Omdömen om Hi - foto
2008-04-07
WSP
Vårt företag har anlitar Håkan Ivarsson kontinuerligt för fotografering av personal, både porträtt och gruppbilder och är mycket nöjda. Arbetet är effektivt, men ger ändå personliga och professionella bilder som resultat. Rekommenderas.
2008-01-17
AC Setterdén
Jag har anlitat Håkan vid flera tillfällen i mitt jobb och är jättenöjd!Han har både fotograferat personer, detaljer och miljöer, alla med bra resultat. En av de bästa sakerna är att om man själv har svårt med idéerna är Håkan jättebra att "bolla" med. Jag ger Håkan mina allra varmaste rekommendationer.
2008-01-15
Christer
Håkan är otroligt proffsig och lyckades verkligen överträffa våra förväntningar på vårat bröllopsalbum. Vi ville ha lite orginella kort och inte två stolpar i fina kläder som kollar in i kameran så Håkan fick fria händer att köra fotograferingen och han fick verkligen våra bilder att leva. Det känns lika roligt varje gång att öppna albumet.
Hi-foto med fotograf Håkan Ivarsson tar tekniskt fulländade och kreativa bilder. Håkan är dessutom mycket bra på att använda digital bildredigering för att ta fotografierna till nya höjder!