa pizzerior jag har varit in på. Goda pizzor, generöst med "pålägg", TREVLIG personal (alla kan väl ha en dålig dag).
Jag är supernöjd...

2010-04-28

Kroggäst

Patetiskt!

En servett kostar ca 20 öre st, och ifall varje gäst skulle kosta på sig en extra servett så skulle det ändå inte bli en merkostnad på pizzan med mer än någon promille. Så det var det sämsta motiveringen jag någonsin hört en restaurang bli sur på för en sån bagatell.

Svar från Citypizzerian
2010-05-01

kära kroggäst!
Vi har som policy att kunden har alltid rätt och personalen ska alltid bete sig exemplariskt mot kunden allt annat är oförsvarligt!

Vad gäller missbruk så är det inte enstaka fall av servetter det handlar om utan det är ett allmän
missbruk där servetter flyger, saltkar ligger utspritt på golvet hela högar med sönderbrutna tandpetare etc.

Det du kallar patetiskt handlar faktum om tusenlappar i månaden som skulle kunna användas på bättre sätt än att kasta i soporna!

Mvh personalen

R1001211;Pizzerior