Omdömen om Häckeberga Slott
2011-09-18
Daniel & Jenny
Vi har varit på Häckeberga Slott och är väldigt nöjda. Proffsig, vänlig och trevlig personal, god mat samt en väldigt vacker miljö.
2011-09-06
När vi anlände var rummet ostädat, vid middagen var serveringen usel och delar av maten hade vid två av fyra rätter glömts i köket och istället för att ta ut maten och börja om sprang man och kompletterade tallrikarna vid bordet, en mycket tråkig upplevelse.
2011-08-12
Lena & Mikael
Jag och min sambo tillbringade en "sommar på slottet" sista veckan i juli på Häckeberga. Sååå underbart! Fantastisk personal, alltid leénde, superb mat och nära till allt. Det enda jag kan tillföra är att informationen var lite skral då vi anlände.
Vi kommer tillbaka!
Tack!
2010-10-25
Göran Stenfeldt
För att fira min hustrus och hennes systers 60-årsdag bjöd vi in våra vänner till en slotts-upplevelse.
Maten var av högsta klass, så även vinprovningen med Johan som guide.
Vi samlades före middagen i vår juniorsuite som var endast ett rum med säng och två fåtöljer, obetydligt större än våra gästers fem rum.
Efter middagen hade vi tänkt oss att sitta bekvämt, dricka kaffe och umgås som vi hade föreställt oss efter att ha sett stjärnorna på slottet. Det visade sig att det fanns ingen soffgrupp för oss utan vi blev tillfälligt utvisade i hallen under tiden som man dukade om matbordet vi suttit vid i tre timmar och ätit en god middag. Detta gjorde oss mycket besvikna så det blev ingen avec till kaffet utan vi gick och la oss tidigt.
I juniorsuitens säng fanns bara ett täcke, övriga hade två. Någon tidigare gäst hade tagit tofflorna, övriga hade två.
Föreslagna förbättringar för att uppnä fem poäng: 1. Sittgrupp till gästerna efter middagen. 2. Kontrollera rummen.
2009-11-19
bh
maten superb!!
god service trevlig personal
lugn vacker miljö
2009-09-29
Nils
Vi var på konferens under två dygn. Trevligt bemötande, riktigt bra mat och fantastisk natur. Rolig teambuilding som var inspirerande.
Häckeberga är att lita på! Besökte er nyligen för ett övernattningspaket med middag och var verkligen nöjda. Maten - fantastisk som alltid! Gott, väl serverat och trevligt presenterat. Vinet utsökt. Att vädret sedan var strålande och naturen bjöd på nyutsprucken grönska och blommande vitsippor förhöjde ytterligare vår upplevelse av slottsvistelsen. Trevligt rum med sköna sängar. Det enda som saknades var kylskåp på rummet. Något som kan förbättras är dock frukosten som inte höll samma höga klass som resten av måltiderna. Vi hoppas på förbättring här och återkommer gärna!