Maxi ICA Stormarknad

Omdömen om Maxi ICA Stormarknad

2012-05-26

Besviken

Dåligt

Har aldrig varit med om så dåligt bemötande från personal !!!
Inte ett dugg intresserade av kunden, känns som dem blir irriterade när man vill ha hjälp!!
Nej , aldrig mer Ica maxi Helsingborg !!!

2012-03-10

Klippanbon

Tomma hyllor!

Inom loppet av ett år har jag handlat minst 10 gånger här. (bor inte i Hbg) nästan varje gång har jag fått lämna varuhuset utan att fått med mig allt jag kom dit för. Under detta året har jag vid 3 tillfällen påpekat detta för personal, första gången för ca ett år sedan. För det första upplevde jag personalen väldigt ointresserade och att det inte var deras problem när jag undrade varför varor tog slut. Så det är kanske inte konstigt att det inte blivit bättre, ingen bryr sig ju. Numera handlar jag inte här, finns ju många andra varuhus att välja på där inte detta problemet finns.

2012-02-14

Geo Johansen

ussel kundeservice

Nu er kassedamerne begyndt at håne kunderne på en nyt og raffineret måde!
I det samme brøkdel af et sekund man trykker på godkend knappen ophører personalens interesse for eén og de orker ikke engang at række kassebonen til kunden, der jo HAR betalt og nu er en 100% uinteressant person !
Desværre er varehusledelsen lige så ignorant og det er underligt at de i det hele taget gider at have kunder i sin butik !!

2011-11-21

Johan

Riktigt bra!!!

Riktig bra butik med riktigt trevlig personal.
Jätte bra avdelningar, Speciellt köttavdelning.
Dem har verkligen allt.
Delikatessen är ett jätte trevligt inslag.
Beröm skall ni ha...Tusen tack

R1001056;Livsmedel - Detaljister