Umefresh

Moritzv. 1, 903 42 Umeå

Omdömen om Umefresh

2012-04-17

riktigt dåligt

jag anlitade flyttstäd. det var inte bra genomfört, ränder på badrumsspegel och inte välstädat kring handfat, kran osv, ej städat bakom lådor i kök, ej städat på eller runt om några luftventiler. Dessa saker fick jag anmärkningar för på besiktningen. Fick ta en halv dag ledigt från jobbet för att försöka rodda med nycklar och få tillbaka dem för att komplettera ett dåligt genomfört arbete.

Helt enkelt: det var inte värt det. oseriöst att inte genomföra arbetet bättre.

2012-04-11

Bedrägeri!!!

Påstår att min 86-åriga, förvirrade mamma, som både hör och ser dåligt har beställt städning via telefon.

De kan inte bevisa att någon beställning gjorts! När jag bestrider faktura blir jag hotad med kronofogden.

Jag kommer att polisanmäla dem om jag får en faktura!

2012-04-05

Lisa

Fräcka

De ringer till min senila Mamma efter att de fått offert från mig.

Sen när jag bestrider städningen eftersom jag inte beställt detta så hotar de med inkasso.

Akta er för dessa falska människor

2012-02-08

Erik Bäckström

Fuskare

UmeFresh skulle flyttstäda vårat radhus som vi köpt. Men frågan är om de overhuvud tagit varit gjort något alls i huset innan vi skulle godkänna jobbet. Det var bl a fart ränder i toan och kladd på golvet. Efter påpekande kom de och fixade de saker som vi hade att annmärka på just då. Nu när vi flyttat in så har vi i efterhand har vi upptäckt många ställen där det är ostädat.
Så vi vill varna alla för att anlita UmeFresh. Risken är mycket stor att ni blir besvikna.

2012-01-12

Marie-Louise Snellman

Urusel flyttstädning

Anlitade Umefresh för en flyttstädning våren 2010- kommer vi aldrig att göra igen! Det var rent av skämmigt att komma dit och möta de nya ägarna, som så klart var väldigt missnöjda. Golv och interiör såg hemska ut med en kladdig hinna, inga skåp och lådor var rengjorda på insidan, damm på lister osv, osv. Vi var mycket besvikna- så skitigt! Efter påpekat missnöje kom förvisso företaget och gjorde en ny städning, men vi kommer då aldrig att anlita eller rekommendera denna städfirma igen!

Fler företag i Umeå