Omdömen om Låscentralen AB
2011-08-17
Uffe
Vi har i vår Brf anlitat låscentralen rätt så många gånger fungera helt utmärkt
2010-12-12
L
nedlåtande attityd när jag ringde på jourtid. bestämde att det inte var så viktigt att ta min medicin och väntade till morgondagen. vill INTE bli behandlad på det viset.
Jag har nu pratat med vederbörande och självklart måste vi be om legitimation för att säkerställa att personen i fråga verkligen bor på adressen. Samtidigt måste vi också förhöra oss om kunden kan betala eller ej.
Detta anser vi inte är ett "otrevligt bemötande".
Med vänliga hälsningar
Martin Nettrup VD Låscentralen.
2010-05-14
sockersjuk
Vill bara säga malmös snabbaste jour ringde och dom var på plats inom 30min tack hjälpen Roy
2010-04-21
Herman
TACK för er exemplariska insats när ni öppnade vår ytterdörr i helgen och räddade vår släktfest. Hälsningar Herman
2010-04-11
Kenneth
Jag var runt på de flesta byggvaruhus för att köpa lås till mina dörrar och fönster i min villa, men tydligen så var det frågorna jag hade för svåra! Istället fick jag tips om att köra till Låscentralen på nobelvägen och jag måste bara säga vilken service!!! På några minuter så fick jag svar på mina frågor och låsen jag köpte var väldigt prisvärda. Tummen upp för er på Låscentralen.
2010-01-04
Lasse
Fick insatt ordentlig cylinder med nyckel i kökaltanen. Snyggt gjort och med bra pris. Kan bara rekommendera andra. Trevlig var killen som kom också.
2010-01-02
Gunnela Magee
Vi fick meddetsamma hjälp av jouren och blev väldigt vänligt bemötta och våra problem löstes genast.
2009-06-12
M
Håller inte alls med om föregående omdöme.
Anlitade själv Låscentralen och dom löste mitt problem omgående och med ett bra resultat.
Jag anlitade Låscentralen efter att en annan firma inte klarade av jobbet.
2009-02-06
Vid två tillfällen anlitades låscentralen av min bostadsrättsförening. Ingen av gångerna lyckades de åtgärda problemet. Istället lämnade de platsen utan att låsa porten och utan att meddela att den var olåst. Vi har bett medlämmarna att under inga omständigheter anlita låscentralen.
Olyckligt att inte Anonym kan lämna sitt namn eller telefonnummer så vi kan få chansen att följa upp detta internt. Tills dess så ser anser vi denna kommentar vara utlagd av konkurrent.
Mvh,
Martin Nettrup VD Låscentralen.
Tack för ert snabba och vänliga agerande när jag låste mig ute igår