Omdömen om Finn Inn Restaurang
2011-06-23
A. Lanner
När jag gifte mig så höll Rickard & Christian i vår catering. Men inte bara den. De tipsade oss om både dekorationer och tårta. Kan nästan påstå att de fungerade som bröllopskoordinatorer. Vi valde buffé och även om jag först var skeptiskt till just buffé så fick jag snabbt ta tillnaks mina uttalanden. Vår familj är kräsen och än i dag, flera år senare så pratar man fortfarande om maten. Världklass!! Dekorationer, uppläggning och personal! Jag kan varmt till 100 % stå för min rekomendation!
2008-11-07
Kajsa
Prisvärda och bra luncher, vänlig personal.
2008-08-31
Pia
Tycker ni kunde lägga ut lite mer info på er hemsida ang catering
2008-05-25
Tina
har hört mycket bra om deras mat etc. Men blev verkligen förvånad över att de har en så pass dålig och oattraktiv hemsida -inga priser , inga menyförslag, inga bilder....trist! Väljer nu mat från 2 ställen i Malmö istället.
2007-06-25
Johan
Har besökt Finn Inn sedan jag var liten och kan bara säga att de verkligen har lyft sig sedan sönerna tagit över. Nu är resturangen riktigt fräsch och deras catering buffér är nog det bästa man kan ha på sin firmafest eller högtidskalas. Att utkörningskillen dessutom har stans coolaste mössa gör ju att man blir glad i hela kroppen!
2007-06-18
Tomas S.
Bra bemötande. Bra mat. Bra lokal. Bra trädgård.
2007-02-05
Som catering firma är de en av de bästa Du kan anlita. God mat och mycket för pengarna. Du kan få vilken lösning Du vill.
2006-12-30
Petra
Jag lunchar ofta på denna restaurang eftersom den ligger nära mitt arbete, men service är inget de kan stava till... Fläskpannkakan är dock god!
Som personalchef på ett medicinteknisktföretag i Lund har jag vid 2 tillfällen anlitat Finn Inn som cateringfirma. Båda gångerna har vi varit olroligt nöjda. De komme rinte bara och levererar maten, utan kommer alltid med service upp till tänderna. Jag är imponerad över hur man hinner laga och presentera så fantastiskt god mat (stora portioner, vackert upplagt) och samtidigt vara flexibla och tillmötesgående. Det kan inte bli annat än 5 +++++!