Omdömen om Frisörerna Ekström & Hedin
2010-11-10
Krokslättsbo
Har klippt mig här med belåtenhet i ett antal år, men sist gång tog klippningen endast 10 minuter och mycket risigt. Så dårligt och hafsigt har jag nog inte blivit klippt av en seriös frisör tidigare.
Det var sista gången jag gick dit.
Hej! Beklagar verkligen att du känner så ,du får gärna komma in så skall vi visa att detta inte är vårt vanliga betende ! mvh Åsa
2010-09-20
K
Det är Charlotte på frisörerna Ekström & Hedin!!! Vart där nu 3 gånger o jag bara älskar mitt långa hår.. 10 poäng till Charlotte
2010-09-19
K
2010-09-18
Amanda Dalström
Vill rekomendera Charlote på Frisörerna EKSTRÖM & HEDIN!!!! så otroligt mysig och kunnig frisör!! finns ingen annan salong o frisör för mig.. kom in av en slump i veckan och hon tog i mot mig.. Tack snälla
2010-09-13
Cilla Larsson
Charlotte på Ekströms&Hedin är såå duktig och super trevlig, pratglad och kunnig!! Kommer in med ojämn hårfärg och friss, kommer ut super snygg! =) Mysig salong som jag rekomenderar alla!! Hyffsade priser också!! Alla tummar upp.
2010-07-12
Anna..
Kan inget annat än rekommendera denna underbara salong och då speciellt Åsa som jag gått till länge. Hon är super på fäger o klippning o hänger med i allt nytt som kommer plus har trevligt bemötande..Dessutom så är de generösa på att ge kunden service på olika vis vid behov..
2009-05-28
Hi, hi, hi
Den som ramlade in hos Er den 15/5-09 kl.10:30
och blev en jättenöjd kund jag kommer tillbacka
den 3/7 för en lite klippning eller vi får se.
2008-11-24
M-L
Bra priser, proffsiga och super trevlig personal! Gick hit på chans först och kan nu inte tänka mig att gå någon annanstans!!
2008-11-15
Har gått här ett tag nu och är så nöjd ,lika glada varje gång
2008-09-11
petra
Jag kan inte tänka mig att gå till någon annan salong. Bäst på allt!!!!!
2007-05-22
Frida
Varje gång jag klipper mig hos Ekströms och Hedins kommer jag alltid in med världens mest slitna hår, och kommer ut med en frisyr värdig Oscarsgalan. Direkt innanför dörren kommer man in i en mysig atmosfär, en nära på familjär känsla. Frisörerna ger ett proffsigt bemötande och man kommer ut med en klanderfri frisyr, oavsett om den är avancerad eller lättklippt. Helt enkelt ett gäng unika frisörer.
2007-05-14
Helena, grym på hårförlägning!! Billigt med !! Rekomenderas starkt!
2006-10-16
Åse
Blev jättenöjd med den fina håruppsättningen Janette gjorde på mig till min väninnas bröllop!
2006-09-28
maria
klippa sig hos andra frisörer betyder att man måste göra det inom 4 veckor men går man till dem så trivs man med sitt hår i minst 8 veckor. För mig finns det inte några andra frisörer än dem!
2006-09-05
"Mamman"
Tack, Johanna! Josefine är jättenöjd och glad efter klippningen. Hon vill gärna gå till dig igen nästa gång...
2006-08-31
Bra frisörer och trevlig atmosfär. Även bra priser. Rekommenderas!
2006-08-08
Trevlig, kunnig och avslappnad frisörsalong. Ett ställe man lätt blir stammis på.
2006-08-04
Åsa är mycket duktig på klipp. Hon klipper håret så bra att man endast behöver tvätta, föna och spraya lite lätt så är frisyren klar.
2006-04-11
my
åsa är toppen på vilka färger man passar i. ska du färga håret kan jag rekommendera henne varmt.
2006-03-30
Brenda
The atmoshpere, the stylists and the hair cuts are awesome! I'm a very picky person when it comes to my hair so I don't trust many to mess with it but I will definitely let this place mess with it ANYTIME I feel like I need another hair-do. I highly recommend this place. You won't regret it!
2006-02-28
Hilde
Det kan vara svårt att hitta en bra frisör, men här finns de!
Man får ett trevligt bemötande och de lyssnar till dina egna önskemål samtidigt som de har en utmärkt känsla för vad som passar en. Resultatet har alltid blivit bra.
De har, enligt min uppfattning, i branschen normala priser, men det är värt varenda krona.
vill ge åsa 5 solar helt fantastisk frisör även den nya blonda tjejen är hur trevlig som helst gått till åsa i många år o alltid vart nöjd men när åsa inte hade tid hjälpte charlotte till och var minst lika bra..tack tjejer o festen vart super lyckad