Torslanda Optik

Omdömen om Torslanda Optik

2011-05-18

Daniel

Kontaktlinser

Varit kund hos Torslanda optik i flera år. Är mycket nöjd med pris, bemötande och service.

2011-04-18

Annette

SÅ nöjd!

Bästa optikern! Fantastisk service av supertrevlig personal. Hela familjen ( 4 pers ) går hos Torslanda Optik, och vi är alla supernöjda!

2011-03-27

Daniel

Linser

Varför får man inte raka besked om priserna?
Jättebesviken på Torslanda optik. Rekommenderas inte.

2010-10-25

Susanne

Besviken

Jag blev jätte besviken på ett linsköp då jag fick betala mer än det pris jag fått angivet från början.
Inget bra bemötande heller i butiken. Man kände sig bara besvärande för dom.

2010-07-03

Frida

Kontktlinsert

De påstår att synundersökningen ska ingå när men köper kontaktlinser hos dem. Jag var först på undersökning och fick då prova ut ett nytt par linser. Då betalade jag 290 kr för provparet och 200 för undersökningen. När jag sedan köpte till min 6 månaders linser betalade jag även fullpris för dessa. Jag frågade om att undersökningen skulle ingå och trodde att de skulle dra bort de 200 jag betalat för denna när jag köpte mina linser. Men då fick jag någon konstig förklaring om att de köpen inte hängde ihop, och nästa gång skulle undersökningen ingå. Jag förstod ingenting. Känner mig lurad. Riktigt dålig service.

R1001176;Optiker, optiska artiklar - Legitimerade optiker

Fler optiker, optiska artiklar - legitimerade optiker i Torslanda