Connectingsweden In Malmö, Sma AB

De kan upphöra.

2012-05-20

Johan

Oseriösa!!!

Kan inte någon ta bort detta företag!!! Dom ringer tills man svarar och när man svarar slänger de luren i örat! Och sen ringer de upp igen efter bara ett par sekunder?? Vad vill de sälja?! Någon som vet vart man kan göra en anmälan om terrorisering..

2012-05-20

Alexandra Adriani

Arkitekt

Anmäl till DM-nämden!!!! Man får inte idka marknadföring och försäljning genom att ringa privata mobilnummer!!!!!!!!!

2012-05-06

Anno

Terror!

Först ringer det ett par ggr, och när man svarar får man luren i örat...

2012-05-06

Eva-B

Tummen ner!!!

Irriterande är ett milt uttryck! Jag har blivit uppringd på min mobil flera gånger, inget meddelande lämnat såklart. En gång svarade jag, men som så många andra berättar om så var det ingen som sa något. Mobilnr går visst inte att anmäla till NIX. Jag hittade däremot en funktion på mobilen som blockerar oönskade nummer. Hoppas det inte är ett företag som då byter och ringer från ett annat nummer. Man kan ju undra om dom alls har något ärende är bara är till för att irritera folk.

2012-04-28

Eva

Vad menar Ni??

Slänga på luren i örat på mig när jag svarar! Detta har hänt vid två olika tillfällen. Jag är med i Nix och har aldrig gjort affärer med er firma och tänker inte göra det i fortsättningen heller! Det gick bara fram några signaler innan jag svarade och så ett klick i örat.

2012-04-23

Rita Lingerfeldt

Gör som jag..ring tbx

Jag ringde och klagade på deras försäljare, och talade om hur man får luren i örat när man svarade. Och talade även om att jag är med i Nix, personen jag pratade med beklagade och låvade och ta bort mitt nummer från listorna. Kan ju hoppas att man slipper det här ringandet nu och en lur i örat.

2012-04-19

ARG!!

Ringer flera ggr och ingen där när man svarar!! Tänker aldrig för mitt liv ens överväga tanken på att köpa eller binda upp mig på något skit avtal med detta nummret!!

2012-04-18

Forstår inte poängen!

Varför ringa upp och störa folk utan att sedan säga ett enda ord när man får svar! idioter

2012-04-15

M. Svensson

Synnerligen synnerligen beklagligt

Skaffa er hederliga arbeten istället för att telefonterrorisera vanliga människor.
All kontakt mer er verksamhet är såsom tidigare meddelat helt oönskad

2012-04-04

A Nilsson

Dåligt hyfs!

Blev bara uppringd, sen när jag svarade fick jag luren i örat. Idioter.

2012-03-21

Bo L

Vet inget om hyfs!

Lägger på luren i örat utan att säga något! Djävligt ohyfsat! Och det har hänt flera gånger! vad sysslar dom med?

2012-03-12

Anette

Luren i örat

Ringer och är sedan inte i luren när man svarar. Jag har NIX-spärr, detta är respektlöst !

2012-02-13

Nixforever

Herr

Ringer trots Nix

2012-01-31

edvin

aggresiv marknadsföring .lyssnar inte,bara mal på.tvingades lägga på luren.inget bra för telia då det var deras produkt som skulle säljas in.

2012-01-13

Hans

Slänger på luren!!!!

Har flera gånger blivit uppringd av detta företag och när jag svarat har jag fått luren i örat av donm. BLÄÄÄ

Fler företag i Malmö