Åkerholms Rör AB

Omdömen om Åkerholms Rör AB

2012-03-21

Peter

Värmeproblem

Hade problem med min oljebrännare, den slutade fungera en lördag eftermiddag. Fick tag i en trevlig kille på Åkerholms service telefon, som dock inte kunde oljebrännare, men hänvisade mig till en av hans kollegor som kunde. Söndag förmiddag kom han, 30 minuter senare hade jag värme igen. Kanske inte billigast, men service betalat man gärna för.

2011-12-04

Helena

Åkerholms rör

Vi har anlitat firman i över 20 år och är mycket nöjda så klart. Är det ett akutjobb så kommer någon snabbt. Det är en stor fördel att anlita samma "gubbe" varje gång. Han "kan" huset. Vi tycker Ivan är superbra!

2010-12-31

Inte Tore

VARNING!

Har noll koll vad de lovar till höger och vänster, absolut inte att lita på. Var väldigt trevliga tills de fick klart kontraktet att de skulle få sälja jordvärmepumpen..efter det var de otroligt svåra att få tag på, hörde inte av sig när de skulle. När de inte hade kommit och gjort installationen som de sagt så ringde jag efter 1 1/2 vecka och då var det sååå jättemycket att göra att de fick se om de hann innan 2011, fick bli riktigt arg på dem och då fanns det plötligt tid. 1 vecka senare var värmeväxlaren på plats. Väldigt arroganta och verkar inte ha koll på vad de skall göra!

Fler företag i Höör