Här

Omdömen om Här

2011-06-23

Johan N Johan N

Nöjd

Har egentligen svårt att bedöma deras skicklighet. Jag har en ganska enkel frisyr. Fick erbjudande att återkomma inom fyra veckor och putsa frisyren utan kostnad. Det är riktigt bra.

2011-03-25

Godkänd klippning men priset motsvarar ej resultatet. Finns billigare salonger med minst lika bra resultat.

2011-03-17

MLI

Sådär

Blev ok, men frisören kom inte riktigt med några egna förslag vilket jag annars uppskattar väldigt mycket. Dock var hon tekniskt duktig, så om man vet hur man vill ha det så passar nog Nadia.

2011-03-07

riktigt bra!!

Jill har en känsla som ingen annan, hon anpassar sig efter håret och t.o.m mitt rufs blev smidigt sen får jag komma och putsa om några veckor gratis så att det håller sig så fint. Rekommenderas

2010-10-05

mila

nöjd

Läste omdömen om Här och var lite tveksam, men eftersom jag ville klippa mig direkt och det andra stället inte hade lediga tider, chansade jag med Här. Fick tid hos Henrik och är jättenöjd med frisyren. Han tog sig tid och lyssnade och försökte göra så som jag ville.Tillsammans kom vi fram till vad som skulle passa bäst. Det tog ca 45 min, men jag var nöjd. Han erbjöd mig att komma tillbaka några dagar senare för att korta ner ytterligare ifall det inte skulle kännas bra! Det är inte det billigaste stället men ok. Dock ville jag inte klippa min son där - 380 för att klippa en pojke som precis fyllt 11 är lite väl mycket, det fixar jag själv.

2010-05-27

L.P

Redo för sommaren

Kom till Här med mitt vintertrötta hår och tjejen fick verkligen igång det, snygg klippning och och bra tips för hur jag skulle sköta det. Hon är min nya favorit i Lund, lite svårt att få tid hos henne bara.

2010-05-27

B.Å.

Rekommenderas varmt!

Jag har klippt mig hos Henrik de senaste 3 åren och är supernöjd! Han är flexibel med arbetstiden och har känsla för vad som passar ens utseende.

2010-05-02

charlotte

Asiatisk Tjej, toppen bra!

Hej på er!
Jag gick på Hair ( som jag kallar det!) varje gång jag klippte mig förra året. Det jobbade en asiatisk tjej där, Tullinh hette hon. Hon var superbra, pratglad. Ja, hon var väldigt bra.

2010-02-10

Martin

Speciellt

supertrevlig avslappnad personal som har en kunskap om hår och verkligen bryr sig om sina kunder. Har aldrig varit med om att man får känslan av att de bara "klipper" och stressar på, brukar droppa in och då försöker de verkligen hitta en tid för mig.

2010-01-05

Nöjd kund

Bra

Seriös verksamhet som levererar goda resultat efter varje besök.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård