Brösarps Gästgifveri & SPA

Omdömen om Brösarps Gästgifveri & SPA

2012-04-23

Svante

Kanonbra!

Besökte Brösarps gästgifveri för söndagslunch. Hade bokat bord och allting var i ordning när vi kom. Trevlig, uppmärksam och snabb personal. Ingen lång väntan på maten, fint upplägg, väl tilltagna portioner, och maten smakade fantastiskt. Som vanligt!

Åker till Gästgifveriet ett par gånger varje år och har hittills aldrig blivit besviken. Tusen tack!

2011-06-25

Oskar

Oljud

Mycket oljud i lokalen, uppenbarligen inte lämpad som restaurang. Ljudet "studsar" runt i hela lokalen.Ofta stora sällskap som gör att samtalen förstör all matro. Synd, tyvärr har vi också vid alla (4) våra besök blivit besvikna på maten också. Mycket oväsen o lite slarvig tillagning blir slutomdömet, tyvärr.

2010-11-24

Turisterna

Alltihop fantastiskt

Till skillnad från andra omdömen här fick vi fantastiskt bemötande. Hade inte förbeställt, det var massor med folk i restaurangen på kvällen men fick ett bord ändå, jag och min fru när vi kom in som två blöta hundar från ett sensommarregn. Maten kom i rätt tid, både huvudrätt o efterrätt, inte för snabbt o inte för sent, utan i tid helt enkelt och så fantastiskt god mat sen då. Tack , det var en mycket positiv och trevlig upplevelse. Hit åker vi gärna igen

2011-01-03

Åhh vad skönt det är att läsa detta!

Det är hemskt att läsa övriga kommentarer - detta kanske för att det är sällan vi får sådan här kritik!

Jag tackar än en gång - Ni har räddat vår dag!

Hjärtligt välkomna tillbaka!

Hittar Ni hit igen får Ni nästan kontakta mig så att Ni kan få ett litet presentkort som ett litet litet tack!

2010-11-01

Sämsta tänkbara bemötande

Vi hade bokat rum o middag sen långt innan per telefon. När vi anländer så visar det sig att vår rumsbokning är borta o det är fullbokat. Dock finns middagsbokningen kvar. Vi blir förtvivlade och tänker att de hjälper oss nog med att boka nytt. Icke sa Nicke. Vi fick klara oss själva... Oacceptabelt och värdinnan var riktigt oförskämd. Sista stället jag åker till. Boka ej här, ta ett seriöst ställe som behandlar gästerna med rätt inställning.

2011-01-03

Det gör mig så ont att läsa - Jag kan inte tro att det är "vårt" Brösarps Gästgifveri Ni talar om.

Visst att någonting kan gå galet, visst att vi kan fela med en bokning. Men att vi inte hjälper Er att hitta nytt boende är under all kritik.

Gäller det sista lördagen i oktober? Jag kan se att vi då hade ett fullt hotell nämligen.

Jag önskar att Ni kunde ta kontakt med mig så att jag kan få reda på vad som inträffat denna dag.

Jag ber så mycket om ursäkt för det inträffade och hoppas att Ni kontakatar mig per mail.

Jag tackar för att Ni tog Er tiden att skriva detta.

2010-10-17

BLx

Förbeställd middag för 9 personer

Vi firade en 40-årig bröllopsdag.
Blev visade till bordet och lämnades ensamma i en halmtimme. Fick vår förrätt. Inget bröd.
Fick till slut var sin skiva och 2 små smörkulor till 9 pers. Efter en mycket lång stund kom plötsligt varmrätten in. Vi hade inte fått beställt något att dricka till. Maten halväten när vinet kom.
Mattallrikarna dukades ut innan värdinnan
hade ätit färdigt. Mycket god mat men en totalt
urusel servie. Har aldrig varit med om något liknande. Sista besöket. Har skrivit till företaget men ej fått något svar.

Hej.

Mycket tråkigt att läsa om Ert besök hos oss. Jag önskar att jag visste vad som gått snett. För detta ska man som gäst inte acceptera. Talade Ni med någon här om det inträffade? Jag hoppas nämligen att de då förstod att Ni skulle kompenserars på något vis.

Det som också gör mig ont är att jag saknar det brev som Ni skrivit till oss. Jag kan inte finna det och ingen annan känner igen det heller.

Jag hoppas att Ni kan ta kontakt med oss så kanske vi kan försöka kompensera Er på något vis eller på något vis försöka få Er att komma tillbaka.

Tack för att Ni tog Er tid att skriva.

2010-08-30

HKH

Söndagslunch

Söndagslunch den 29/8 -10.
Anlände 1205, inga andra gäster än. Beställer lunch. Efter ca 45 min meddelas att vår mat är försenad men snart skall komma. Under tiden har flera andra gäster kommit, ätit och lämnat etablissemanget. Maten kommer, och smakar ok. Men servicen är igen borta med vinden. Då en och en halv timme gått utan att bordet dukats av efter första rätten bestämmer vi oss för att avbryta parodin och inte fullfölja menyn vi beställt.
Sevicen var under all kritik..

Hej.

Det är mycket tråkigt att läsa om Ert besök hos oss. Jag önskar att jag hade läst inlägget tidigare så att jag hade kunnat ta reda på vad som inträffat.

Så här långt i efterhand kan jag bara önska att ni definitvt inte fick betala för den mat ni till slut fick.

Jag skulle även vilja kompensera Er på annat vis. Så hör gärna av Er så kanske kanske jag kan försöka få Er att besöka oss igen.

2010-08-29

Per

Fick aldrig beställa

Vi var 4 personer som hade kört från Malmö för att äta här. Kom in, fick bord och sedan hände absolut ingenting.Det kom inte fram någon personal till vårt bord och hälsade oss välkomna eller gav oss meny trots att det inte var mkt folk och personalen rörde sig i lokalen. Efter 25 minuters väntan lämnade vi restaurangen.

Hej Per!

Jag hade gärna gjort något för att få se Er som våra gäster igen men jag förstår att det lär bli svårt, också med tanke på att Ni kommer från Malmö.

Jag får önska Er en god Fortsättning på det nya året.

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat