Omdömen om Laserdome
2011-08-29
göran
Tack Laserdome !
ett bättre mottagande kan man inte vänta sig,
Det hela började med att vi blev sena, jag trodde att vi skulle få problem, så jag ringer och berättar att vi är sena och tror att vi inte hinner i tid.
men personalen säger att vi kan nog trixa till det -- och frågar hur sena vi var; vidare så sa stefan (som killen hette som jag pratade med) jag ringer dig igen strax så ska jag se vad jag kan göra!
10 minuter senare så har han kastat om i sitt program så vi kunde starta en timme senare och det var verkligen lyckat absolut en rekomendation!!
och tack till det gänget som flyttade sin tid så att det passade oss!!
2011-07-23
kjell
vi satt o degade o det var förjäkla tråkigt!
någon intelligent person föreslog att vi skulle spela LASERDOME ..
vi är på beachhandbollen, och vi hade ingen aning om var det fanns men som tur var så hittade vi det på nätet med en bra beskrivning på vägen ...
vi kom dit och det var fasen det roligaste med hela resan till skåne !!!
2011-02-25
johanna
vi var på LASERDOME i kristianstad V:8 på måndagen,
när vi kom dit var det bra stämning och mycket folk...
vi hade en tjej som hade nosring; hon var jätte duktig med barnen och styrde upp spelarna bra och vi hade en jätte fin upplevelse!!
Tack Lasedome och alex som tjejen hette!!
2010-12-05
Milla
detta kalaset var kanon
barnen hade jätte kul och var helt exalterade
stefan ska ha en stor eloge för det fina proffsiga mottagandet speciellt eftersom vi blev fler än planerat..
måste rekomenderas till alla som inte har testat detta tidigare!!
2010-06-16
mankdatank
bästa ever, det e så kul att jag kissar på mig
2010-04-14
mirra
vi var på LASERDOME i kristianstad :-)
jag är inte den som är för att springa runt i mörker, men mina polare skulle dit och jag hängde på av bara farten..
men shit vad coolt det var, jag vann bägge ggr,
det blir fler ggr om polarna vågar vill säga!
tack för en stund i särklass detta var det roligaste jag har gjort!
///mirra
ja du Mirra
Tack för de fina orden !!
Man kan inte säga att man inte gillar LASERDOME förren man provat, det är du ett levande bevis på
välkommen tillbaka
stefan
2009-09-23
KG
har de bästa västarna i sverige och personalen är hur trevliga och hjälpsamma som helst,
Vi var ett grabbgäng som fick en riktig go tjej som verkligen gav oss en bra genomgång av utrustningen och spelet,
som grädde på moset så var hon så jäkla snygg och hennes häck var i särklass, jag tror hon heter Marie..
2008-08-18
Samantha
vi hade vår årliga "reunion" innan hösten, vi har provat det mesta men LASERDOME var en riktig höjdare.. Alla som var där hade olika erfarenhet om just LASERDOME, men Marie som tog hand om oss hjälpte till att dela in lagen... det blev jätte lyckat / tack / samantha
2007-09-28
XXX johan
herrmiddagen var stel och lite jobbig innan vi kom till Lasedome, men efter 3 rundor var sämningen hög och vi var redo att välta staden. RaggarTvätten på toaletten var skön efteråt, tack för tipset stefan & marie, vi ses snart igen när vi kommer med jobbet!!
2007-09-28
jenny
jag måste bara lägga ett gott ord för er som jobbar på Laserdome i Kristianstad.. ett bättre bemötande får man verkligen leta efter i denna staden! jag var där med tjej kompisarna och blev väldigt väl bemötta - och vi hade jätte kul.. det är snart tid att åka dit med släkten då ska ni se en som ska vinna //jenny
2007-01-13
Arvid
jag kan bara TACKA för det varma och härliga mottagandet vid vår happening!!
det var inte många som hade spelat LASERDOME men en eloge till personalen som tog hand om vuxna som barn..
absolut perfekt -- trots ålderskillnaden mellan deltagarna så hade alla jätte kul på lika villkor
mycke roligt spel o trevlig personal!