Omdömen om Mattssons Foto & Video AB
2010-05-24
Besviken
Jag gjort misstaget att framkalla här flera gånger-från båda negativ och digital. Minst hälften av gångarna har resulterat i dåligt dåligt kvalité! Till exempel: Smeta färger, förstörd pigment (en professionell apparat borde klara av turkos-våran skrivare hemma gör bättre!!), mörkare bilder, oskarpa bilder och dåligt kvalité på papper. Det finns inte mycket mer man kan säga-jag har väl sagt allt. O just jo. Den gången jag fick tillbaka bilder (från negativen) och det såg ut som bläcket höll på att ta slut-mina bilder var förstörda av rött färg. När jag snällt påpekade detta var bemötandet högt otrevligt-som om det inte var deras fel. Till slut fixade dom nya bilder och konstigt nog blev dom lite bättre-men inte mycket. Framkalla här visst om du föredrar massproduktion istället för kvalité!
2009-07-15
Martin
Vid mitt senaste besök hos Mattssons foto blev jag och mina vänner erbjudna hjälp vilket vi tackade nej till. Vi märkte tyvärr att som följd av detta verkade personalen tro att vi var ute efter att stjäla något, när vi i själva verket bara ville jämföra priser på fotopapper i lugn och ro, kunskap har vi redan. Personalen förföljde oss nämligen efter detta, och vi gick ganska snabbt därifrån eftersom det är ganska obehagligt att vara betraktad som tjuv! Jag har gjort flera inköp hos er tidigare men nu besöker jag er aldrig mer, fotopapperna köpte jag istället hos photax.se för där slipper man personalens blickar.
2009-07-14
Det är skönt att veta att samtliga anställda på mattssons foto har det som hobby själva .
2009-04-16
Flor
Jag har under flera år varit kund hos Mattsson´s. Jag är mycket nöjd med både deras kunnande och bemötande. Alltid lika hjälpsamma!
2009-02-06
Sofia
Jag har bara pratat med dem på telefon och då var de mycket trevliga och hjälpsamma, vi fpr se hur det går när jag ska besöka dem idag!
2008-12-09
Om du går till Mattssons Foto som en hobby amatör fotograf och ställer nybörjarfrågor så kommer du att bli behandlad på ett arrogant och nochigt sätt av deras "fotoprofs". Spendera dina pengar någon annanstans, spec då Mattssons är 30-40% dyrare än att handla på nätet. Sigma 100-300/f4 hittades för 11 papp på nätet. Mattssons pris var i skrivandets stund ca 15 papp
2008-08-08
Daniel
Mycket nonchalant beteende på personen jag pratade med. Var ute för att jämföra olika digitala systemkameror. Ska man lägga upp 6-10000:- (minst) vill man vara säker på vad som passar en samt för- och nackdelar med olika märken etc. Säljaren upplevdes dock mest som besvärad och ointresserad när det framkom att det antagligen inte blev köp just denna dag. Nu blir det istället att jag aldrig kommer handla här. Fast sen slipper butiken mig i gengäld också och det var kanske det dom ville. "Handla fort annars tappar vi intresset" kanske hade varit en bra slogan. Finns bättre butiker i närområdet med lika bra kunskaper men bättre service.
2008-05-20
CG
Har haft förstklassig service från denna butik i över 20 år. Hör till mina klara favoriter.
2007-11-06
Pernilla
Jag hade en trasig Sony videokamera (4 år gammal) som jag ville ha lagad. Fick ett uppskattad pris på minst 2000 kr på en reparation. Kostnadsförslag skulle kosta 800 kr. Säljaren tyckte inte det var lönt att laga den för en ny kostade 3-3500 kr. Jag gick hem för att fundera. Kontakta de sen Euronics som sa en reparationskostnad på ca 1200 kr. De informerade mig också om att om jag efter ett kostandsförslag inte ville laga den skulle jag kunna låta bli att hämta ut den och härmed slippa betala de 800 kr. Tycket det lät bra. Fick nu idag besked om att kameran är lagad till kostand áv 0 kr!!! Sony hade tagit det som en garantireparation av någon anledning, då det var ett fel som varit känt tidigare och som funnits från början!!! Tur att jag inte lyssnade på en säljare som bara ville sälja på mig något nytt. Jag fick till Mattssons i tron att de var mer kompetenta då de är specialiserade på foto, men hade alldeles fel.
Mycket trevligt bemötande och kalasbra kundservice. Här kommer jag handla igen.