Omdömen om Bergkvist Hans
2011-10-26
100% nöjd
Tandläkare Hans Berkvist och hans sköterska är mycket kompetenta, vänliga, lugna och trygga. Den i särklass bästa tandläkare jag har besökt.
2011-04-05
Nöjd kund
Absolut den bästa tandläkare som jag någonsin gått hos, numera går jag till tandläkaren med ett leende
2011-01-16
BK-h
Hos Hans Bergkvist och hans team är man säker
på att få tandvård av högsta klass.
Mycket hjälp vid sk. tandvårdsrädsla.
Alltid bra resultat.
2010-11-03
G.R
Bra service och väl omhändertagen.
Rekommenderas!
2010-10-01
Tack
Trevlig, kompetent, lugn, trevliga och duktiga medarbetare, bara positiva omdömen. Gick dit med extrem tandläkarskräck för några år sen efter rekommendation från en bekant. Nu ser jag fram emot att gå till tandläkaren! Rekommenderas varmt!
2010-05-12
Tina
Vi går hela familjen och har gjort under många år, Hans och hans personal är fantastiska.
2009-06-25
Topenbra
Mycket vänlig och trevlig personal!
Rekommenderas varmt, mycket skicklig och noggran
inger ett stort förtroende.
2008-08-17
Jessica
Hans är en grymt bra tandläkare, tar hand om en på bästa sätt, och får en att känna sig lugn. Hans personal är lika underbara.. rekomenderas starkt.
2008-03-02
Armen
Det är han verkligen, och hela hans perosnal. Från extrem tandläkarskräck till att gå dit med glädje tack vare hans lugna sätt...
2007-06-26
Jättenöjd
Denna tandläkare och hans sköterska Annelie är jätteduktiga på att hantera tandläkarskräck. Ingen som får en att känna sig dum när man är svimfärdig och de tar alltid stor hänsyn till ens rädsla. Hans förklarar allt han gör och kollar noga att man är med på vad som ska göras under behandlingen. Kan VARMT rekommenderas till alla, men särskilt tandvårdsrädda!
Jag bytte till Hans Bergkvist för ett år sedan och är 100 % nöjd. Han är kunnig, skicklig och noggrann, han informerar tydligt om problem, ingrepp och egenvård och hans personal är kunnig och trevlig.