Kategori: Bilskrot, bildelar - Auktoriserade bilskrotare
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Vimmerby Bildemontering AB
2012-03-10
Riktiga blåsare skickar trasiga delar och skyller på posten, kommer aldrig mer att handla från dom ens om jag fick betalt
Vore trevligt om vi kunde få lite uppgifter från detta köp du gjort från oss. ordernummer,lagernummer,Z-nummer eller liknande så vi kan kontrollera hur/om detta verkligen stämmer.
Mvh Försäljningen
Vimmerby Bildemontering AB
2011-12-14
Jan Hällgren
Jag har handlat flertalet delar till min ford från detta företag.
Bra service på telefon och snabba leveranser är min erfarenhet.
Gillar att dom skickar sms med kollinummer/fraktnummer direkt efter att man avslutat samtalet.
"Gillas"
2011-05-04
För krånligt när man retunerar .När jag vill betala enbart tur o returfrakten /sätta in pengar på deras konto. så tycker dom att jag ska lösa ut paketet som jag inte vill ha.och skicka tillbaks varan så får dom dra summan för frakt m.m?Krånligt /omständigt
Du/Kunden har beställt en vara från oss som är skickad med ett fraktbolag, du väljer att när leveransen finns på ditt utlämningställe att avbeställa ordern.
För oss i detta läge kan vi göra en avbeställning/ändring av order mot fraktbolaget till en kostnad av 150:- + moms samt att det dröjer 3 dagar innan det går igenom fraktbolagets datorer.
Tyvärr är det smidigaste och snabbaste sättet att för dig/kunden att lösa ut varan och returnera delen till oss så vi kan återbetala pengarna till ditt konto.
Vi beklagar att du tycker det är krångligt.
(Vi har framfört till fraktbolaget att deras rutiner för detta måste ändras)
2010-10-26
Polo ägaren
Skulle hämta Vaxelåda til bilen priset enligt avtal var 4000 Kr när jag kom dit var priset nu 7000.körde 65 mil den dagen bara för at skulle bli BESVIKEN
Kolla priset NOGA innan du drar iväg
Den varan du gjorde förfrågan på via telefon såldes för 4000:- samma dag, vi hade en låda till med samma betäckning dock lägre milantal för 7000:-, när du kom till oss var lådan för 4000:- redan såld och kvar fanns lådan för 7000:-
Tänk på att alltid reservera delen om den är av högsta intresse eller om du vill ha delen. vi har 5st säljare och ca 300st samtal per dag vilket gör att efterfrågan på vissa delar är stor.
Har handlat flertalet gånger från detta företag utan bekymmer.
Bra service på telefon och snabba leveranser
Har även beställt över nätet hos dom utan problem.