Omdömen om Erikssons Skrädderi Eftr.
2011-10-07
Kristofer
Jag sydde om 10 skjortor där för några år sedan och får fortfarande komplimanger om hur väl insydda de är :)
2010-10-25
Sparven
Jag har fått ett antal ytterkläder ändrade och lagade - bl.a en total omfodring av en yllerock - på ett mycket professionellt och hantverksmässigt sätt hos Erikssons på Grönegatan. Rekommenderas!
2010-10-23
Brukar gå dit med mina ändringar och tvätt. Hat inte varit något att anmärka på.
2010-09-15
Jake
Personalen är bland det värsta jag varit med om. Otroligt otrevliga och kunde inte bry sig mindre om vad kunden vill ha.
Deras priser är för högra för det "arbete" dem gör, tar lite mer än dubbla priset för samma arbete gentemot en kunnig skräddare i sthlm. Kommer aldrig gå dit igen.
skärpning!
2009-04-28
FruK
Jag lämnade in 7 stk byxor som skulle kortas og sys in i livet. När jag fick dem tilbaka var de alldeles för små i livet. Jag fick lämna in dem igen. När jag sen fick dem tilbaka hade dom blivit lite for stora. Jag fick ingen ursäkta, utan kände mig som en besvärlig kund. Jag vill inte ens försöka en tredie gång, utan går til någon annan. Jag har kommit hoss Erikssons sedan 3-4 år och alltid varit nöjd, är inte det längre. Jag tycker också, at dom är rätt så dyra - och då måste jag vara 100% nöjd.
Jätte trevligt bemötande och väl utfört jobb. Byxorna och skjortorna passar numera perfekt!