Omdömen om Aktsam Flytt & Transport I Skåne
2012-02-14
T.S
Avtalsbrott flera ggr om, ställde av grejer på fel adress, vägrade ta emot reklamation eller rätta till, fakturerade sin felleverans trots att jag som kund aldrig tagit emot den (företagaren ansåg att S-gatan 10 och S-gatan 10A var samma adress trots att det är två helt olika fastigheter på olika ställen och att det sitter en skylt på S-gatan 10 som upplyser att S-gatan 10A inte är där). Otrevlig och hotfull i telefon, skrek och svor och menade att jag fick ?gå ut och leta upp grejerna och bära hem dem? alternativt ?skita i det?. Bröt sedan ensidigt vårt avtal. Har anmält företaget till konsumentverket, KO m.fl. Välj ett seriöst företag istället.
2011-12-20
B. G. Rolf
Vi flyttade utomlands med hjälp av denna firman. Vi tog in mängder med anbud och denna firman fanns i lågprisdelen. Shaaman och hans gäng jobbar seriöst, snabbt och effektivt, är mycket tjänstvilliga, planerar väl och håller sina löften. Till mycket bättre priser än den stora firman på fina gatan!
Ringde och skulle avboka min flytt med detta företaget idag, skulle bli debiterad eftersom det är mindre än 2 veckor till flytt. När jag bokade så sa han inget om att jag skulle bli debiterad om jag avbokade 2 veckor innan flytt. Enligt han skulle jag ha koll på detta själv och att han inte kunde berätta alla villkor för mig. Kommer gå vidare med detta!!